öyle tabiki canııım zamanı gelince olacak biliyorumm
kselcim naslsın cnm nasıl gidiyor daha ne kadar çalışıcan annem . ilk 3 ay tehlikeli dediler bana hep. sen baştan beri çalışıyon
maşallah o zaman sizesaol canımmm iyiyim sen nasılsın. bebişte iyi çok şükürr.
güzelll yerleşti minnoş desenebulantı da başlarsa yandıöm ben. bi kaç gündür midem ayakta. elimde limonla geziyorum. iştahım kesik tıka basa doymuş gibiyim. yemek düşündükçe midem kalkıyo. ama henüz abartılı şekilde değil. bebişin kazı çalşmalrı bitti sanırım 2 gündür tık çıkmıyo. iğne felan batırmıyo. pazartesi doktora gitcem çok merak ediyorum ne durumda olduğunu.
ayy benim folik asit kullanmam lazım ama doktor tavsiyesi olmadan almıyorum
canımmm iyiyim sen nasılsın. ben doğurana kadar devam edicem canımm :)) evet ilk üç ay tabiki önemli ama bi problemim olmadığı için ben devam edebiliyorum. tabi eskisi kadar yoğun çalışmıyorum. zaten bu ara fazla işlerimizde yok şansıma :)) sende kendini çok dinleme miğde konusunda bişeylerle uğraş insan boş kalınca daha çok miğdesi bulanıyo valla. ben pazar günleri kafayı kaldıramıyodum ama artık pazarlarıda hep dışarı çıkıyoz evde durunca hasta oluyommm. senin bulantılarında fazla sürmez inşallah bebeğimmmm
kızlar birkaç yerde okudum Meryem Suresi okunması hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatabilirmi şu anda adetliyim bitiminde okumayı düşünüyorum bilgileri olanlar lütfen yazın
herşeyin bi zamanı var cnm benimde bu güne kadar hep sorun olduysa vardır bi hayır diyorum,Allah zamanı geldiğinde verecek sabırla o zamanı bekliyorum vallaa...ama böyle arada üzülüyorum işte napimmminan ki bunu bilmek çok güzel bi şey. bunu bilmeyip umutsuz olsak daha kötü. dün bir bayanla konştum. uzun zmaandır evli ama kaç yıldır tam bilnmiyorum.
tüp bebk denemeleri tutmamış. kadın dedi ki: biliyorum Rabbim verecek ama sınıyor sadece dedi. çok güzel bi şey umudu ve sabrı hep var
bengisu sölemişti sanırım... ben bu ay bat beklemiyorumm hala hamile kalma ihtimalim var,gelirse sölerimmmayy kızlar birisi daha bana batını söymişti ama sayfalar arasında kaçırdımm
söylerseniz sevinirimmm
dumoşşşumm sen söölemek istermiisn
cnm tam bilmemekle beraber 40 gün okunması gerek diye hatırlıyorum,adet olduğunda senin yerine biri devam ettirmeli...kızlar birkaç yerde okudum Meryem Suresi okunması hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatabilirmi şu anda adetliyim bitiminde okumayı düşünüyorum bilgileri olanlar lütfen yazın
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
nazemir,
basakss+,
aygün2008,
duman85+,
niday,
ksel+
hoşgeldinnn
hoşbuldum canım nasılsın
evet cnm insan boş kaldıkça midesi dikkatini çekiyor. evde kalmakta iyi değil aslında çalşmak belkide avantaj olabiliyor bu durumda. sen folikasit kullandınmı cnm
iyim tatlımm evde tek başıma oturuyorum iştekocişim şehir dışında ama arkadaşlarım geliyo misafirliğe yatıya onları bekloruummm
ayy kızlar birisi daha bana batını söymişti ama sayfalar arasında kaçırdımm
söylerseniz sevinirimmm
dumoşşşumm sen söölemek istermiisn
bende yalnızım üzülme ben hergün yanlızım akşamları
ama ne güzel arkadaşların gelecek nasıl keyifli vakit geçirirsiniz siz şimdi
evet yaa ama kocişim olsaydı daha mutlu olurdum ne yalan söyleyim
tabiki ama arada uzak durmak güzel oluyor sonra özlemle kavuşmak gibisi varmı
hem arkadaşlarınla vakit geçireceksin tadını çıkart
ayy geçmi kaldımmm canım yaamaşallah o zaman size
güzelll yerleşti minnoş desene7.haftalarda başlar genelde bulantı canım yaa folikasit öyle zararlı bişi diilki..aslında hamile kalmadan önce başlaman lazım ihmal etme lütfennnn
kendim kendime başlasam bişi olmaz dimi geç kaldımmı acaba günde kaç defa alıyosunkullandım canım hamilelik öncesindede kullandım ben. sende kullan bence zararlı bişey değil tatlım. bütün hamileler kullanıyo. ben şimdi demir hapı ve elevite başladım hamilelik boyunca kullanıcakmışım.
kız başak senin hamilelik takvimindeki resme baksana :))) kız benle dalga geçmiştin o ne öyle diye. bakkkkk seninde olduuu. benimki değişti artıkın :)))
herşeyin bi zamanı var cnm benimde bu güne kadar hep sorun olduysa vardır bi hayır diyorum,Allah zamanı geldiğinde verecek sabırla o zamanı bekliyorum vallaa...ama böyle arada üzülüyorum işte napimmm
bengisu sölemişti sanırım... ben bu ay bat beklemiyorumm hala hamile kalma ihtimalim var,gelirse sölerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?