Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

peşini bırakma bu işin araştır bakalım canım

kendimi yormıcam kısadan kesicem caım çünkü yoruldum ben ilgilenmiorum o ona büyük ceza olur elindekinin değerini bilmiosa bende haketmediği değeri veremicemmmm nasılki düzeldim aramıcam kurana el basarım dicekkk ozaman belki kuran hakkı için affederim yani yatakta basmayı bekeleyemicem isterse gitsin cnaım yanmazzzz ne hali varsa görsün ben bişi kaybetmem aykalarımın üstünde dururum çok şükür ha var ha yok çalışmayan bi erkeği daha fazla tahammül edemem birde yaptığınımı çkicem bakbak

verdim yine veririm ama kendimi heba ediorum canım çok iiidik yine o arkadaşıyla birleşti yuvam sallanıo ama eşimde biter herşey o yapıo nede olsa

selam kızlar
biraz nahoş konular var sanırım bu gece
zaten dolunayı da okudum,çokkkk üzüldüm

verdim yine veririm ama kendimi heba ediorum canım çok iiidik yine o arkadaşıyla birleşti yuvam sallanıo ama eşimde biter herşey o yapıo nede olsa

ozaman önce eşin düzelmeden çocuk için acele etme devam ettireceksen ama güzel bir ceza vermen lazım

hadiskocum yaa çok üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun cnm iyi dayanıyorsun diycem ama dayanmasan ne yapacaksın. bi şey söylesen suçlu olursun kıskanç olursun . ispat etmen lazım. ispat bil etsen bunlar yine suçlar sen bana hiç güvenmiyorsun diye çok bahane bulurlar

canım ben face de yakaladım ve msn de maillerimde o kayıt saati tarihine kayıtlı konuşmaları var bi mahkeme esnasında lazım olucak aileside gördü bişi demediler erkek ya yapar onalr gurur duyuyolar malesef sonrada çock yapmıorum die bana söleniolar onu da ben yapmıo değilim rabbim herşeyin iisini bilir o eşime layık görmediği için belkide bi işaret gösteriodur hı

hoş geldn cnm bebiş büyümüş maaşallahh.. tatlım sen folik asit kulandınmı hamileliğin ilk haftalarında
ben elevit kullanmıştım canım,multivitamin
hatta sağlık ocağı zaten onun ayarında bişeyi bedavadan veriyo gebelere
tek folbiol kullanmadım,çünkü hamile kalmadan beş altı ay önce bırakmıştım,yaklaşık bi dokuz ay kullanıpta
hoşgeldin cnaım nolmuş doluınaya kızz
hoşbulduk canım,malesef ayrılma sürecindeymişler
a.s hoşgeldin
evet ya hadiskoda üzgün

naber nazoşum
kızlar yaaaaa,benim gene çıkmam lazım,eşim yattı ve bana da kızdı,hep böyle oluyo,hiç sohbet edemez olduk yaaaa
öpüyourum sizi

yapma yaa ayrılık gerçekten zor ama insan tak dediği yerde bitirmeliii çünkü düzelse çoktan düzelir bişiler hakkında hayırlısı nese o olsun cnaım bende üzüldüm bende sanırım artık ciddi ciddi düşüncemmm allah yar ve yardıcımız olsun

dün kayınvalideyi arıcaktım en son arananarda vardır die baktım tanımadık no gördüm aramış tamda bakkala giderken sonra dedim gece bakarım baktım o noyu silmiş nedir bu kızlar

mooddd hoşgeldin canımmmm

hşbuldummm cnmmm moralin bozulmuşş okuduğum kadarıyla ...
bende bana benzer şey yaşadım ama ortalığı birbirine kattımmm sen iyi susmuşsunnnn
ssz

merhaba kızlarrrr

mesela sen olsan napardın

canım ya şimdi ben olsam yapacağım şeyler farklı seninkiler farklı olur çünkü yaşantımız karakterimiz çok farklı mesala senin elinde mesleğinde var galiba ona muhtaç değilsin
benim bir mesleğim yok ama yinede böyle birşeyi affetmeyecepğimi çok iyi bilir eşim
sürünmeyi göze alırım böyle birşeye göz yummayacağımı yada pişman edeceğimi çok iyi bilir ve eşimin karakteride yapmışsa yapmıştır yalana dolanla beni kandırmaya çalışmaz çünkü inanmayacağımı bilir

tabiiki cnm inan bebğin olsa daha çok canın yanardı. belki sen çocuk olsa huyu değişir diye düşünüyosundur ama onu bilemezin. belkide aynı şekilde burnundan getircek. ççocuk oldktan sonra ayrılmak daha kötü. Allah korusun yuvanın yıkılmasını asla istemem ama nereye kadar sürecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…