Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

tatlım içimden ne geçiyo bilmiyomki. Ama ben oyuncak bebekleri çok severdim.

Kızım olsada onunla oyuncak gibi oynasam demiştim

Aaaa hala yasakmıııııııııııııı nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hadi ya. Pazartesi doktora gittiğimde ense kalınlığını ölçtü. Bana bişi demedi ama sorun ollsa söölermiydi

ben geldimmmm. napıyonuz bakallım. dün doktora gittim kızım 275 gr olmuş :)) gelişimi çok güzelmiş.

aynen canım bizede ilkinde haftada 1 demişti düşük olunca bunda tedbir amaçlı yasakladı aynen kanama falan olmadı bendede ...

merhaba arkadaşlar çok yoğunum fazla kalamam cumanız hayırı olsun. bugün dr gittim herşey normal dedi kilosuda 1300 gr olmuş.

gönlüne göre versin ozaman Allah canım
benim içimden erkek olacağı geçiyordu hep ama bende kız çocuklarını çok severim sağlıklı olsunlarda hiç farketmez dimi
canım ilki kalbi durunca dr tedbir amaçlı yasakladı
hadi ya. Pazartesi doktora gittiğimde ense kalınlığını ölçtü. Bana bişi demedi ama sorun ollsa söölermiydi

söylerdi canım demekki ense kalınlığı iyi çıktı ama sen yinede bian önce yaptır tatlı ikili test önemliymiş

iyiyim tatlım napayım deli gibi yağmur yağıyo dışarıda. bu arada evdeki internet bu akşam olucak inşallah. sen nasılsın canımmm

bende iyiyim canım çok şükür inşallah olur netiniz

merhaba arkadaşlar çok yoğunum fazla kalamam cumanız hayırı olsun. bugün dr gittim herşey normal dedi kilosuda 1300 gr olmuş.

hayırlı cumalar canım maşallah maşallah güzel haberler alıyoruz bugün

bende iyiyim canım çok şükür inşallah olur netiniz

hayırlı cumalar canım maşallah maşallah güzel haberler alıyoruz bugün

inşallah olur canım benim yüzümden gitti zaten. kocişe kızdım kaqblolarını çektimmm modemin. yeniden taktığımızda bidaha giremedik nete

ben geldimmmm. napıyonuz bakallım. dün doktora gittim kızım 275 gr olmuş :)) gelişimi çok güzelmiş.
canım maşallah kızımıza büyüsün güzel güzel oğluma alacam onu ben :) bende 10 gün sonra gidecem dra bakalım
sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalımda 9 ay olmasın ne olacakki sonrasında sabahlar olmasın
aynen canım sana katılıyorum bebişim gelsinde sağlıkla

seninde cuman hayır olsun tatlım maşallah bebişimizede

napak sizde 3 yılda bi tuttursaydınız napardınız acaba
canım özelde ne kadara yapıyolar ki orda bende 2 li testte ücret alınmadı yanlış hatırlamıyosam ama üçlüde 36 tl vermiiştim çok değil yani
tatlım bana 96tl dedi

maaşallahh jel bebişimizeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…