2 saattir muhabbet edecek birilerini arıyorum da ondan böyle oldum :)) iyim valla bende cnm cuma akşamı işte insan nasıl ii olmazzz
ay bende gecende öle oldum kimsecikler yoktu yeşil ışığı yananlarda vardı ama onlar geçmiş okumaya daldılar sanırımmm...ohhh cumalar güsel olur çalışırkennn...ama ben bile cuma gelince hala seviniomm
28 mayıssssssssssssss gelmezolasıcalarrrrrrrr
sende alışkanlık yapmış o zaman :) yakında geirsin kendine cnm..ee nsl gidiyo hayat en hanımlıgı bebek çalışmaları filannn
22 haziran ((((( umarim gelmezzzzz
tatlım bende korkuyodum başlarda ama hepsi geçtii alışıyosun hemen hamişliğe.fıstığım başağım nassın kuzum heheh bende yazıları okuyodum, doktora gittik haftaya yokmuş bende acele ettim haziranda kan tahlili yaptırıp sonucu göstercem bakcak vitamin verdi şimdilik, ama kasıklarım ağrıyo allahtan yarın iş yok yatacam evde paso:) sen neler yaptın, ikili test için ne zaman gitcen ayh inşallah herşey olumlu olurda sağlıkla doğururuz ama ben şimdiden korkuyorum yav:18:
evet canim ogluma kardes
Basak karisi gittinmi aile hekimin
merhaba her kese.. Benide bu listeye ekleye bilirmisinizzz?
ameliyatmı oldu bilmiyodum,şimdi nasıl durumu? inşallah iyileşir... bak hiç olmayacak dediğin zamanlarda oluyo bu işler biliyosun bakarsın bu arada bebek haberinide alırız...inşallahhh canımmm evde durup sıkılmaya vaktım olmadı...şimdide kayınbabam ameliyat oldu okumussundur...kayınvaldemde kalıoz 10 gündür....bebek çalışması olmuo kuzucum yaaa...beklesin bakalımm...yazı çıkaralımmm...arada birle tutarsa sürpriz olcak o kadarsen napıosun senin nasıl gidio
inşallah canımmmmm
kiz ole hemen listeyemi eklenirmis damdan duser gibi once takil bakalim buralarda basos hanimin gozune girebilirsen ekler listeye hahahaaa sen yinede bilgilerini yazzzzzzz
yahuu ne bileyim ben, diyer topiklerdeki listelerde hemen yapiyorlardi..hmm anlatalim ozaman kendimizi bizde..10aylik evliyim bene, evliliyimin ilk aylarinda adetim 8-9gunler gecikmeey basladi bende doktora gitdim, hafif pko oldugunu soyledi, hormonlarim yolundaydi ama..tedaviye basladim , adetim duzeldi, halada iyi gidiyor gecikme falan olmuyor, 4kez klomene tedavisi gordum.1kere catlama ignesi, yumoslar klomenle buyuyordu amaaa bi sey cikmadi icinden, sonra 3ay once esim spermiogram verdi, onunda haraket hizi ve morfolojisinde ufak zayifliklar cikdi, gecen ay rusyaya gitdim orada tedavi aldim, esimede banada biiiii suuururr ilac milac yazdilar, hala hafif pkom varmiss, bakalim bu ay sonuncu tedavim olacak, artik burakacam olmazsa ilaclari, vallaha ilac yemekden bikdim ))) bu kadar.
gidiom işte tüfekhaneyeee bide sigara içem baree
tabiiki ekleriz hayatım ne demek aşk olsun hoş geldin safalar getirdinnnnnn
ayyyy içme şu zıkkımı ordaaa, arkadan girenler boğulur kız o sigara dumanından :))gidiom işte tüfekhaneyeee bide sigara içem baree
dedimki ilk sayfada listedeki hatunlar demiş bende hemen yazdım ben listedemiyimki dedim bi baktım en başta yazıom bide yaww ....umarım son olur o listeye girişim (çok zorrrrrrrrrrrrrr tabikineee)
tüfekhanede mi içiyon sen
yaaaa başakkk ksell okumayın geçmişi muhabbet edek accık yaaaa huuuuuuuuuuuuuuu
çok ilaçta iyi değil be kuzum ya. Biras tedaviye ara verip bünyeni rahatlat bence de.
Bu arada yaşın mesleğin ?????
ayol ne demek acaba var mıyım listede diye düşünmek çatlak karı yaa neden olmayasınsen listenin prensesisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?