Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam tatlım afiyet olsun bende uyuz kocama sofrasını hazırlım yemeği şap oldu

yah yakışıklı desen değil anammmm piç bi arkadaşı var ona takıldığında kopuo of y allahım yardım et hayırlısını ver bana yoksa yol göster

peşini bırakma bu işin araştır bakalım canım

kayınbabanla konuş oğluyla konuşsun ne yapıyorsa yapsın

canım tavrını koy ailesi ne diyor bu durumlarına
oğulları sonuçta

beni unutuyorsun sanırım hadiye hanım

iii yapmışsın hayırlı olsun canım benim negatif çıktı kan tahlilim
dua ediyorum cnm Allah gönlüne göre versin inşalah ağlama
tamam tatlım afiyet olsun bende uyuz kocama sofrasını hazırlım yemeği şap oldu

öfffff bugün misafirim vardı
öldüm valla haaaaa
sen prof. ü yapmş mıydın kuzum
ayyy çok güzel olmuş

başak hanım beni beğenmedin sanırım bir selam bile yok :120:

yok kuzum yaa misafirlikteyiz ya konsantre aolamadım. tatlım nasılsın bakalım

tamam tatlım yemicem maydonoz sağlasın hayatımmmmm soğanda mı yemsem acaba

soğanı bilmiyorum canım yaaa gerçi o da iltihap filan varsa temizliyo ama gebelikte zararlımıdır bilemedim

bengisucum cnm benim genelde adetime 10 gün varken filan silikte olsa çıkıyodu sanırım olmadı bu ay.... canım sıkılıyo bu duruma yaaaa

pardonnn ben yazarken kimsecikler yoktuuu ama gördümmm siziiii :)) napıyonıuz kızlar

ben iyim :) sen nslsn canım bebiş napıyooo???

başakda burdaymış başaak senin bebiş napıyo??? mide bulantıların başlıcak bikaç güne biliyosun dimiiii

tatlım ya üzülme kuzucum olacak inşallah ama işte zamanı gelmeyince hiç bişi olmuyo maalesef inşallah tez mznada daha fazla bekletmeden haberi verirsin bizlere

ben iyim :) sen nslsn canım bebiş napıyooo???

başakda burdaymış başaak senin bebiş napıyo??? mide bulantıların başlıcak bikaç güne biliyosun dimiiii

bulantı da başlarsa yandıöm ben. bi kaç gündür midem ayakta. elimde limonla geziyorum. iştahım kesik tıka basa doymuş gibiyim. yemek düşündükçe midem kalkıyo. ama henüz abartılı şekilde değil. bebişin kazı çalşmalrı bitti sanırım 2 gündür tık çıkmıyo. iğne felan batırmıyo. pazartesi doktora gitcem çok merak ediyorum ne durumda olduğunu.

ayy benim folik asit kullanmam lazım ama doktor tavsiyesi olmadan almıyorum

kselcim naslsın cnm nasıl gidiyor daha ne kadar çalışıcan annem . ilk 3 ay tehlikeli dediler bana hep. sen baştan beri çalışıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…