Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam kız bıraktımmm okumayı. napıyosun bakem canın mı sıkıldı seninnn

oleyyyyyyyy he walla kimsecikler yok bekliom bekliom...ağaç oldum yeşerdim meyve vermeye başladım wallaa....sen nappıonnn nasılsınn bebiş nasılll?

başakımmm napıyon canımmm

napam annem yaa uğraşıyom evimi temizliyom ya. çok yoruluyom belim felaket. Ama burayada girmeden yapamıyomsen naslsın işlr nasıl. Akşama kadr pc başında olmak rahatsızlık veriyormu

oleyyyyyyyy he walla kimsecikler yok bekliom bekliom...ağaç oldum yeşerdim meyve vermeye başladım wallaa....sen nappıonnn nasılsınn bebiş nasılll?

saol canım napayım kaç günden beri internette problem vardı giremedimmm. sonunda düzeldi.ben iyiyim bebişimde iyi. dün doktora gittik. kızım 275 gr cık olmuş. çok tatlıydı kıpır kıpır yerinde durmuyoduuu.

geldim kısssssss listeyi güncelledim gelmz olsıca batları yazdımmmmm

aminnnn adıbatasıcalarrrrr gelmezolasıcalar gelmesinler inşallahhhhhh

:)) düşünceli gelin işteee

öleyimdirrr ....ben kayınannemin bitanecik geliniyimmmm

napam annem yaa uğraşıyom evimi temizliyom ya. çok yoruluyom belim felaket. Ama burayada girmeden yapamıyomsen naslsın işlr nasıl. Akşama kadr pc başında olmak rahatsızlık veriyormu

kuzucum yaaaa çok yorma kendini bebeğim yaaa bırak başkaları yapsın alla allaaaaaa

ayyyy maaşallah yaaa...hissediomusun kıpırtılarını ?

Hos bulduk canim...sen sorunlara ragmen neseyle hamile kalmayi basarmissin sanirim, tebrik ederim, anali babali buyusun, kucagina sag salim alasin insallah..bizde kismet olsun , tesekkur ederim canim.

AY CANIM NE GÜZEL DEDİNNNNNNN HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM BUNU BAŞARDIĞIMI. GERÇEKTEN BİZ BU TOPİKİ "YAŞADIĞIMIZ SORUNLARA RAĞMEN NEŞEYLE HAMİLE KALALIM" DİYE KURDUK. AMACIMIZ BUYDU. BENDE GERÇEKTEN Bİ ÇOK SORUNUN İÇİNDE HAMİLE KALDIM. Rabbim ol deyince önünde bişi duramıyor canım inşallah sende burda bizimle sorunlara rağmen neşeyle yumurtlar zevkle doğurursun

ne güzel yaaa maşallah bebişine...çok merak ediyorum ,kaçıncı haftadan sonra bebek net belli oluyo??

kız yorma kendini boşver temizliği yat keyfine bakkkk. benim işlerimmm bi kaç günden beri yoğundu.pc başında olmak rahatsız etmiyoda. hep uykumgeliyoooo benim yaaa

SERAY: 28 MAYIS:97:

NAZEMİR:

BENGİSU:

ERENAYEFE:

BELİNAY:

DUMAN:

SEVİNÇ: 8 HAZİRAN:97:

MOOD: 17 HAZİRAN:97:

UMMUUMAR: 22 HAZİRAN:97:

HADİSKO:[/COLOR][/FONT][/B]

SON DAKİKA!!!!!!

LİSTEMİZDEKİ HATUNLARIMIZDAN OLAN PELİN67'NİN UZUN ZAMANDIR TOPİĞİMZE UĞRAMAMSIYLA BİRLİKTE,

KKYA SON GİRİŞ TARİHİNİN HERGÜN OLDUĞU TESPİT EDİLMİŞTİR...

YANİ HER GÜN KK DA

BU NEDENLE LİSTE DIŞI EDİLMESİNE OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLMİŞTİR. . . . . . . .

DAİMİ MÜD..... devamını biliyosunuz
TKB.....[/QUOTE]

benimkinin yanına bide bunu koysana başak

Insallah canim umarim...kendime bi soz verdim, bu ay sonuncu ilac kullandigim ay olacak, artik olursa olur, olmazsada olmasin...piskilojim bozuluyor..Ayrica listeye eklediyin icin tesekkur ederim canim.

ev hanımlığı yapma çalşmalrı nasıl gidiyor zorlanıyormusun

Insallah canim umarim...kendime bi soz verdim, bu ay sonuncu ilac kullandigim ay olacak, artik olursa olur, olmazsada olmasin...piskilojim bozuluyor..Ayrica listeye eklediyin icin tesekkur ederim canim.

merhaba ummuumar aramıza hoşgeldinnnn...nerde yaşıyorsun?

aminnnn adıbatasıcalarrrrr gelmezolasıcalar gelmesinler inşallahhhhhh

kuzucum yaaaa çok yorma kendini bebeğim yaaa bırak başkaları yapsın alla allaaaaaa
kuzum ya bende başkasının temizlemesinden rahatsız oluyorum biliyomusun. Kaynanam camları sildi ama ben yerleştikten sonra tekrar silicemsankim başkası yapınca içime sinmiyo benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…