Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kuzum ya bende başkasının temizlemesinden rahatsız oluyorum biliyomusun. Kaynanam camları sildi ama ben yerleştikten sonra tekrar silicemsankim başkası yapınca içime sinmiyo benim

silinmiş camları bida bida niye siliyosunki psikopatmısın??? Eylül ekim gibi bida silersin miss gibi ohh ne güzel işte...

kız yorma kendini boşver temizliği yat keyfine bakkkk. Benim işlerimmm bi kaç günden beri yoğundu.pc başında olmak rahatsız etmiyoda. Hep uykumgeliyoooo benim yaaa

hani zararlı ya pc o yüzden didim. Ben arada geliyorum pc başına ondan bile rahatsız oluyorum. Sen hep ordasın.

Kız kaynana evinde nerde yatıp uzanmak. Temizliğimi biran önce bitiriyimde evime çıkıyım. Evimde yatcam bol bol

kuzum ya bende başkasının temizlemesinden rahatsız oluyorum biliyomusun. Kaynanam camları sildi ama ben yerleştikten sonra tekrar silicemsankim başkası yapınca içime sinmiyo benim

anlıorum seni kendin yapmayınca içine sinmio demi ama bebişin için katlanıcan kuzucummm...o daha önemli şuanda bak ben çok güzel temizlik yaparım wallaa.... buarada benim batın yanına bunu yap yazmıstım gördünmü

anlıorum seni kendin yapmayınca içine sinmio demi ama bebişin için katlanıcan kuzucummm...o daha önemli şuanda bak ben çok güzel temizlik yaparım wallaa.... buarada benim batın yanına bunu yap yazmıstım gördünmü

ınsallah canim umarim...kendime bi soz verdim, bu ay sonuncu ilac kullandigim ay olacak, artik olursa olur, olmazsada olmasin...piskilojim bozuluyor..ayrica listeye eklediyin icin tesekkur ederim canim.

kız ne hemen psikolojini bozdun daha 1 yıl bile olmamış evleneli. Normalde doktorlar 1yıldolmadan ilgilenmiyolar ama. Sen ne çok ilaç kulanmşsın

silinmiş camları bida bida niye siliyosunki psikopatmısın??? Eylül ekim gibi bida silersin miss gibi ohh ne güzel işte...

listyeye bakta görrrrrr

kız ne hemen psikolojini bozdun daha 1 yıl bile olmamış evleneli. Normalde doktorlar 1yıldolmadan ilgilenmiyolar ama. Sen ne çok ilaç kulanmşsın

iste onu diyorum yaa..kafaya takdim baya. o yuzden bu ay sondur canim..pkom ilerlemesin diye yapdim 6 ay onceki tedavimi, simdide bebek icin....sende sorunlar neydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…