Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

peki kselcim aç tok sabah akşam fark ediyomu. sabahları mı alıyım . ay benim moralim bozuldu. az önce hemşire bi akrabamız da dedi senin folik asite başlamş olman gerekiyordu dedi

ayy geçmi kaldımmm canım yaa

kendim kendime başlasam bişi olmaz dimi geç kaldımmı acaba günde kaç defa alıyosun

he yaaa tepsi gibi bişi
cnm yaa hemen yarın al bi folbiol bak kselde demiş..sabah tok 1 kere içiyosun...

dilini yirim senin inşallah gelmez tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşalllahhhhhhhh

peki kselcim aç tok sabah akşam fark ediyomu. sabahları mı alıyım . ay benim moralim bozuldu. az önce hemşire bi akrabamız da dedi senin folik asite başlamş olman gerekiyordu dedi

canım o kadarda takılma. önceden folik asit yoktu annelerimiz kullandımı sanki. başla sen yinede ben akşamları içiyodum canım

ben çkıyorum kızlarrrr bizimkiler gelmek üzereler karınları aççmış yemek hazırlycammm..öptüm sizi

cnm yaa hemen yarın al bi folbiol bak kselde demiş..sabah tok 1 kere içiyosun...

inşalllahhhhhhhh
tamam tatlım . hadi sana hayırlı geceler AllaH RAHATLIK VERSİNNNN
canım o kadarda takılma. önceden folik asit yoktu annelerimiz kullandımı sanki. başla sen yinede ben akşamları içiyodum canım

akşamları tokmu içiyodun

evet tatlım tok karna içiyodum ben

tamma cnm yarın başlayım inşallah

bugün de kimse yok anacımm Nazo da telefonda konuşuyomş . Kk kapı dışarı etti onu çoktan. Sen ne yapıyosun kaçta yatıcan

tamma cnm yarın başlayım inşallah

bugün de kimse yok anacımm Nazo da telefonda konuşuyomş . Kk kapı dışarı etti onu çoktan. Sen ne yapıyosun kaçta yatıcan

geldim... bende folic plus kullanmıştım hem hamileyken vermişlerdi hemde sonrasında tedavi olurkende kullanmıştım

yeni hamilelikte zararlı söktürüo kız çocuğu düşürtmesin aman ha dikkat

nereye anket geldi. nazo sen bu ay epilasyon tarilerine baktınmı sadece 1 alternatif var

bir tane anket sitesine üye olmuştum oradan arada anket geliyor bende çözüp puan kazanıyorum
evet bir tane nedenki
ben de dün akşam yaptım mıntıka temizliğimi

yeşil soğan yedimde az önce hemşire akrabaya sordum bişi olmaz ye dedi. sanırım kuru soğan söktürücü özelliğine sahip

yah bazıları hamile kalamadıkları için soğan kürüne başvuruo o iltihabı söktürüo sonra hamiş kalınıo ama ya yeni yeni tutunuken kkullanan olursa yanlışlıkla yapmasınlarr die şeyettim kız ha yeşil soğan ye canımmm dikkatli olmak şart hamileliik sürecinde bende 5 aylık hamişim ya:):ayy allahmı söletti ama inan hiç içimden gelmio nerdeyse olmadı die sevincem yaaa

kızlarr hoşgeldinz nasılsınız baken bu sevinçte ben yokken gelio anacım bu kızı dövem ben yahhhhh

yeşil soğan yedimde az önce hemşire akrabaya sordum bişi olmaz ye dedi. sanırım kuru soğan söktürücü özelliğine sahip

soğanın kurusudamı zararlıymış araştırmam lazım ben sadece suyunun söktürücü özelliği var sanıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…