[sıze=3]yaşasınnnnnnnnnnn topikimizzzzzzz 3. Sıraya geçmişşşşşşşşşşş
:124::124::124::124::124::124::124::124:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119:
çok yorma kendini canım dikkat et ağır falan kaldırma unutup ilk 3 ay önemli biliyosun
Dr temizlik yaparken yorulduğun anda hemen bırak demişti bana aman bitsin diye zorlamicaksın kendini demişti
senin içinden ne geçiyor kız mı erkek mi peki ?
Bizede dr erkek gibi ama kesin diil demişti :) doğru tahmin etmiş...
:) bize en başından beri yassakkkk
kız tıp fakültesine gitsene akıllım bugün yapar yarın verirler sonucunu parada ödemezsin ben tıpta yaptırmıştım
vaktini geçirme ense kalınlığı iyi çıktıysa korkma ve burun kemiği oluşmuşsa korkacak bişi yoktur bu arada
bencede kız sanırım birden öle hissettim
banada yasaktı ama doktor daha önceki düşüklerimden dolayı yasak dediydi yoksa kanama felan risk felan yoktu önlem amaçlıydı bizimkisi
ama doktor başoşa bişi dememiş korkularından bacı gardaş olmuşlar
ben geldimmmm. napıyonuz bakallım. dün doktora gittim kızım 275 gr olmuş :)) gelişimi çok güzelmiş.
hadi ya. Pazartesi doktora gittiğimde ense kalınlığını ölçtü. Bana bişi demedi ama sorun ollsa söölermiydi
aynen canım bizede ilkinde haftada 1 demişti düşük olunca bunda tedbir amaçlı yasakladı aynen kanama falan olmadı bendede ...
ksell hoşgeldin anacım nasılsın bakem
gönlüne göre versin ozaman Allah canımtatlım içimden ne geçiyo bilmiyomki. Ama ben oyuncak bebekleri çok severdim.
Kızım olsada onunla oyuncak gibi oynasam demiştim
Aaaa hala yasakmıııııııııııııı nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hadi ya. Pazartesi doktora gittiğimde ense kalınlığını ölçtü. Bana bişi demedi ama sorun ollsa söölermiydi
iyiyim tatlım napayım deli gibi yağmur yağıyo dışarıda. bu arada evdeki internet bu akşam olucak inşallah. sen nasılsın canımmm
merhaba arkadaşlar çok yoğunum fazla kalamam cumanız hayırı olsun. bugün dr gittim herşey normal dedi kilosuda 1300 gr olmuş.
bende iyiyim canım çok şükür inşallah olur netiniz
hayırlı cumalar canım maşallah maşallah güzel haberler alıyoruz bugün
ben geldimmmm. napıyonuz bakallım. dün doktora gittim kızım 275 gr olmuş :)) gelişimi çok güzelmiş.
aynen canım sana katılıyorum bebişim gelsinde sağlıklasağlıkla sıhhatle kucağımıza alalımda 9 ay olmasın ne olacakki sonrasında sabahlar olmasın
merhaba arkadaşlar çok yoğunum fazla kalamam cumanız hayırı olsun. bugün dr gittim herşey normal dedi kilosuda 1300 gr olmuş.
banada yasaktı ama doktor daha önceki düşüklerimden dolayı yasak dediydi yoksa kanama felan risk felan yoktu önlem amaçlıydı bizimkisi
ama doktor başoşa bişi dememiş korkularından bacı gardaş olmuşlar
tatlım bana 96tl dedicanım özelde ne kadara yapıyolar ki orda bende 2 li testte ücret alınmadı yanlış hatırlamıyosam ama üçlüde 36 tl vermiiştim çok değil yani
sölerdi tabikidebence bişi yok temizz
napak sizde 3 yılda bi tuttursaydınız napardınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?