canım ya elişini yetiştirmeye çalışıyorum onun içinde girmedim 2 gün
ama bugün yeğenlerden, ne nete nede elişine fazla vakit ayırabildim
şimdide bi selam verip devam edecem elişine
birde bugün başak mesaj attı bebeğinin kalp sesini duymuş maşallah
7+1 günlükmüş komşudan nete gircektim ama çok halsizim miğdem rahatsız sanırım giremeyecem diye mesaj attı haberiniz olsun
kızlar ben geldim ve gidiorum şimdi kimliğimi çıkartmaya sevinç naısl oldun cnım mantar
ohh gez bakalım kuzum iyi tatiller
kızlar doktor geldım sonuclarım temiz cıktıkan ıdrar ultrasyon sadece ıdrar ıcın ılac yazdıı cok sık tufek haneye gıdıyom
yani bi sorunum yokmus acep neden hamıs kalamıyorum
üzülmedım canım ya ıcım rahatladı temiz cıktı infertilite diye blum varmıs acaba orda ne testler yapılıyo:26:
kızlarrr nirdesizzz bakennn benim yolcular gelmedi yahhh bi kaç gün daha geçsin bakalım yine çıkmazsa ultrosona görüncem
sevinçççççç?????????????
sevinççççç hadi çık ortaya cöööö
canım benim ben 2 yıllık evliyim ya ins bu reglm de bebeğim gelirde gerek kalmaz bu arada neden artık kimseler olmuyo burda
duman canım selam hoşgeldin
selamnaber cnm?? nolmuş burda kimsecikler yokk bende bi bakıp kaçayım dediydim kısa sürdü geçmişi okumak
evet bu ara çok sakin canım sana bişe soracam sende kanda pıhtılaşma sorunumu çıktı
bende test yaptırdım ondan şüphelendiler bu hafta sonuna doğru sonucumu alacağım:18::18::18::18:
evet cnm bende ilk bebeğimden sonra yapıldı test pıhtılaşmayı öğrendik sonrasında.
napıyorsun canım nasıl bir tedavi uyguluyorlar bende trombofili paneli yaptırdım bekliyorum:18::18::18:
inşallah çıkmaz diyorum cnm... ama çıkarsa zorlu bi süreç seni bekliyoama senin çocuğun var ilkinde nasıl sıkıntı yaşamadın?
ben suanda günlük corasprin kullanıyorum...hamile kalır kalmazda hergün kendime iğne yapıyorum cnm sulandırıcı...9 ay da yapacağım mecbur...
canım bazen ilk çocuktan sonra çıkabiliyormuş yaa
oğlumun üstüne 3 tane bebeğim gitti en sonuncusunda aspirin içiyordum
tedbir amaçlı doktor aspirini bırakabilirsin dedi arkasına bebeğimin kalbi durdu
3,5 aylıktı ondan sonra iyice şüphelendiler :18::18: canım en azından tedavisi var
yoksa napardık :18::18:
canım benim ben 2 yıllık evliyim ya ins bu reglm de bebeğim gelirde gerek kalmaz bu arada neden artık kimseler olmuyo burda
canım doktor fitil verdi birde krem eşimle banada hap eşli tedavi ediyoruz dedi bugün çok iyiyim maşallah
dün burda bekle bekle ağaç oldum bugünde çarşı pazar gezdim ben gelmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?