peşini bırakma bu işin araştır bakalım canım
canım ya inşallah biran önce çözülür ne nedir ne değildir inşallah düşündüğün gibi değildir
ne denirki canım ne desem boş kendin için ne doğruysa onu yap eksilerini artılarını düşün onunlaykenmi daha mutsuzsun onsuzkenmi daha mutu olacan iyi düşün yada güzel bir ders ver görsün anyayı konyayı
verdim yine veririm ama kendimi heba ediorum canım çok iiidik yine o arkadaşıyla birleşti yuvam sallanıo ama eşimde biter herşey o yapıo nede olsa
selam kızlar
biraz nahoş konular var sanırım bu gece
zaten dolunayı da okudum,çokkkk üzüldüm
selam kızlar
selam kızlar
ozaman önce eşin düzelmeden çocuk için acele etme devam ettireceksen ama güzel bir ceza vermen lazım
a.s hoşgeldin
evet ya hadiskoda üzgün
hadiskocum yaa çok üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun cnm iyi dayanıyorsun diycem ama dayanmasan ne yapacaksın. bi şey söylesen suçlu olursun kıskanç olursun . ispat etmen lazım. ispat bil etsen bunlar yine suçlar sen bana hiç güvenmiyorsun diye çok bahane bulurlar
ben elevit kullanmıştım canım,multivitaminhoş geldn cnm bebiş büyümüş maaşallahh.. tatlım sen folik asit kulandınmı hamileliğin ilk haftalarında
hoşbulduk canım,malesef ayrılma sürecindeymişlerhoşgeldin cnaım nolmuş doluınaya kızz
a.s hoşgeldin
evet ya hadiskoda üzgün
ben elevit kullanmıştım canım,multivitamin
hatta sağlık ocağı zaten onun ayarında bişeyi bedavadan veriyo gebelere
tek folbiol kullanmadım,çünkü hamile kalmadan beş altı ay önce bırakmıştım,yaklaşık bi dokuz ay kullanıpta
hoşbulduk canım,malesef ayrılma sürecindeymişler
naber nazoşum
kızlar yaaaaa,benim gene çıkmam lazım,eşim yattı ve bana da kızdı,hep böyle oluyo,hiç sohbet edemez olduk yaaaa
öpüyourum sizi
Seeelaam canlarıım nassınız bakeem?
dün kayınvalideyi arıcaktım en son arananarda vardır die baktım tanımadık no gördüm aramış tamda bakkala giderken sonra dedim gece bakarım baktım o noyu silmiş nedir bu kızlar
mooddd hoşgeldin canımmmm
mesela sen olsan napardın
canım ben face de yakaladım ve msn de maillerimde o kayıt saati tarihine kayıtlı konuşmaları var bi mahkeme esnasında lazım olucak aileside gördü bişi demediler erkek ya yapar onalr gurur duyuyolar malesef sonrada çock yapmıorum die bana söleniolar onu da ben yapmıo değilim rabbim herşeyin iisini bilir o eşime layık görmediği için belkide bi işaret gösteriodur hı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?