tamma cnm yarın başlayım inşallah
bugün de kimse yok anacımmNazo da telefonda konuşuyomş . Kk kapı dışarı etti onu çoktan. Sen ne yapıyosun kaçta yatıcan
kselde kaçmışbende yarın başlıycam nazo. sen kimle konşuyodun
soğanın kurusudamı zararlıymış araştırmam lazım ben sadece suyunun söktürücü özelliği var sanıyodum
kızlarr hoşgeldinz nasılsınız baken bu sevinçte ben yokken gelio anacım bu kızı dövem ben yahhhhh
hoşbulduk canım asıl sen hoşgeldin
hoşbulduk canım nasıl gidior bakennn iiisindir umarım
her zmaan 2 tarih veriyordu 1 hafta arayla.bir tane anket sitesine üye olmuştum oradan arada anket geliyor bende çözüp puan kazanıyorum
evet bir tane nedenki
ben de dün akşam yaptım mıntıka temizliğimi
hayırlı olsun cnm benim Allah en iyisini biliyor merak etme. her zmana hayırlısını istemmeiz lazım..yah bazıları hamile kalamadıkları için soğan kürüne başvuruo o iltihabı söktürüo sonra hamiş kalınıo ama ya yeni yeni tutunuken kkullanan olursa yanlışlıkla yapmasınlarr die şeyettim kız ha yeşil soğan ye canımmm dikkatli olmak şart hamileliik sürecinde bende 5 aylık hamişim ya:):ayy allahmı söletti ama inan hiç içimden gelmio nerdeyse olmadı die sevincem yaaa
soğanın kurusudamı zararlıymış araştırmam lazım ben sadece suyunun söktürücü özelliği var sanıyodum
başak sen misafirlikte yatılımısın yoksa komşudanmı çekiyo netin
bizde dertmi bitio anacım kocamdan yana sıkıntım var sinirlerim gergin dün hamiş olmadımın haberini aldım yine dün beyimiz başlıcağı iş için bi bahane buldu arkadaşıyla iş yapıo güyaa off anlatırken bile yoruluorum birde dün akşam eşimin evde olmadıı vakit 5 dklık dışarı çıkışı ile bi noyu araması gecede silmesi düşündürüosağol canım iyidir hele hafta sonu dahada iyi oluyorum
çünkü yeğenime hafta sonları bakmıyorum ve net tamamen bana ait oluyor
sende iyisindir umarım nasıl oldun
bizde dertmi bitio anacım kocamdan yana sıkıntım var sinirlerim gergin dün hamiş olmadımın haberini aldım yine dün beyimiz başlıcağı iş için bi bahane buldu arkadaşıyla iş yapıo güyaa off anlatırken bile yoruluorum birde dün akşam eşimin evde olmadıı vakit 5 dklık dışarı çıkışı ile bi noyu araması gecede silmesi düşündürüo
öfffff bugün misafirim vardı
öldüm valla haaaaa
her zmaan 2 tarih veriyordu 1 hafta arayla.
hangi tarih size uyuyorsa o zmana yapın diyordu. bu ay tek tarih vermiş. ben müsait değildim alamadım. napcam bilmiyom
hayırlı olsun cnm benim Allah en iyisini biliyor merak etme. her zmana hayırlısını istemmeiz lazım..
evet cnm soğan kürü kuru soğanın suyuyla yapılıyo ya ne bilim inşalah yeşilden bişi olmz hiç düşünmedim yerken:44:
zATEN suyunu kastetmiştim kuzum. gerçi kuru soğanın üzerine sumak koyup yeniyo ya. oda söktürücü oluyo. ama yeşil soğanı hiç duymadm
cnm yaaa öyle zor bi durum kiii. eğer ortada bi yanlış varsA Rabbim karşına çıkarsın ama inşallah yoktur
bizde dertmi bitio anacım kocamdan yana sıkıntım var sinirlerim gergin dün hamiş olmadımın haberini aldım yine dün beyimiz başlıcağı iş için bi bahane buldu arkadaşıyla iş yapıo güyaa off anlatırken bile yoruluorum birde dün akşam eşimin evde olmadıı vakit 5 dklık dışarı çıkışı ile bi noyu araması gecede silmesi düşündürüo
evet bende hep bana hangisi uyarsa yapıyordum ama zaten dün yapmasam bir hafta sonrakinde adet olacaktım yapamazdım
bu sefer benimde ters denk geldi erken olunca
adetten öncekinde yapmak iyi değilmiş adet sonrasına hangisi denk gelirse yapılacakmış ama ben yinede yaptım zaten ikinci seçenekte yok
ama senin zaten alman lazım doktora gideceksin pazartesi bu ay öyle olsun sonra devam edersin yine
zaten geçen ayki bana yaramadı çabucak çıkmıştı
erkekler yaptıkalırnı yanlış oldunu düşünmüolar malesef onalra göre biz çok kuruntuluyuz ama yaptıkları okadar kötü ki onur kırıcı anca kendi dillerinden anlıcaklar ama bende onun yaptını yapamam umarım ıslah olur yol gösterin kızlarrr
nolduki kızzzz :18::18::18::18::18:
doktora alttan göstermicemki neden almam gerek
canım ya inşallah biran önce çözülür ne nedir ne değildir inşallah düşündüğün gibi değildir
dşündüğüm gibi canım daha öncede aynı olay karşısında sölicek hiç bi sözü olmadğı gibi kendini aklamaya çalışması sinir edio nemiş çalış diosun ahada dişi gelse arasa kıskanıosun adım kıskanç oldu bacım bi ara deidm düşünme at şu kuşkuları allahım işaret gösterio sanki elime gelio napım canım aradığından eminimmmm dakikalar tarihine kadar bitmesken dakika yetiştiremez oldu beyimiz telden off ben yeni bi düzen kurmalıyım hayatımda hazır çocuk yokken 4.yıla gircez yanı şeylerle çabaladım durdum tek başına olmuo yontulmuoo malesef adamın içinde pislik vars ayapıo sevsede sevmesede artık yanıma sevgiyle yaklaşırken bile korkar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?