Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

vermemmmmmmmmmmmmm kızımı kimseciklere :))) ya dayanamıyorum artık ben bir an önce kucağıma alayım istiyorum kızımı

napak sizde 3 yılda bi tuttursaydınız napardınız acaba

tatlım bana 96tl dedi

maaşallahh jel bebişimizeeeeee

evettttttt jel benim kızımmmmm

evet cnm önmli olan sağlıklı olmaları. ama insanın içinden yine de bişi geçiyo bazen. hayırlısı tabii . ikiside evlat

sağol tatlım o zmaan bişi yok demkki inşallah.

2li test 13+6 olana kadar yapılıyo sanırım dimi ondan sonra 3lüye geçiyo

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, ksel, mood+, basakss+, yesil33+

başakta burda ama ziyaretçi kim acep :26::26:
belkide erenay dır

11-14. haftalar ikili test
16-18 3 lü test
sen sağlık ocağına kayıt yaptırdınmı 2 doz tetanoz aşısı vurulacaksın unutma

ne bağırıyon 3 yılda bir tuttursaydık odaları bilem ayırırdık ne olur ne olmaz diye
Yok anam benimkisi maşallah dakka 1 gol bir bebeğiii Iyikide olmuş
bak şimdi cımalıyoruz

maaşallah bunu zırt diye yapmışınız kızzzzz Hürrem gibi karıymışın ilk halvette tamamdır iş

toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, ksel, mood+, basakss+, yesil33+

başakta burda ama ziyaretçi kim acep :26::26:
Belkide erenay dır

ben burdayım Ben olmasaydım ziyaretçi olarak benden şüphelenebilirdiniz

Tetanoz aşısı gebelikte ne zaman ve kaç kere yapılır?
Tetanoz aşısı gebelikte her dönemde yapılabilir fakat sıklıkla 3. ayın bitiminden sonra yapılması tercih edilir.

Daha önce aşılamalar tam yapılmamışsa veya son aşının üzerinden 10 yıldan fazla süre geçmişse gebelikte (genellikle 5. ve 6. aylarda) 1 ay arayla toplam iki kere aşı yapılır

Tetanoz aşısı yapılan anne adayında oluşan antikorlar bebeğe de geçer ve bebeği yenidoğan döneminde oluşabilecek tetanoz hastalığına karşı koruma sağlar. Hamilelikte yapılmasının nedeni bebeği yenidoğan tetanozundan korumaktır. Bebeğin doğum sırasında kordonunun (özellikle evde doğumlarda) steril olmayan bir aletle, bıçakla v.b kesilmesi sonucu bebekte tetanoz gelişebilir

Son düzenleme:
1 ay arayla toplam iki kere aşı yapılır. İkinci aşıdan 6 ay sonra bir doz daha aşı anneye yapılır. Bazı uygulamalarda bu aşıdan 1 yıl sonra bir doz daha, ve 1 yıl sonra bir doz daha yapılarak toplam 5 doza tamamlanmaktadır.

başoş ben beş doza tatamlattım canım o ömür boyu koruyormuş bundan sonra hiç ama hiç yaptırmam gerekmiyor
aşı kartımda cüzdanımda taşıyorum

hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın

bende iyim cnm dün baya bi yoruldum sergi koşuşturması fln....
kızlar bişisorcam sizlere hani bebişi çok takıyorum ya elimde olmadan eee bebişte takmadığın anda geliyor ya benimde takmama gibi bi huyum yok malesef o yüzden bebişin geliceğide yok ....acaba diyorum bi antidepresan kullansam kafama tokadan başka hiiiççç bişey takmasam gelirmi bebişim sizce?????:26:
bide bu yolu denesemmi

tamam cnm sende hep içimi rahatlatıyon haa. Allah 'ta senin içini rahatlatsın

amin cümlemizin ee tecrübe konuşuyor anacım ben bide meraklıyım araştırmayı severim gebeyken 5 tane kitap bitirdim
gebelik
çocuk sağlığı
bebek bakımı
anne baba eğitimi
bebek beslenmesi

netten araştırdıklarım hariç o yüzden kolay kolay doktor beğenmemm
doktora öyle sorular sorarımki kalakalır

en güzeli

sağol cnm hoş geldinnnnnn. Elinden de sigara düşmüyo

hşbldm cnmm ....elbet bi gün düşücek o sigara elimden ama ne zaman

ayy ben çok korkarım aşıdan gülüm yaww hamiş kalmadan daha tasası düştü bana netcm acepp:26::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…