Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar noldu burda mevzu derinmiş..hadiskocum üzüldüm cnm bu yaşadıkların için, ama yuva kurmak çok zorken yıkmak çok kolay lütfen iyi düşün tart ölç biç,,hakediyosa boşanmayı düşün... sonuçta sen 2 gün öncesibe kadar hamilemiyim diye test yapıyodun,ya hamile olsaydın o zaman da böyle düşünebilirmiydin?? hiç bi evliliği bebek kurtaramaz sadece sen kendine bi teselli bulmuş olup en fazla o çocuk 2-3 yaşına gelince yine aynı aşamaya gelip yolunuzu ayırırdınız...yani demek istediğim bebek olsaydı düzelirdi diyosan buna inanıyosan eşin için senin kalbinde bi umut var demektir...o umudun peşinden git gerekten düzeleceğine vs inanıyosan..hayırlısı olsun cnm yaaa...
bengisuu kız uyumadınmı sen hala...evet kuzum benim hamileliklerimin hepsi adetime daha baya varken çıktı erken döllenme olarak....ben kan pıhtılaşması için iğne yapmalıyım kendime hamiş kalınca o yüzden ne kadar erken öğrenirsem o kadar erken başlarım iğneye diye hep erken yapıyorum testi...

günaydın kızlar nasılsınız?hafta sonunuz güzel geçsin hepinizin inşallah!!!!!!!!!!!!!!![HADİSKOCUM naptın cnm nasılsınız kocanla ?seni merak ediyorum haber ver tatlım]

kuzum nooldu neyin tarihi dolunaya göre ağda tarihimi? kuzum ne zamanmış tarihi geçtimi yoksa yaa bende 18-19u gibi adetim bitince yapmayı düşünüyodumda :26::26:

evet cnm ama geçti çarşamba ve perşembeydi sanırım. ve 2. bir tarih yok sinir oldum nasıl alıcam bu ayy.. 1 ay tarihinde almasam tüyler kalın çıkıyo

selammmmmmmmmm:124: basakımm nasılsın cnm nasıl gidiyo hamişlik iyimisin tatlım güzel annecik

günaydın belinaycım ve hurr cümm

hurr cnm sana msj atcaktm ama msj kutun doluymş cnm ya gitmedi maalesef haberin olsn

selam kızlar nasılsınız...benim kırmızılar tesrif etti test yapmama gerek kalmadı...benim hamile kalmam mucize artık...rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

selammmmmmmmmm:124: basakımm nasılsın cnm nasıl gidiyo hamişlik iyimisin tatlım güzel annecik

senin kadar olmasa da güzel bi anne olurum inşallah hamişlik güzel gidiyo cnm. hele etraftan "aman dikkat et yorulma" nidalarını duymak daha hoş.

ama hurr cümm yaaa bişi yiyemiyom bebiş aç kalacak

senin kadar olmasa da güzel bi anne olurum inşallah hamişlik güzel gidiyo cnm. hele etraftan "aman dikkat et yorulma" nidalarını duymak daha hoş.

ama hurr cümm yaaa bişi yiyemiyom bebiş aç kalacak

tabiki sen güzel anne olacaksın bebişine .Aman dikkat et kendine ne güzel bak herkes seni düşünüyo tadını çıkar kısss kullan sende bunun ayol istediklerini yaptır özellikle kocişine niye yiyemiyon tatlım aç bırakma kısss yeğenimizi iyi besle yedirmiyomu yoksa bulantınmı var cnm ?dktra söyledinmi ?

selam kızlar nasılsınız...benim kırmızılar tesrif etti test yapmama gerek kalmadı...benim hamile kalmam mucize artık...rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

Rabbim o mucizeyi yaratıyor tatlım. bende kendm için öyle düşünüyordum. kendliğimden tedavisiz hamile kalmamım mümkün olammayacağını düşünürdüm hep.

hala düşündükçe şaşırıyorum doğal yolla hamile kalabilmiş olmak bambaşka bişey. ama aslında şaşırmak doğru değil biliyorum. çünkü Allah'a hiç bi şey zor değil.

tabii ben kendim de o potansiyeli göremediğim için şaşırıyorum . inşallah Rabbim seni de şaşırtsın böyleeeee

midem ayakta devamlı. kusma falan yok ama canm hiç bişi istemiyo zorla yiyorum birascık daha istanbul a dönmediğim için düzenli bi doktora başlayamadm tatlım. o eve tekrar gtmek istemiyodum ama sırf bebişim için gidicem yaa bir an önce doktora başlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…