Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım ben bezelyeyide haşlıyorum pişirmesi kolay oluyo.çalışan bayan olunca herşeyin rahatını arıyosun

ben kova burcuyum

anladım canım kova burcunuda severim sohbeti çok iyi olur onlar konuşsun sen dinle bide çok zeki olurlar severim zeki insanı

anama çekmişim bende annemin yemeklerine bitiommm

hee kız bende anama çekmişim anasına bak kızını al oldu bu

leyloşum hoşgeldin canım menim ben burayada takılıyorum burdaki kızların sohbetleride çok güzeldir.

kızlar leyla benim topiğimden çok sevdiğim bi arkadaşımdır

hoşgeldin canım saranın arkadşaı bizim arkadaşımızdır artıkkk sende bizdensin ama biz akıllara zararız ona göre :)

anladım canım kova burcunuda severim sohbeti çok iyi olur onlar konuşsun sen dinle bide çok zeki olurlar severim zeki insanı

hee kız bende anama çekmişim anasına bak kızını al oldu bu

heee dahilerin burcudur kova burcu

hoşgeldin canım saranın arkadşaı bizim arkadaşımızdır artıkkk sende bizdensin ama biz akıllara zararız ona göre :)

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21, hadisko, sara_28+, sewinncc

slm kızlar..nasılsınız?bende saracığımı takip edip geldim yanınıza....

canım hoşgeldin sana bişi soracam sanırım sende benim gibi ilk çocuktan sonra düşükler yaşayıp pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrenenlerdensin yanlışmıyım :26::26::26:

sevinç sen konuşman bitince bana resmi nasıl koycamı yazarmısın ben gelince okurum hadisko namazda

leyloşum hoşgeldin canım menim ben burayada takılıyorum burdaki kızların sohbetleride çok güzeldir.

kızlar leyla benim topiğimden çok sevdiğim bi arkadaşımdır

hb tatlım...öbür tarafta yalnız kaldım...bende saracığımı takip edem dedim geldim...

canım hoşgeldin sana bişi soracam sanırım sende benim gibi ilk çocuktan sonra düşükler yaşayıp pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrenenlerdensin yanlışmıyım :26::26::26:

hayır canım...daha benim ilk çocuğum..bebeğim 10 aylık..bir daha hamile kalmadım ben...öyle bişey yok..başkasıyla karıştırdın sanırım canım...

hayır canım...daha benim ilk çocuğum..bebeğim 10 aylık..bir daha hamile kalmadım ben...öyle bişey yok..başkasıyla karıştırdın sanırım canım...

olabilir canım bir topicin listesinde görmüştüm

23. leyla21
2 kürtaj, 1 kimyasal gebelik (bunlarda once saglikli bir kizi var)
sorun: mthfr 677 homozigot
gebelik öncesi= folbiol ve coraspin hergün fragmin iğne haftada 3 gün becozyme c forte haftada 2 gün
gebelikte =fragmin iğne ve folbiol hergün coraspin ve becozyme c forte haftada 2 gün

demekki isim benzerliği :26:

kimseciklerde yok
başakss da gelmedi

hadiye hanımda kaçmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…