ayy geçmi kaldımmm canım yaa
kendim kendime başlasam bişi olmaz dimi geç kaldımmı acaba günde kaç defa alıyosun
he yaaa tepsi gibi bişi
cnm yaa hemen yarın al bi folbiol bak kselde demiş..sabah tok 1 kere içiyosun...ayy geçmi kaldımmm canım yaa
kendim kendime başlasam bişi olmaz dimi geç kaldımmı acaba günde kaç defa alıyosun
he yaaa tepsi gibi bişi
inşalllahhhhhhhhdilini yirim senin inşallah gelmez tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
peki kselcim aç tok sabah akşam fark ediyomu. sabahları mı alıyım . ay benim moralim bozuldu. az önce hemşire bi akrabamız da dedi senin folik asite başlamş olman gerekiyordu dedi
tamam tatlım . hadi sana hayırlı geceler AllaH RAHATLIK VERSİNNNNcnm yaa hemen yarın al bi folbiol bak kselde demiş..sabah tok 1 kere içiyosun...
inşalllahhhhhhhh
canım o kadarda takılma. önceden folik asit yoktu annelerimiz kullandımı sanki. başla sen yinede ben akşamları içiyodum canım
faydaları bılgılerr ıcın tskler arkadaslarr
tamam tatlım . hadi sana hayırlı geceler AllaH RAHATLIK VERSİNNNN
akşamları tokmu içiyodun
evet tatlım tok karna içiyodum ben
tamma cnm yarın başlayım inşallah
bugün de kimse yok anacımmNazo da telefonda konuşuyomş . Kk kapı dışarı etti onu çoktan. Sen ne yapıyosun kaçta yatıcan
geldim... bende folic plus kullanmıştım hem hamileyken vermişlerdi hemde sonrasında tedavi olurkende kullanmıştım
kselde kaçmışbende yarın başlıycam nazo. sen kimle konşuyodun
soğanı bilmiyorum canım yaaa gerçi o da iltihap filan varsa temizliyo ama gebelikte zararlımıdır bilemedim
bengisucum cnm benim genelde adetime 10 gün varken filan silikte olsa çıkıyodusanırım olmadı bu ay.... canım sıkılıyo bu duruma yaaaa
ablamla konuştum sonrada anket geldi onu çözdüm
yeni hamilelikte zararlı söktürüo kız çocuğu düşürtmesin aman ha dikkat
nereye anket geldi. nazo sen bu ay epilasyon tarilerine baktınmı sadece 1 alternatif var
yeşil soğan yedimde az önce hemşire akrabaya sordum bişi olmaz ye dedi. sanırım kuru soğan söktürücü özelliğine sahip
yeşil soğan yedimde az önce hemşire akrabaya sordum bişi olmaz ye dedi. sanırım kuru soğan söktürücü özelliğine sahip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?