Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canımm:)naber:)benimde batım bugün,kaçgündür ağrısıda bastırdı..
bu akşama olurum ama inşallah sen olmazsın kız

inşallahh sende olmazsın herşey daha da güsel olur cnmmm ikimizde 2013 ocak annesi oluruz belkimm negüsel olurr :))
iyim cnm senden nbrrr:)özlemişim seni gülümm :)
benimde bat 25.de büyük ihtimal tutmucak yine zaten reglinin 3.günü dr.a gidicem tedawiye başlasın artık dicemm

ya dün öğrendim bende başağımda hamişmiş:)

çok şükür yarabbi:)

sıra saracımda...topik sahipleri patır patır hamiş kalıyooo

mooodum sende bi topik açsana canım

canım regl olursanda boşver nasılsa tedaviye başlayacakmısın,inşallah tedavinin ik ayında meyvenizi alırsınız:)

benim hamiş kalma ihtimalim neredeyse sıfır 1aydır kocayla küsüs ya:26:

gerçi arada bi kaçamak olmuştu sanki:44:ama hiç zannetmiyorum,okdar kastık olmadı da bikereylenmi olacak

ya dün öğrendim bende başağımda hamişmiş:)

çok şükür yarabbi:)

sıra saracımda...topik sahipleri patır patır hamiş kalıyooo

mooodum sende bi topik açsana canım

cnm ya açmayı düşünüyorum ama ne topiği açıyim ona karar wermedin işte :)gel beraber açalım mı bizde :)

cnm kısmet işi bu işler hemde herkezin hiç ummadığı anda gelmedimiki:)

cnm ya açmayı düşünüyorum ama ne topiği açıyim ona karar wermedin işte :)gel beraber açalım mı bizde :)

annem benim kaybedenler kulubü diye bi topik açmam lazım

bebişle işim kalmadı artık ama sen uğur getirmesi açısından bi topik açabilirsin

isim düşünelim sana..
mesela hamile kalma uğur topiği.ıyy tamam iğrençti

ok isim annesi sen ol topiğiminn ozaman açarımm ...

allah bizim için hangisi hayırlıysa onu nasip etsin inşallahh cnmm

al bendende okadar dolunaycım yaa ozaman fikir üretelim ...
bi topik açayımda banada belkim uğur getirir

moodun hamilelik uğuru olurmusunuz? topiği mesela?

saracımm kız sesin çıkmıyoo...konuşamadık bacım..senide çok öpüyom canım

hadi iyi akşamlar kızlar

saol canım he sorma kabızım sandım makatım çok acıyo çok şükür kabızlıktan kurtuldum bu sefer ishal olmuşum şuan iiyim neyseki ---sen nasılsın canımmm
yayla çorbası dün yapçaktım pazı sarmasının yanına makarnam vardı diye yapmamıştım
bugün yayla çorbası yapacam birazdaha sarmam var yanınakızartma isterlerse yaparım yirik ben geçen yapmıştım yumurtalı ıspanak eşim löpür löpür götürdü yine

canım benimmm allah kabul etsin öncelikle olsanda zamanımız çok boşver bende oldum ama dün oldum işte saat sabah 11 gibi uyandım kalkamamışım dedim eyvah olmuşum bugün bitti 1 gün 7 saat sürmüş oldu bakalım devamı gelcekmi

arabanız hayırlı olsun canım umarım bebiş haberide alır iki sevinç yaşarsınız

hadiskoo nbrsin cnmm geçmiş olsun...
bende dün kucağımdan aşşa çayı döküwerdim üstüme bide oturuyordum yani kuşum we bacağım biras yandı...ama hafif ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…