Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

amin canim sagliklica kucagina alsin, bize de kismet olur insallah

inşallah cnaım temennimiz bu saten ama zamanını rabbim bilio biz ona inandımız için olucanı bilioruz sadece geçen annemle konuştum mesela memleketimizde yakın bi komşumuzun çocuğu 15 yıl olmamış ozamanlar ne doktra gitmeler varmış ne tedaviiler rabbim vakti zamanı gelince ol demiş oluvermiş yani biz sabırsız kullarız sadece okadar

evet geldimm tatlımmm. napıyonuz bakalımmm. ben fatmagülü izliyorummm biyadanda size bakıyorummm
hogeldin canım nasılsın ayyy o diziyi bitürlü sevemedim her gelen fatma gülün suçunu öğrenemedik acaba ne die die soğudum açıkçası ilk bölümü izledim tıkandım haaa

nedemek canım gel buyur mis gibide olmuş oh oh sevinç sen çatla emiii gelme iki lafın belini kırma benlen hıh ben regenlen konuşuıom işteee

evet yaa sevinc nerelerde.. söyle bi dolduralim caylari, iki dedikodu yapalim gerci bugün fatmagül var dedikoduyu yarin yapariz bugün onu izleyelim

evet geldimm tatlımmm. napıyonuz bakalımmm. ben fatmagülü izliyorummm biyadanda size bakıyorummm

gel canim hosgledin...

hogeldin canım nasılsın ayyy o diziyi bitürlü sevemedim her gelen fatma gülün suçunu öğrenemedik acaba ne die die soğudum açıkçası ilk bölümü izledim tıkandım haaa

aman başka bişey yok ki doğru düzgün napayım bende izliyorummm. zaten az sonro uyuyup kalırım ben :))

CANLAR İYİ GECELERR güzel rüyalar görünnnn inşşş uyandığınızda bebeğinize bir gün daha yaklaşmış olunnn

Neden kimse yok ayy eskiden geceleri nasıl kalabalık olurdu gece yarılarına kadar oturuyo duk

günaydın hadisko evet canım '' yaşadığımız herşeye rağmen neşeyle hamiş kalıcazzzz '' inşallahh....
hepimiz oluruz inşalahh...

ALLAHIM SANA KUL ,PEYGAMBERİN HZ. MUHAMMEDE UMMET, ASRIN MURSIDI KAMILINE EVLAT VE MUSLUMAN DIN KARDESLERIMEDE YOLDAS OLMAYI SEN NASIP EYLE hayırlı cumalar .....

selam kızlar hayırlı cumalar Allahım bugünün yüzüsuyu hürmetine dileklerimizi kabul etsin amiin. ayrıca bugün peygamberimizin doğum günü ne mutluki onun ümmetiyiz Allah şefaatine nail eylesin amin inşallah...

selam kızlar hayırlı cumalar Allahım bugünün yüzüsuyu hürmetine dileklerimizi kabul etsin amiin. ayrıca bugün peygamberimizin doğum günü ne mutluki onun ümmetiyiz Allah şefaatine nail eylesin amin inşallah...

Merhaba hanımlar kocişin memlekette antepteyiz ürgüp gezimiz maalesef dün bitti ve buraya geldik hava şartları kapadokyadada kötü olduğundan çokda güzel geçemedi yanlış zamand gitmişiz sanırım hava kötü diye bırak uçmayı balonlarıda göremedik bileee neyse canım gene fena diildi kocişimle gezdik vakit geçirebildik hiç diilse neyse benden hberler böyle sizde neler var bakiim?Benden habersiz hamile faln kalan oldumu bakiim?

selam hanımlar nasılsınız
ayol 23 nisandan dolayı okullar tatilmiş p.tesi salı
bende memleketime gidiyorum bugün
fırsat bulursam nete girerim yoksada çarşambaya kadar yokum
merak etmeyin anacım özleyin beniii
kaz hadiskooo
adanaya geliyom kızzzzzzzz

kazzzz haaa gel sen gel kaz gibi yolım saçalrını gelll kazda didi ya bana canım benim gel ne tarafta oturuonki sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…