Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamma cnm yarın başlayım inşallah

bugün de kimse yok anacımm Nazo da telefonda konuşuyomş . Kk kapı dışarı etti onu çoktan. Sen ne yapıyosun kaçta yatıcan

kselde kaçmış bende yarın başlıycam nazo. sen kimle konşuyodun

başla bakalım tatlım. benim işim var canım onunla uğraşıyorum firma tanıtıcı dosya hazırlıyorum onun için foto albümü yapmaya çalışıyorumm

başak sen misafirlikte yatılımısın yoksa komşudanmı çekiyo netin

bir tane anket sitesine üye olmuştum oradan arada anket geliyor bende çözüp puan kazanıyorum
evet bir tane nedenki
ben de dün akşam yaptım mıntıka temizliğimi
her zmaan 2 tarih veriyordu 1 hafta arayla.

hangi tarih size uyuyorsa o zmana yapın diyordu. bu ay tek tarih vermiş. ben müsait değildim alamadım. napcam bilmiyom
hayırlı olsun cnm benim Allah en iyisini biliyor merak etme. her zmana hayırlısını istemmeiz lazım..

evet cnm soğan kürü kuru soğanın suyuyla yapılıyo ya ne bilim inşalah yeşilden bişi olmz hiç düşünmedim yerken:44:
soğanın kurusudamı zararlıymış araştırmam lazım ben sadece suyunun söktürücü özelliği var sanıyodum

zATEN suyunu kastetmiştim kuzum. gerçi kuru soğanın üzerine sumak koyup yeniyo ya. oda söktürücü oluyo. ama yeşil soğanı hiç duymadm

sağol canım iyidir hele hafta sonu dahada iyi oluyorum
çünkü yeğenime hafta sonları bakmıyorum ve net tamamen bana ait oluyor
sende iyisindir umarım nasıl oldun
bizde dertmi bitio anacım kocamdan yana sıkıntım var sinirlerim gergin dün hamiş olmadımın haberini aldım yine dün beyimiz başlıcağı iş için bi bahane buldu arkadaşıyla iş yapıo güyaa off anlatırken bile yoruluorum birde dün akşam eşimin evde olmadıı vakit 5 dklık dışarı çıkışı ile bi noyu araması gecede silmesi düşündürüo

cnm yaaa öyle zor bi durum kiii. eğer ortada bi yanlış varsA Rabbim karşına çıkarsın ama inşallah yoktur

evet bende hep bana hangisi uyarsa yapıyordum ama zaten dün yapmasam bir hafta sonrakinde adet olacaktım yapamazdım
bu sefer benimde ters denk geldi erken olunca
adetten öncekinde yapmak iyi değilmiş adet sonrasına hangisi denk gelirse yapılacakmış ama ben yinede yaptım zaten ikinci seçenekte yok
ama senin zaten alman lazım doktora gideceksin pazartesi bu ay öyle olsun sonra devam edersin yine
zaten geçen ayki bana yaramadı çabucak çıkmıştı

cnm yaaa öyle zor bi durum kiii. eğer ortada bi yanlış varsA Rabbim karşına çıkarsın ama inşallah yoktur

erkekler yaptıkalırnı yanlış oldunu düşünmüolar malesef onalra göre biz çok kuruntuluyuz ama yaptıkları okadar kötü ki onur kırıcı anca kendi dillerinden anlıcaklar ama bende onun yaptını yapamam umarım ıslah olur yol gösterin kızlarrr

canım ya inşallah biran önce çözülür ne nedir ne değildir inşallah düşündüğün gibi değildir

doktora alttan göstermicemki neden almam gerek

peki bu konu hakkında ne söylüyor seni tatmin edecek birşeyler söyledimi açık açık konuştunuzmu

canım ya inşallah biran önce çözülür ne nedir ne değildir inşallah düşündüğün gibi değildir

dşündüğüm gibi canım daha öncede aynı olay karşısında sölicek hiç bi sözü olmadğı gibi kendini aklamaya çalışması sinir edio nemiş çalış diosun ahada dişi gelse arasa kıskanıosun adım kıskanç oldu bacım bi ara deidm düşünme at şu kuşkuları allahım işaret gösterio sanki elime gelio napım canım aradığından eminimmmm dakikalar tarihine kadar bitmesken dakika yetiştiremez oldu beyimiz telden off ben yeni bi düzen kurmalıyım hayatımda hazır çocuk yokken 4.yıla gircez yanı şeylerle çabaladım durdum tek başına olmuo yontulmuoo malesef adamın içinde pislik vars ayapıo sevsede sevmesede artık yanıma sevgiyle yaklaşırken bile korkar oldum

ne denirki canım ne desem boş kendin için ne doğruysa onu yap eksilerini artılarını düşün onunlaykenmi daha mutsuzsun onsuzkenmi daha mutu olacan iyi düşün yada güzel bir ders ver görsün anyayı konyayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…