merhaba kizlaarrr.... kac gündür gelemiyorum, malum is basi yaptik.. vakit bulamiyorum pek fazla.. benim kirmizilar gittiler yeni siklus basladi
sizler nasilsiniz??? var mi yeni hamis haberleri??? allah insallah hepimize bu haberi vermeyi bu ay nasip eder
moral bozmak yok bizim lügatımızda ama hele topiciğimiz hiç müsait değil böle şeylere hem ne demiş düşünürümüz başak hanımm yaşadığımız herşeye rağmen neşeyle hamiş kalıcazzzz boşa dememiş bizde neşe bulmaya geldik iiikide gelmişiz valla 1 aydır daha huzurluyum mutluyum iyiki varsınızzz kızlarrr
nedemek canım gel buyur mis gibide olmuş oh oh sevinç sen çatla emiii gelme iki lafın belini kırma benlen hıh ben regenlen konuşuıom işteee
ay bana para verseler bile ne unutma beniyi nede fatmagülü izlemem
merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar
Merhaba hanımlar kocişin memlekette antepteyiz ürgüp gezimiz maalesef dün bitti ve buraya geldik hava şartları kapadokyadada kötü olduğundan çokda güzel geçemedi yanlış zamand gitmişiz sanırım hava kötü diye bırak uçmayı balonlarıda göremedik bileeeneyse canım gene fena diildi kocişimle gezdik vakit geçirebildik hiç diilse neyse benden hberler böyle sizde neler var bakiim?Benden habersiz hamile faln kalan oldumu bakiim?
kazzzz haaa gel sen gel kaz gibi yolım saçalrını gelll kazda didi ya bana canım benim gel ne tarafta oturuonki sen
hayırlısı canım sakın üzülme bende bugün annemlerin yanına gidiyorum
inşallah canım benimm
sen dur hain kankaaa
izlemesen izleme
hayırlı cumalar tatlım herşey gönlümüze göre olsun inşallah
kızlarrr dünden beridir tüfekhanedeyim kabızda oldum ishalde karıştım anam bennn
canım eski vilayet varya taşköprünün bu tarafı orda oturiiikkk
ben taş köprünün ötesi hilton otelinden başka biyerine gitmedim bilmim ha bn bilmim
canım 2 hafta sonra felan test sonuçları için gelecem kız telefonunu alırım o zaman görüşelim kankaaaaa
selam arkadaşlarr
ohh sevinc ne güel tatile gidiyo
özel sektör olunca ne bayramı var ne seyranı...
bende bugün kan verdim test için
akşam 7 de cıkıcak bakalım onu bekliyorum
silik cigili bir idrar testim var elimde
selam arkadaşlarr
ohh sevinc ne güel tatile gidiyo
özel sektör olunca ne bayramı var ne seyranı...
bende bugün kan verdim test için
akşam 7 de cıkıcak bakalım onu bekliyorum
silik cigili bir idrar testim var elimde
selam hanımlar nasılsınız
ayol 23 nisandan dolayı okullar tatilmiş p.tesi salı
bende memleketime gidiyorum bugün
fırsat bulursam nete girerim yoksada çarşambaya kadar yokum
merak etmeyin anacım özleyin beniii
kaz hadiskooo
adanaya geliyom kızzzzzzzz
hoşgeldiniz kızlar nasılsınızzz sara napıon canım
canım eski vilayet varya taşköprünün bu tarafı orda oturiiikkk
merhaba hoşgeldin daha tanışamadık cnm heralde
negüzel silikte olsa 2 çizgi çıkmış işte hadi hayırlısı cnmm hamişsinnhayıkrlı uğurlu olsunnn
batın ne zamandı belirtilerin warmı ???
canım hayırlısı olsun inşallah sonucun pozitiftir silik çizgi kimine göre değişio umarım gönlünce olurr
mood nirdesin canım nasılsın bugün
sonucunu bildirirsin bizlerede cnmevet tanışmadık bende yeni gelmiştim bu topige ugurlu geldi resmen yaa :))))) gelirgelmez neşeyle hamile kaldım sanki
şimdi cıkıyorum cok sagol canım bakalım kanda belli olcakk artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?