aleykum selamsen beni dinle kalk erkenden git sabahın köründe hemen kaydını yaptır vaktim geçiyor dersin azıcık yırtık ol
mecbur yaparlarYoksa bana haber et olmadı selamımı söle
beni tıp fakültelerinde iyi tanırlar haksızlığa tahammülüm yok bi defasında rezillik çıkardım
polisler geldi güvenlikler beni zaptedemedi sağlık bakanlığına kadar işi götürdüm
hastane ceza aldı hamşireyide sürdülerMecbur bakacaklar sabah aç karnına erkenden git sen mecburlar
sana ne demişti doktorun ense kalınlığıyla ilgilievet canım sen geçirme hemen yaptır bence yoksa üçlü test yaptırırsın ondada ikiliye ek 1 başka test daha ekleniyomuş heralde yanlış hatırlamıyosam
aşıda sağlık ocağında 20. Haftada yapıyolar canım ben haftaya yaptırcam aradılar beni
drun sana nasıl demediki acaba ense kalınlığı iyi olunca önemsemedimi ikili testi :44:
merhaba basak.. konunu okumaya calıstım baya sanırım suan 2.ye hamılesın.. ne kadar sure bekledın bebek ıcın.. tedavı oldunmu.. cok tesekkr ederm smdıden
yok canım birinciye hamile ikinci olsa bu kadar sormaz :26: bilmediği şeyleri soruyor
bebek için 3 sene beklemiş ama doğal yolla gebe kaldı
ben cevapladım ama :)))
gidiyos demeden kaçmışlar ayolcum neyse ben çıkıyorum kıslar sonra görüşürük
üzülme canım adet düzenleyici ilaç kullanırsın bitkisel kür yaparsın rabbim ol dediği zaman zaten oluyor çok stres yapma olacaksada olmaz
kız tıp fakültesini araım şimdik.
ikili test yapmıyolarmı.şşşşşşşşş
illa özele para verdircekler bana
umarım cnm umarım olur.. yasımda ufak aslında ama..
sevinç yanıtlamş ama bende söliyim cnm daha ilk gebeliğim . 3yıldır korunmuoyrdum ama olmuyordu hamilelik.
yumurtlama sorunu vardı. 3kez klomen tedavisi gördüm. tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kaldım.
sende hoş geldin aramıza inşallah tez zmanda sen de alırsın güzel haberii
bende adetım olmadıgı yanı gec oldugu ıcın yumurtlayamıyomuusm.. klomen ıctım buyumedı puregon ıgnesı oldum ıkı ay catlatma ıgnesı ıle olmadı ıste.. bende bıraktm ıbrahım saracoglunu aradım oda adet ol3.gunu bı kac test ıstedı yarn 3.gun yaptrcm bakalım ne dıcek bazen hıc umudum kalmıyo ama cnm allah bılır.. senınde bebegın hayırlı ve saglıklı olsun ınsallah..
17 de de düşüp bayıliiiiimmmm
yok canım birinciye hamile ikinci olsa bu kadar sormaz :26: bilmediği şeyleri soruyor
bebek için 3 sene beklemiş ama doğal yolla gebe kaldı
ben cevapladım ama :)))
yok cnm sende:) 23 yasındaym..
aaaaaaaanasıl yapmazlar kız nereyi aradın bakem
sağol tatlım darısı sana olsun inşallah umutsuzluğa kapılma yaşın kaçkibende adetım olmadıgı yanı gec oldugu ıcın yumurtlayamıyomuusm.. klomen ıctım buyumedı puregon ıgnesı oldum ıkı ay catlatma ıgnesı ıle olmadı ıste.. bende bıraktm ıbrahım saracoglunu aradım oda adet ol3.gunu bı kac test ıstedı yarn 3.gun yaptrcm bakalım ne dıcek bazen hıc umudum kalmıyo ama cnm allah bılır.. senınde bebegın hayırlı ve saglıklı olsun ınsallah..
kız başoş aile hekiminiz yokmu anacım sizin git oraya kaydını yaptır o zaten yönlendirir seni böyle kendini yırtmana gerek kalmaz
sağol tatlım darısı sana olsun inşallah umutsuzluğa kapılma yaşın kaçki
aa ibrahim saraçoğluda mı test istiyo. o doktormu.
üff bence de aile hekimime gitsem iyi olcak.
hatta erken kalkan yol alır misali şimdiden gidiyim kaydımı yaptırıyım.
tutma beni sevinç gidiyom
begümcüm yine gel sonra yine sohbet edelm. ben çıkıyom kıslarrrrr sevnççim yardımın için sağol annem
fsh lh tsh hormon testı ıstedı ona gore kur vercekmıs.. ınsallah olur benımde.. saracoglu dıye ınternet sıtesı var oyle hıkayeler yazıyokı bı kadına tup bebek bıle olmaz sende demısler ıbrahım hocanın kuruyle 2 ayda hamıle kalmıs walla oyle yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?