canım ben bezelyeyide haşlıyorum pişirmesi kolay oluyo.çalışan bayan olunca herşeyin rahatını arıyosun
ben kova burcuyum
anama çekmişim bende annemin yemeklerine bitiommm
leyloşum hoşgeldin canım menim ben burayada takılıyorum burdaki kızların sohbetleride çok güzeldir.
kızlar leyla benim topiğimden çok sevdiğim bi arkadaşımdır
anladım canım kova burcunuda severim sohbeti çok iyi olur onlar konuşsun sen dinle bide çok zeki olurlar severim zeki insanı
hee kız bende anama çekmişim anasına bak kızını al oldu bu
hoşgeldin canım saranın arkadşaı bizim arkadaşımızdır artıkkk sende bizdensin ama biz akıllara zararız ona göre :)
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21, hadisko, sara_28+, sewinncc
slm kızlar..nasılsınız?bende saracığımı takip edip geldim yanınıza....
canlar ben bi namazımı kılım gelim dua edim birazz
burdasın dimi gıı sevinççç sara arkadalşını buldu bizi unutur şimdi
burdasın dimi gıı sevinççç sara arkadalşını buldu bizi unutur şimdi
sevinç sen konuşman bitince bana resmi nasıl koycamı yazarmısın ben gelince okurum hadisko namazda
Allah kabul etsin canım
ben arkadaşlarımı unuttam tızım tamam mı
leyloşum hoşgeldin canım menim ben burayada takılıyorum burdaki kızların sohbetleride çok güzeldir.
kızlar leyla benim topiğimden çok sevdiğim bi arkadaşımdır
hb tatlım...öbür tarafta yalnız kaldım...bende saracığımı takip edem dedim geldim...
hb tatlım...öbür tarafta yalnız kaldım...bende saracığımı takip edem dedim geldim...
canım hoşgeldin sana bişi soracam sanırım sende benim gibi ilk çocuktan sonra düşükler yaşayıp pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrenenlerdensin yanlışmıyım :26::26::26:
hayır canım...daha benim ilk çocuğum..bebeğim 10 aylık..bir daha hamile kalmadım ben...öyle bişey yok..başkasıyla karıştırdın sanırım canım...
kimseciklerde yok
başakss da gelmedi
hadiye hanımda kaçmış
bakıomda dizin bitmiş hnfendi
bakıomda dizin bitmiş hnfendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?