canımm:)naber:)benimde batım bugün,kaçgündür ağrısıda bastırdı..
bu akşama olurum ama inşallah sen olmazsın kız
inşallahh sende olmazsın herşey daha da güsel olur cnmmm ikimizde 2013 ocak annesi oluruz belkimm negüsel olurr :))
iyim cnm senden nbrrr:)özlemişim seni gülümm :)
benimde bat 25.de büyük ihtimal tutmucak yine zaten reglinin 3.günü dr.a gidicem tedawiye başlasın artık dicemm
ya dün öğrendim bende başağımda hamişmiş:)
çok şükür yarabbi:)
sıra saracımda...topik sahipleri patır patır hamiş kalıyooo
mooodum sende bi topik açsana canım
canım regl olursanda boşver nasılsa tedaviye başlayacakmısın,inşallah tedavinin ik ayında meyvenizi alırsınız:)
benim hamiş kalma ihtimalim neredeyse sıfır1aydır kocayla küsüs ya:26:
gerçi arada bi kaçamak olmuştu sanki:44:ama hiç zannetmiyorum,okdar kastık olmadı da bikereylenmi olacak
cnm ya açmayı düşünüyorum ama ne topiği açıyim ona karar wermedin işte :)gel beraber açalım mı bizde :)
annem benim kaybedenler kulubü diye bi topik açmam lazım
bebişle işim kalmadı artık ama sen uğur getirmesi açısından bi topik açabilirsin
isim düşünelim sana..
mesela hamile kalma uğur topiği.ıyy tamam iğrençti
ok isim annesi sen ol topiğiminn ozaman açarımm ...
allah bizim için hangisi hayırlıysa onu nasip etsin inşallahh cnmm
amin canım,isim anası ben olmıyım moodum baksana pek yaratıcı değilim
moodum çok öpüyorum seni canım,ben çıkıyorum,kendine iyi bak tatlım
al bendende okadar dolunaycım yaa ozaman fikir üretelim ...
bi topik açayımda banada belkim uğur getirir
merhaba canım geçmiş olsun kabız ve ishal olmuşsun.
bende işten geldim bi size bakayım dedim bugün çok yorucuydu yaaaa şimdi gidip yemek yapacam yumurtalı ıspanak ve mercimek çorbası
sen ne yemek yaptın hadiyecim
iyi olmaya çalışıyorum cnm bazen karnım ağrıyor bat a 5 gün kaldı bakalım ne kadar olmaz olmucak diyosamda kendi kendime ya olursa demektan kendimi alamıyorum işte ....ama altım hep ıslak gibi kesin olmucak yinede...
eşimde araba aldı bugün onun sewincini yaşıyo kocişim bende bi sewiniyom bi düşünüyorum hayırlısı olsun artık...
sen nasılsınnn ...
bugün cuma duası wardı oraya gittim tüm isteyenlere bebiş diledim ..hatta kur an okuyan bayanda yasin niyetlemiş bebiş için herkeze dağıtıyor onunda 6 sene olmamış sebepsiz bekliyorlarmış iştee
sonucunu bildirirsin bizlerede cnm
canım benimmm allah kabul etsin öncelikle olsanda zamanımız çok boşver bende oldum ama dün oldum işte saat sabah 11 gibi uyandım kalkamamışım dedim eyvah olmuşum bugün bitti 1 gün 7 saat sürmüş oldu bakalım devamı gelcekmi
hadiskoo nbrsin cnmm geçmiş olsun...
bende dün kucağımdan aşşa çayı döküwerdim üstüme bide oturuyordum yani kuşum we bacağım biras yandı...ama hafif ....
arabanız hayırlı olsun canım umarım bebiş haberide alır iki sevinç yaşarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?