iyiyim tatlım sen nasılsın hemen cvp veremedim kusura bakma açıp kapattım için bugünde bi ara girim dedim yine çıktım yazamadan kur ana gittik eşimin halasının torunu oldu öle işteee
günaydın kızlar iyi bir haftasonuu olsun hepimiz için ..
kesin cuma günüdür takvime bilem bakmadım wallaaaa...bende hep o saate alırdım...işten kaytarmak için arabayla giderdim 12 de çıkardımmmmm sonra tatillllllllllllhadi hayırlısı canım benimmmm...genetik tahliller vs ye yollar ve paralıdır yolladığı yerler ona göre hazırlıklı gel...ben 1 günde toplam 400 lira harcadım....ayrıca genetik tahliller için kanı yüreğir başkente vericeksin diolar umarım oraya giden servislere yetişirsin...ben o tahlil için ertesi gün yüreğir başkente gitmiştim ..hadi rasgele canımmm...belki istemez sen yaptırmıstın o tahlilleri....
tatlım bende korkuyodum başlarda ama hepsi geçtii alışıyosun hemen hamişliğe.
Senin daha kan değerine bakılmadımı.
Ağrılar bi süre devam eder cnm. Bende iliki test için uğraşıyorum. Devlete yaptırmak istiyorum ama burda yapan devlet yok nasıl bi seyse anlamadım mecbur özelde yaptırcam
ayy gidememdim sevinççççççç:18:hele sor neden gidemedim. Sordun farzediyorum: çarşıda bi işim vardı onu halledeyim sonra sağlık ocağına gideyim dedim. Işimi hallettim çok pis tüfekhanem geldi gidecek yer bulamadım eve geldim. Sağlık ocağı evden daha uzaktı. Bi dahada çıkmadım
biz sana ööle mi yaptık.gelir gelmez bağrımıza bastık
ayol ne demek acaba var mıyım listede diye düşünmek çatlak karı yaa neden olmayasınsen listenin prensesisin
Ya ilaclarin 1-2si hormonal, diyerleri vitamin falan..haklisin elbetde bu konuda, aslinda bu turlu esasli tedavi 6ay once olmusdum, bide simdi yapdim..ara aylarda oyle klomen kullandim.22yasindayim , Tip fakultesi mezunuyum, calismiyorum, ev hanimligi yapmaya claisiyorum simdilik..bakalim hayirlisi.
kızlarr teknik bi sorundan dolayı bat listemiz yok oldu
O yüzden 1. Sayfada bat listesindeki hatunların batlarını aliyim bakiyim:126:
oy maaşallah ne ara büyüdü okadar yaa daha hamile kalamıycam dediğini sonrada kaldığını dün gibi hatırlıyom nasılda sevinmiştiik yaa kuzum kocişin speymenleyinin hayeketliliği nasııl bizde sayı 21milyon hareketlilikte %60 çıktı sence hamiş kalma şansım varmı yaa? :26::26::18::18:ben geldimmmm. napıyonuz bakallım. dün doktora gittim kızım 275 gr olmuş :)) gelişimi çok güzelmiş.
ay inşallah doğsun bebişin koy resimlerini prensesinde bizde bööyle anca uzaktan seveliimvermemmmmmmmmmmmmm kızımı kimseciklere :))) ya dayanamıyorum artık ben bir an önce kucağıma alayım istiyorum kızımı
evettttttt jel benim kızımmmmm
ahahah ne güzel yaa bende kesin senin gibi bi anne olurdum şimdiden bukadar şey biliyom hamiş kalırsam bende kesin dünyanın şeyini araştırırdım okurdum falanamin cümlemizin ee tecrübe konuşuyor anacım ben bide meraklıyım araştırmayı severim gebeyken 5 tane kitap bitirdim
gebelik
çocuk sağlığı
bebek bakımı
anne baba eğitimi
bebek beslenmesi
netten araştırdıklarım hariç o yüzden kolay kolay doktor beğenmemm
doktora öyle sorular sorarımkikalakalır
neeeybeni tıp fakültelerinde iyi tanırlar haksızlığa tahammülüm yok bi defasında rezillik çıkardım
polisler geldi güvenlikler beni zaptedemedi sağlık bakanlığına kadar işi götürdüm
hastane ceza aldı hamşireyide sürdülermecbur bakacaklar sabah aç karnına erkenden git sen mecburlar
yaa bu ikili 3lü testler nasıl yapıyooo sadecene kanmı alıyolaar? yoksam göbüşe iğne falan vurupta bebişten örnek parça falanmı alıyolaar aydınlatın benide yaa kısmetse ilerde lazım olcak :26::26:çok demişler canım yaaa
alırız kızımaynen canım ya şu zaman bian önce geçse dimi :)
evet canım sen geçirme hemen yaptır bence yoksa üçlü test yaptırırsın ondada ikiliye ek 1 başka test daha ekleniyomuş heralde yanlış hatırlamıyosam
aşıda sağlık ocağında 20. haftada yapıyolar canım ben haftaya yaptırcam aradılar beni
drun sana nasıl demediki acaba ense kalınlığı iyi olunca önemsemedimi ikili testi :44:
peki kaç günde adet oluyosun canım? benimde 33-35 günde geliyo ve yumurtlama sorunum var klomen ve glukofen tedavisi görüyorum geçen ay 18 milimi bulduydu sanırım bakalım bu ay nasıl olcak pazartesi doktor randevum var ordanda lazer randevuma gitcem yaa ben lazerede gidiyom ya bişii olmaz dimi yumurtlama dönemimdee? daha 12.günümde yaptırmış olcam lazeri sorun olmaz sanırım dimii? :26::26:bende adetım olmadıgı yanı gec oldugu ıcın yumurtlayamıyomuusm.. klomen ıctım buyumedı puregon ıgnesı oldum ıkı ay catlatma ıgnesı ıle olmadı ıste.. bende bıraktm ıbrahım saracoglunu aradım oda adet ol3.gunu bı kac test ıstedı yarn 3.gun yaptrcm bakalım ne dıcek bazen hıc umudum kalmıyo ama cnm allah bılır.. senınde bebegın hayırlı ve saglıklı olsun ınsallah..
ay çok güldüm yaa ilahi sevincimkız temiz en son bizim topice girmiş sonra tık yok
hafiye oldum bende haaa
ah canım yaa üzüldüm bak şimdi geçmiş olsunolur cnm kaydetsın basak belkı ugur gelır sızden.. kızlar benım annemde meme kanserı var sukur kı 2 yılı atlattı cok ıyı gogsu de alınmadı en basındayken teshıs edıldı.. ıbrahım hoca dedıkı kızım bak o ıctıgı klomen yada vuruldugun ıgneler hep hormon annende cıddı hastalık var ve sen dıkkatlı olmalısın hormon ıyı deıl sana dedı.. bende bıktım her ay 1 bucuk mılyar harcayıp negatıf cızgıyı gormekten bıraktm tedavıyı rahım fılmı ble cektrdıler bana ıbrahım hoca dedı para ıcın neler yapıyolar allahtan korkuları yok dedı.. bende bıraktm ama yoruldum hergun cewremden hamıle haberı alıp uzulmekten..
allah korumuş canım seni yaaaman dikkat bendede pıhtılaşma varmış haberim yoktu onuda hormon ilaçları ve doğum kontrol hapları tetiklermiş bende içtim tabi bilmeden
Allahtan pıhtı atıpta ölmedim valla ha bilip bilmeden neler yapıyoruz sen doğru tercihi yapmışsın rastgele bacım annenede allah şifa versin çok geçmiş olsun
canım inşallah en kısa zamanda bizde hamiş kalabiliriz okadar uğraşıyoz sonucu güzel olsa barii :26::26:kızlar nihayet totomu kaldırdım ve riskli gebelikler uzmanından randevumu aldım taaa 29 hazirana gün verdiler ama olsun
hakkımızda hayırlısı bakalım bana gene Adana yolları görünecek bakalım o ne diyecek nerelere yollicak ve neler olacak
ölmezsek hep beraber görecez ayy heyecanlandım birdensonra sabahlar olmasın bakalım bebiş ne zaman gelecek
Seyhan başkent hastanesi Doç. Dr. Ebru Tarım 29.06.2012 saat :13,30
hade bakalım rastgele :18::18::18::18::18:
napam annem yaa uğraşıyom evimi temizliyom ya. çok yoruluyom belim felaket. Ama burayada girmeden yapamıyomsen naslsın işlr nasıl. Akşama kadr pc başında olmak rahatsızlık veriyormu
kuzum ya bende başkasının temizlemesinden rahatsız oluyorum biliyomusun. Kaynanam camları sildi ama ben yerleştikten sonra tekrar silicemsankim başkası yapınca içime sinmiyo benim
aman silememiştir o şimdik ya . El elin eşşeğini türkü çalarak ararmış
merak etme tatlım doğumdan sonrada silmem. 3.kat biraz yüksek korkarım ben. içini ben dışını benim gözetitimde kocaya sildiririm
AY CANIM YA aLLAH KİMSEYİ MECBUR ETMESİN KÜRTAJA NE ZORDUR KİM BİLİR.
DEPREM KAÇINILMAZ BEN DİYİM YANİ BENCE BİRAN ÖNCE MÜSTAKİL EVE TAŞIN:18:
iyiyim tatlım sen nasılsın hemen cvp veremedim kusura bakma açıp kapattım için bugünde bi ara girim dedim yine çıktım yazamadan kur ana gittik eşimin halasının torunu oldu öle işteee
Merhaba hanımlaarnasılsınız bakalıım özledinizmi benii kusura bakmayın dün kociş evdeydi giremedim bu sabah yolladım kocişi 10da işe sonra bi temizliğe giriştim evi komple sonrada bıcımı aldım ay yorulmuşum bayaa banyodan çıkınca anladım öğleden sonrada gezmeye gideceğim zaten şimdi biraz dinleneyim bide size bakayım dedim oturdum bilgisayarın başınaa ama kimseley yokuluu kızlaay neydesiniiz gezmeye eykenmi başladınız siz kıız
oy maaşallah ne ara büyüdü okadar yaa daha hamile kalamıycam dediğini sonrada kaldığını dün gibi hatırlıyom nasılda sevinmiştiik yaa kuzum kocişin speymenleyinin hayeketliliği nasııl bizde sayı 21milyon hareketlilikte %60 çıktı sence hamiş kalma şansım varmı yaa? :26::26::18::18:
ay inşallah doğsun bebişin koy resimlerini prensesinde bizde bööyle anca uzaktan seveliim:26:
ahahah ne güzel yaa bende kesin senin gibi bi anne olurdum şimdiden bukadar şey biliyom hamiş kalırsam bende kesin dünyanın şeyini araştırırdım okurdum falanaah ahh bende bi kalabilsem keşkee üstümüze biy süyü kişi hamiş kaldııı bende istiyooom :84::84:
neeeykız hastaneyi birbirine katmışsıın cazgır karı seniii afferim ama iyi yapmışsın ooh iyi olmuş peki ne olduda tam olarak öyle yaptınkii pek ilgilenmediler diyemi sadecenee?
yaa bu ikili 3lü testler nasıl yapıyooo sadecene kanmı alıyolaar? yoksam göbüşe iğne falan vurupta bebişten örnek parça falanmı alıyolaar aydınlatın benide yaa kısmetse ilerde lazım olcak :26::26:
peki kaç günde adet oluyosun canım? benimde 33-35 günde geliyo ve yumurtlama sorunum var klomen ve glukofen tedavisi görüyorum geçen ay 18 milimi bulduydu sanırım bakalım bu ay nasıl olcak pazartesi doktor randevum var ordanda lazer randevuma gitcem yaa ben lazerede gidiyom ya bişii olmaz dimi yumurtlama dönemimdee? daha 12.günümde yaptırmış olcam lazeri sorun olmaz sanırım dimii? :26::26:
ay çok güldüm yaa ilahi sevincimbravo sana harbidende hafiye oldun çıktııın
ah canım yaa üzüldüm bak şimdi geçmiş olsunve tırstımda acaba banada zarar veriyomudur o hormonlaar :18::18: oof off bi hamiş kalsamda kurtulsaydım şu klomenden zehir gibi namussuz yaa zor içiyom vallaa bi kere boğazımda kaldıda 1 gün gitmedi acısı boğazımdan
allah korumuş canım seni yaa
canım inşallah en kısa zamanda bizde hamiş kalabiliriz okadar uğraşıyoz sonucu güzel olsa barii :26::26:
evet olabilir kafam çok karışık benim
offf beynimimi bağlattırsam yerinde dursun diye
bencede bize yetişeemezsin biz saç saça baş başa girişiriz biribirimize ama zarar gören araya giren olurrr
niye kız bi koyu muhbbete dalsak varya tadımızdan yenmiyoss biz
ekmek kadayıfıynan gaymak gibiyizzz
sara ablam hayırlı olsunn
allahım kandillerin yüzü suyu hürmetine sana bağışlasın bebeklerini inşallahhh
9 ay sonra resimlerini görmek nasip olsun bizlerede..
ayy çok sevindimm, bu bebekler böle mubarek bi günde geldiya seni bırakmayacaklar inanıyorum
kızlaaar hpimizin kandili mübarek duaları kabul olsun,bugün Allah dualarımızı duyacaktır inş..
sara_28 inşallah bebişlerin sana tutunur güzel haberlerini alırız.
saracımmm Rabbim seni ve bebeklerini korusun...bu mubarek günde umarım sıkıca tutunacak sana bebişlerin...bak bebişlerin dioz...ikiz olcak inşallahhhkandilinde mubarek olsun canım...öptümm..
ayy inanmıyorum ablacımm çok sevndmmmmmm. senins evincinide tahmin edebiliyorum çok muhteşem bi günde aldın bebkleriniii
Allah'ım bu gecenin yüzüsuyu hürmetine bağışlasın onları sanaaaaa
saracım hamişmisin anlamadım kıss bebeklerim demişsin hayırdırrr ikizmi gelioooo noluo biri bana anlatsın yaa
neey sara hamişmi kalmıış tutunmuşmu bebişleriii?ay yuppiii çok sevindim darısı biz olmayanlarında başına inşallaah bool bol dua ettim bugün sizler için nazo ablacım özelliklede sana ettiim bu arada kandiliniz mübarek olsun arkidişler biraz geç oldu ama idare edin anca gelebildim çok yoğundum bugün neysem ben kaçıyorum kızlar sonra görüşürüz çok öpüyorum sizi iyi geceleer
tşk ederim cnm bende bayıldım bu duaya sizlerle paylaşmak istedim...
tatlımmm sen hamiş kalmışsın yeni gördüm hayırlı olsunnnnn....
gülümmmmm inşallah sımsıkı tutunacaklar anneciklerine ikiz olma ihtimali yüksek sanırım ahh ne güsel olur hemde biri kız biri erkekçocukluğumdan beri istediğim tek şeydi ikizimin olması ama birini bile tutturamadık işte neyse allahım sağlıklı hayırlı bir ewlat nasip etsin inşallahhhhh.....ayy nasıl geçti işlem neler yaşadın biras bilgilendirirmisin .....
bende haziranda gidicem aşılamaya bu ayda tutmassa eğer
ewet ben öyle diye biliyorum daha garanti oluyor hemde ....
tüp bebek ya tatlım transferi yapıldı. dööllenmiş embriyolar saranın rahmine kandu.
bi nevi hamiş sayılır. bebeişleri tutunursa tam hamiş olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?