aman onlar bizden daha beter valla benimkide öyle hemen düşer yelkenleri amaaan ne meraklılar cocuga sanki kendileri bakcakk hıh
ya bu ne hormonu ilac filan vermedi mi?
bi araştır kesin bi kürü vardır yaw
ne 3 mart mı yoksa 3 nisan mı son bat?
nasıl birden dengen şaştı böyle ? ama benimde bi dönem öyle olmuştu belki mevsimseldir..
sonra düzelir..
kızlar geldim test akşama yapıcam inşallahhh
15 inde olmam lazımdı normal şartlarda hadi 1-2 gün gecikti desem 18 inde mutlaka olmam lazımdı bugün ayın 19 u halen yok ve gelicek gibi de durmuyoooo
karnımda agrı var
akşamı sabırsızlıkla bekliyoruöm
hadisko canım 16 sında bekliyodun sen bak gelmişler.... yanıltmadılar en azından
ben hiç adet olunca üzülmedim bliiyomusun en azında zamanında geldi diye benim hiç gecikmez cünküü
üzülme sakın
en azından ona göre yoluna bakarsın..
ksellll nasılsın canım yeğenim nasılll bakimmm ben kırmıızı kartımı yidim bugün
ksellll nasılsın canım yeğenim nasılll bakimmm ben kırmıızı kartımı yidim bugün
kız adanada farksızdı dün gece uçtu ressmen barakanın üstü bizim dam çoştu
nise ben çıkıorum kızlar zaten tek kaldım gibi bişi öpüldünüz
saracım hoşgeldin tam çıkıodum ama sana slm atmadan olmazzz kimse bana yazmıoo yahhhh
yemeeemi yaptım geldim
hoşgeldinn :)) ne yemek yaptın kız
kızz geçen gün fatmadan randev ü alıyım didim telefonla taaa haftaya verdii çok doluymş karı.. bende bilgi tıp a gittim valaacunku kac defa cagırdım senı gormeden gıdeceksn gurbet ellerecarsaya ınerken haber verde orda grsek barı fatmayı herkez onerıyo ben bı kere 12 cd gttm kafayı yıyecektım yaa boggg 5 kısı bırden aldın bakalım ataturk nasıl artık orada olmasa buyuk doguma gıdecem
halllolur halllolurda bende sevgi yıpranıooo ve yerini nefret alıo soğuyorummm ne dokundurtabiiliorum ne dokunmak istyiorum çok kötü bişi bu aynı evde sooğukluk
kızz geçen gün fatmadan randev ü alıyım didim telefonla taaa haftaya verdii çok doluymş karı.. bende bilgi tıp a gittim valaamuayenemi oldumm. fatmanın ne ayrıcalığı varsa
tatlım dua edicem senn için inşallahh te zmanda yolune girer hayatın.
hadiye yavrum sancıların ne alemde kız :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?