bende iyim cnm dün baya bi yoruldum sergi koşuşturması fln....
kızlar bişisorcam sizlere hani bebişi çok takıyorum ya elimde olmadan eee bebişte takmadığın anda geliyor ya benimde takmama gibi bi huyum yok malesef o yüzden bebişin geliceğide yok ....acaba diyorum bi antidepresan kullansam kafama tokadan başka hiiiççç bişey takmasam gelirmi bebişim sizce?????:26:
bide bu yolu denesemmi
bende iyim cnm dün baya bi yoruldum sergi koşuşturması fln....
kızlar bişisorcam sizlere hani bebişi çok takıyorum ya elimde olmadan eee bebişte takmadığın anda geliyor ya benimde takmama gibi bi huyum yok malesef o yüzden bebişin geliceğide yok ....acaba diyorum bi antidepresan kullansam kafama tokadan başka hiiiççç bişey takmasam gelirmi bebişim sizce?????:26:
bide bu yolu denesemmi
hşbldm cnmm ....elbet bi gün düşücek o sigara elimden ama ne zaman
ayy ben çok korkarım aşıdan gülüm yaww hamiş kalmadan daha tasası düştü bana netcm acepp:26::18:
Sevinç cim sana bişi sorcam.şimdi sen tıp fakültesine git deyince. Netten randevu aldım.
Fakat çarşambaya verdi. çarşamba günü bebek 13+5 oluyor. Geç kalmış olurmuyum?
Ikinci soru ikili test aç karna mı yapılıyor yoksam hemen yaparlarmı
hşbldm cnmm ....elbet bi gün düşücek o sigara elimden ama ne zaman
seni rahatlatmak isterdim ama aşı vurulurken değilde sonrasında çok acıyor.
Canım geç kalmış olabilirsin yaaa :26::26: Doktorlar farketmez diyor ama ben sabah aç karnına gidiyorum daha net sonuçlar olur çünki kan alacaklar ya :26:
Ana randevulumu sabah kalk erkenden git 7 de benim zamanım geçiyor test yaptıracam de araya kaynarsın pazartesi uç git
aaa 83 e geçmiyor sayfam yawwww kafayı yiyo bazen bu kk...
sewinçcim bende ağrı kesici içmiyorum kaç aydır ama bu ilaca başlasam diyorum bebiş geldiği an bırakırım benim sorunum zaten direk psikolojik
sıyırmış durumdayım sanırım dıştan bişey yok ama içimde fırtınalar esiyor elimde deilll:26:
hadi cnım yaparlarmı kızayy keşkem yapsalar ya
çok demişler canım yaaatatlım bana 96tl dedi
alırız kızımvermemmmmmmmmmmmmm kızımı kimseciklere :))) ya dayanamıyorum artık ben bir an önce kucağıma alayım istiyorum kızımı
evet canım sen geçirme hemen yaptır bence yoksa üçlü test yaptırırsın ondada ikiliye ek 1 başka test daha ekleniyomuş heralde yanlış hatırlamıyosamevet cnm önmli olan sağlıklı olmaları. ama insanın içinden yine de bişi geçiyo bazen. hayırlısı tabii . ikiside evlat
sağol tatlım o zmaan bişi yok demkki inşallah.
2li test 13+6 olana kadar yapılıyo sanırım dimi ondan sonra 3lüye geçiyo
yok cnm bebiş hele bi gelsin hiiçç iççmeyi düşünmüyorum .....düşer inşallah cnm sana bağlı bişi o belki bebiş olunca içmezsinyoksam içicenmi
canım yoğunlukta sayfalar kafayı yiyor ilacı bırak dua et bol bol
ya mübdi yoktan var eden Allah tan iste verecek elbet inanarak dua et
Sevinç cim sana bişi sorcam.şimdi sen tıp fakültesine git deyince. Netten randevu aldım.
Fakat çarşambaya verdi. çarşamba günü bebek 13+5 oluyor. Geç kalmış olurmuyum?
Ikinci soru ikili test aç karna mı yapılıyor yoksam hemen yaparlarmı
merhaba basak.. konunu okumaya calıstım baya sanırım suan 2.ye hamılesın.. ne kadar sure bekledın bebek ıcın.. tedavı oldunmu.. cok tesekkr ederm smdıden
yok canım birinciye hamile ikinci olsa bu kadar sormaz :26: bilmediği şeyleri soruyor
bebek için 3 sene beklemiş ama doğal yolla gebe kaldı
ben cevapladım ama :)))
tskrler cnm.. bende 1 senedır ıstıyorm tuplerım de acık ama adetım duzensız ılac ıcmesem 4 ayda bır oluyorm cok uzuluorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?