Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayırlısı canım sakın üzülme bende bugün annemlerin yanına gidiyorum

inşallah canım benimm

nedemek canım gel buyur mis gibide olmuş oh oh sevinç sen çatla emiii gelme iki lafın belini kırma benlen hıh ben regenlen konuşuıom işteee
sen dur hain kankaaa

ay bana para verseler bile ne unutma beniyi nede fatmagülü izlemem

izlemesen izleme

merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar

hayırlı cumalar tatlım herşey gönlümüze göre olsun inşallah

gızz sen gittin benim kırmızılar geldi seni bekliomuş dimekki keşke yaza gideydinizzz çok sevinmiştim kızzz bidaha gisdersiniz belkim hamiş kalır kutlarsınızzz

baaa bakkkk çemkirme banaaa adanaliii kanımı coşturmaa izlemiom işteeee

kızlar hade ben çıkam saat 14,30 da otobüsüm
annemlerde net yok ama bulur bulmaz girerim anacım
öpüyorum hepicinizi

selam arkadaşlarr
ohh sevinc ne güel tatile gidiyo
özel sektör olunca ne bayramı var ne seyranı...

bende bugün kan verdim test için
akşam 7 de cıkıcak bakalım onu bekliyorum
silik cigili bir idrar testim var elimde

merhaba hoşgeldin daha tanışamadık cnm heralde
negüzel silikte olsa 2 çizgi çıkmış işte hadi hayırlısı cnmm hamişsinn hayıkrlı uğurlu olsunnn
batın ne zamandı belirtilerin warmı ???

canım hayırlısı olsun inşallah sonucun pozitiftir silik çizgi kimine göre değişio umarım gönlünce olurr

kız adanaya bugünmü gelion 2 hafta sonra demişsin biyerdede anlamadım şimdi cadı memleketin adana değilmi ayol senin

hoşgeldiniz kızlar nasılsınızzz sara napıon canım

merhaba canım geçmiş olsun kabız ve ishal olmuşsun.

bende işten geldim bi size bakayım dedim bugün çok yorucuydu yaaaa şimdi gidip yemek yapacam yumurtalı ıspanak ve mercimek çorbası

sen ne yemek yaptın hadiyecim

merhaba hoşgeldin daha tanışamadık cnm heralde
negüzel silikte olsa 2 çizgi çıkmış işte hadi hayırlısı cnmm hamişsinn hayıkrlı uğurlu olsunnn
batın ne zamandı belirtilerin warmı ???

evet tanışmadık bende yeni gelmiştim bu topige ugurlu geldi resmen yaa :))))) gelirgelmez neşeyle hamile kaldım sanki

canım hayırlısı olsun inşallah sonucun pozitiftir silik çizgi kimine göre değişio umarım gönlünce olurr

şimdi cıkıyorum cok sagol canım bakalım kanda belli olcakk artıkkk

mood nirdesin canım nasılsın bugün

iyi olmaya çalışıyorum cnm bazen karnım ağrıyor bat a 5 gün kaldı bakalım ne kadar olmaz olmucak diyosamda kendi kendime ya olursa demektan kendimi alamıyorum işte ....ama altım hep ıslak gibi kesin olmucak yinede...
eşimde araba aldı bugün onun sewincini yaşıyo kocişim bende bi sewiniyom bi düşünüyorum hayırlısı olsun artık...
sen nasılsınnn ...
bugün cuma duası wardı oraya gittim tüm isteyenlere bebiş diledim ..hatta kur an okuyan bayanda yasin niyetlemiş bebiş için herkeze dağıtıyor onunda 6 sene olmamış sebepsiz bekliyorlarmış iştee

evet tanışmadık bende yeni gelmiştim bu topige ugurlu geldi resmen yaa :))))) gelirgelmez neşeyle hamile kaldım sanki

şimdi cıkıyorum cok sagol canım bakalım kanda belli olcakk artıkkk
sonucunu bildirirsin bizlerede cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…