Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar günaydınnn size haberimi vereyim dedim benim kırmızılar teşrif etti bu ay çok saçma bi ay oldu yahhh nedir bu böleeee

evet yaa yetişemezdik okumaya herkes bir yoğun sanırım :26:

daha çıkmayan testler var canım onları bekliyom :18::18::18:

bendeee

günaydın canım ne güzel her sabah güzel dileklerini okumak

okiş canımmmm benimm umarım beklediğin güzel bi haberle dönersin

hoşbuldum cnm hayırdır ne yogunlugu??? kocişinle barışmışsın diye duydum çook sevindim senin adına
yok kız barışmadım yok öle bedavadan barışma önce adam olcak görcemmm sonra gönül alıcakkkk affetmek yok artık kitabımda çok affedildiler aynı şeyler olmıcakkkkkkkk ne iyi ettnizde geldiniz kırmızlarımmm

kızlar bu arada haberlerde izledim istanbul ankara bursa yaww neler olmuş öyle
fırtınalar felan oralardan katılan arkadaşlarım umarım iyisinizdir
yaramaz bir durum yoktur :18::18::18::18:

kız adanada farksızdı dün gece uçtu ressmen barakanın üstü bizim dam çoştu

kızlar günaydınnn size haberimi vereyim dedim benim kırmızılar teşrif etti bu ay çok saçma bi ay oldu yahhh nedir bu böleeee

elbises günaydın nasılsın canım benim kırmızılar ziyaret ettiler bu sabah

kızzz geldilermi anam ne saçma bişi oldu bu böyle
3. günü git bari hormonlarına felan baktır strestenmi oldu kız nedir
valla şaşırdım haaaaa hayırlısı olsun canım üzme kendini

kızzz geldilermi anam ne saçma bişi oldu bu böyle
3. günü git bari hormonlarına felan baktır strestenmi oldu kız nedir
valla şaşırdım haaaaa hayırlısı olsun canım üzme kendini

ben üzülmedimde kocam üzüldü hahaha iii oldu iiii ama kasıklarım sancıyooo

elibeses canım test yaptınmı sen :26:

elbises günaydın nasılsın canım benim kırmızılar ziyaret ettiler bu sabah

kızlar geldim test akşama yapıcam inşallahhh
15 inde olmam lazımdı normal şartlarda hadi 1-2 gün gecikti desem 18 inde mutlaka olmam lazımdı bugün ayın 19 u halen yok ve gelicek gibi de durmuyoooo
karnımda agrı var
akşamı sabırsızlıkla bekliyoruöm

hadisko canım 16 sında bekliyodun sen bak gelmişler.... yanıltmadılar en azından
ben hiç adet olunca üzülmedim bliiyomusun en azında zamanında geldi diye benim hiç gecikmez cünküü
üzülme sakın
en azından ona göre yoluna bakarsın..

kız bugün 19 u ve benim günüm hiç geçmezdi hep tam gününde yada 1 gün önce olurdum ve bu ay şaşırttı normalde 3 üydü en soon batım düşün mart beni bendne aldı

ben üzülmedimde kocam üzüldü hahaha iii oldu iiii ama kasıklarım sancıyooo

aman onlar bizden daha beter valla benimkide öyle hemen düşer yelkenleri amaaan ne meraklılar cocuga sanki kendileri bakcakk hıh

AMH hormonum 1.15 çıktı kızlar moralim çok bozuk

ya bu ne hormonu ilac filan vermedi mi?
bi araştır kesin bi kürü vardır yaw

kız bugün 19 u ve benim günüm hiç geçmezdi hep tam gününde yada 1 gün önce olurdum ve bu ay şaşırttı normalde 3 üydü en soon batım düşün mart beni bendne aldı

ne 3 mart mı yoksa 3 nisan mı son bat?
nasıl birden dengen şaştı böyle ? ama benimde bi dönem öyle olmuştu belki mevsimseldir..
sonra düzelir..

bilmim anam bilmim dengem hepten bozuldu böle bişi hiç gelmedi başıma yine de göstercem kendimi
neden böle oldum felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…