ayol ne demek acaba var mıyım listede diye düşünmek çatlak karı yaa neden olmayasınsen listenin prensesisin
tamam kız bıraktımmm okumayı. napıyosun bakem canın mı sıkıldı seninnn
ayyyy içme şu zıkkımı ordaaa, arkadan girenler boğulur kız o sigara dumanından :))
başakımmm napıyon canımmm
yaaaa başakkk ksell okumayın geçmişi muhabbet edek accık yaaaa huuuuuuuuuuuuuuu
yok kısss tüfekhanede içmemm meyak etmee heleki kayınvaldemdeyim yanee
oleyyyyyyyyhe walla kimsecikler yok bekliom bekliom...ağaç oldum yeşerdim meyve vermeye başladım wallaa....sen nappıonnn nasılsınn bebiş nasılll?
geldim kısssssss listeyi güncelledimgelmz olsıca batları yazdımmmmm
:)) düşünceli gelin işteee
napam annem yaa uğraşıyom evimi temizliyom ya. çok yoruluyom belim felaket. Ama burayada girmeden yapamıyomsen naslsın işlr nasıl. Akşama kadr pc başında olmak rahatsızlık veriyormu
saol canım napayım kaç günden beri internette problem vardı giremedimmm. sonunda düzeldi.ben iyiyim bebişimde iyi. dün doktora gittik. kızım 275 gr cık olmuş. çok tatlıydı kıpır kıpır yerinde durmuyoduuu.
Hos bulduk canim...sen sorunlara ragmen neseyle hamile kalmayi basarmissin sanirim, tebrik ederim, anali babali buyusun, kucagina sag salim alasin insallah..bizde kismet olsun , tesekkur ederim canim.
saol canım napayım kaç günden beri internette problem vardı giremedimmm. Sonunda düzeldi.ben iyiyim bebişimde iyi. Dün doktora gittik. Kızım 275 gr cık olmuş. çok tatlıydı kıpır kıpır yerinde durmuyoduuu.
napam annem yaa uğraşıyom evimi temizliyom ya. çok yoruluyom belim felaket. Ama burayada girmeden yapamıyomsen naslsın işlr nasıl. Akşama kadr pc başında olmak rahatsızlık veriyormu
AY CANIM NE GÜZEL DEDİNNNNNNN HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM BUNU BAŞARDIĞIMI. GERÇEKTEN BİZ BU TOPİKİ "YAŞADIĞIMIZ SORUNLARA RAĞMEN NEŞEYLE HAMİLE KALALIM" DİYE KURDUK. AMACIMIZ BUYDU. BENDE GERÇEKTEN Bİ ÇOK SORUNUN İÇİNDE HAMİLE KALDIM. Rabbim ol deyince önünde bişi duramıyor canım inşallah sende burda bizimle sorunlara rağmen neşeyle yumurtlar zevkle doğurursun
ya ilaclarin 1-2si hormonal, diyerleri vitamin falan..haklisin elbetde bu konuda, aslinda bu turlu esasli tedavi 6ay once olmusdum, bide simdi yapdim..ara aylarda oyle klomen kullandim.22yasindayim , tip fakultesi mezunuyum, calismiyorum, ev hanimligi yapmaya claisiyorum simdilik..bakalim hayirlisi.
yok kuzucummm kociş yakmış içemedi hepsini bana verdi çabuk geldim bak
Insallah canim umarim...kendime bi soz verdim, bu ay sonuncu ilac kullandigim ay olacak, artik olursa olur, olmazsada olmasin...piskilojim bozuluyor..Ayrica listeye eklediyin icin tesekkur ederim canim.
ben yine yazmıcam batımı,çünkü inanıyorumki bu kez batt gelmiceeeekkkkk
iyi bakalım karı koca zehirlendiniz afiyet olsun
kuzum ya bende başkasının temizlemesinden rahatsız oluyorum biliyomusun. Kaynanam camları sildi ama ben yerleştikten sonra tekrar silicemaminnnn adıbatasıcalarrrrr gelmezolasıcalar gelmesinler inşallahhhhhh
kuzucum yaaaa çok yorma kendini bebeğim yaaa bırak başkaları yapsın alla allaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?