Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ınsallah sende bırıncıyı dogurup onun gbı ac gozlu olursun cnm ıkıncıyıde ıstrsın hemen :)

tez zamanda olur ınsallah cnm benm.. dogal yolla oldu dımı oglun..

amin canım inşallah başak karısı beni kıskanıyor evlendiğim ay hamiş kaldım diye 9 ayda doğurdum diye
anam oğlan büyüdü 6 yaşına girdi bebek sevmeyi özledik napak

kesin cuma günüdür takvime bilem bakmadım wallaaaa...bende hep o saate alırdım...işten kaytarmak için arabayla giderdim 12 de çıkardımmmmm sonra tatillllllllllllhadi hayırlısı canım benimmmm...genetik tahliller vs ye yollar ve paralıdır yolladığı yerler ona göre hazırlıklı gel...ben 1 günde toplam 400 lira harcadım....ayrıca genetik tahliller için kanı yüreğir başkente vericeksin diolar umarım oraya giden servislere yetişirsin...ben o tahlil için ertesi gün yüreğir başkente gitmiştim ..hadi rasgele canımmm...belki istemez sen yaptırmıstın o tahlilleri....

Son düzenleme:
kızlarr teknik bi sorundan dolayı bat listemiz yok oldu

O yüzden 1. Sayfada bat listesindeki hatunların batlarını aliyim bakiyim:126:

dedimki ilk sayfada listedeki hatunlar demiş bende hemen yazdım ben listedemiyimki dedim bi baktım en başta yazıom bide yaww ....umarım son olur o listeye girişim (çok zorrrrrrrrrrrrrr tabikineee )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…