Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tabiki canım rabbim ol diyince olcak bende inanıyorum ama bana hayaldan daha uzak geliyo artık...bundan sonrada kafama takmak istemiyorum ama yine doktora gitcem klomen tedavisi icin...rabbim hakkımızda hayırlısını versin...maşallah bebişine başakcım hayırlısıyla saglıklı kucaklamayı nasip etsin allahım
iyiyim cnm bende .Hayırdır ne oldu neden iyi olmaya çalışıyon?

adet oldum canım biraz canım sıkkın ama toparlanırım yarına kırmızıları görünce hep böyle oluyorum

iyiyim cnm bende hayırdır noldu neden sinirlendirdi seni naptı?döveyimmi onu hıııııııııııı?

offffff dün misafirim vardı geldi içine etti üstelik misafirim kendi akrabasıydı o kadın bile memnun olmadı bunu gördüğüne
evet dövebilirsin benim gücüm yetmiyor

bende gelim bariiii kızz evin hiç boş kalmadı tanıştık tanışalı bende hep bu cuma günleri kayboluo diom kocası izinli herhald die düşündüm

yok anam kocam sadece pazarları evde oluyor
1,5 ay felan önce kürtaj olduydum ya
hala geçmiş olsuna gelen var bir türlü bitmedi yaaa

offffff dün misafirim vardı geldi içine etti üstelik misafirim kendi akrabasıydı o kadın bile memnun olmadı bunu gördüğüne
evet dövebilirsin benim gücüm yetmiyor

naptı kıss aaaaaaaaaaaaaaa ne ayıp .tmm kuzum hemen döverim sen yeterki iste nasıl arkadaşımı üzermiş hıhhhhhhhhh

başak nasıl hamıle kaldın kız bızede anlatsana ben beceremıyorum

tabiiki annem hemen anlatiyim biz kaç zamandır yanlış yapıyomuşuz o yüzden olmuyor muş.

bak şimdik 1. kural: bebiş yapma fikrini aklından çıkarıcaksın. hatta" amannn biraz erteleyelim" düşüncesine ciddi ciddi kapılacaksın.
2. kural: harıl harıl çalşma yapmıcaksın. hele gün aşırı aslaaaa.
3. kural: senin canın isteidiğinde veya eşinin canı istediğinde halvet olacak. ve ya eşin sana tecavüz edecek. zorla olacak yani.bebiş düşüncesiyle yapmıcaksın bu işi.
4. kural: ayın 27 günü eşinle kardeş kardeş uyuycaksın
5. kural: eşinle yatağın içine girip o laptopta film izliycek, sende kendi laptopunda kk ya gireceksin.:101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101:

inşallah cnm aminnn hepimizeeee

kocısım arada yemek hazrlama aksama yemek dısarda yıyelım dıye

naptı kıss aaaaaaaaaaaaaaa ne ayıp .tmm kuzum hemen döverim sen yeterki iste nasıl arkadaşımı üzermiş hıhhhhhhhhh

canım hassas mevzular bunlar o yüzden çok yorum yapmak istemiyorum sen zaten en iyisini bilirsin ne yapılması gerekiyorsa yap bacım

boşver cnm sıkma canını inşallah önümüzdeki ay görmezsin kırmızıları tatlımhayırlısı

cook tesekkur edrım bılgılerın ıcın

1 kuralı amam ıcın senın kaynan gıbı bı kayananm basımda olcakkı bende sınır olcammm bebek aklıma gelmeyecek

2 kural esım bı dok hatta 2 dok konusmus bana kımyasal gebelık olmus demıler ve hergun halvet edın demıs bende esıme anlatamıyorum hergun yaparsak spermın sayın azaları dıye onun ısıne geldıgı ıcın dok dınlıyo
3 kural esın herzman zorla hallaedıyo ıstesemde ıstemesemde:18::18:
4 kuralı anlayamadım:44::44: adarıme yakın oldugu ıcınmı
5 kural bızım evde 1 tane leptop var oda benım esım cunkum 9 gecınce horul horul uyuyo

ahanda tarifi vermişş du nott alayımm amuda kalkalanlarada bişeyler söyle başak onlar benim favorim

hoşgeldin cnm ohhh ne güzel işini bitirdinmi kıs?

yok canım sadece yatagımı duzeltım ya uyannca yatak duzeltmeyınce bana batıyo ıs de yapmadım evın toplu zaten bulasıgımda yok kocısım gazıyla artık ole ıs yapmıyacam yorma kendını dıyooo kahvaltı yapacama tek yapmak ıcımden gelmıyoo gelın beraber yıyelım:125:

selam kızlar nasılsınız...benim kırmızılar tesrif etti test yapmama gerek kalmadı...benim hamile kalmam mucize artık...rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

canım üzülme hayırlısını iste vaktini rabbim biliyor en güzel zamanda gelir inşallah bebeğin

tmm hemen geliyom hazırla kahvaltıyı çayı demle simitleri alıyım hadi aç kapıyııııı kısssssssss

ahanda tarifi vermişş du nott alayımm Amuda kalkalanlarada bişeyler söyle başak onlar benim favorim

Amuda asla kalkılmıycak Yoksam sen amuda mı kalkıyosun

Yok annem yok o zmana şu kuralıda ekliyim
6. Kural: Halvetten sonrası bir hışımla yataktan fırlanılacaak ve banyoya kaçılacak

asla öyle ayakları dikeltmek, bazanın ağzını açmak, amuda kalkmak yok

senin kadar olmasa da güzel bi anne olurum inşallah hamişlik güzel gidiyo cnm. hele etraftan "aman dikkat et yorulma" nidalarını duymak daha hoş.

ama hurr cümm yaaa bişi yiyemiyom bebiş aç kalacak

suyu bol iç canım iştahsız olman normal o dönemde bende çok iştahsız olurdum
üstelik aşırı derecede bulantılarım ve kusmalarım olur
hastanelerde serum takılırım ağır geçer bende hamişlik dikkat et kendine
bu arada folic asiti canım ilk 3 ay öneriyor doktorlar sana denen vermemişki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…