Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

he kızzz yaptırdım genetik kromozom analizi trombofili paneli hepicini yaptırdım yok o kadar para vermem seyhan uygulamada yaptırır sonucunu götürürüm
evet cuma günü çünkü gebe olmayanlara cuma günü bakıyormuş zati zor aldım randevuyuu

bugün cumartesi olişimle çarşı pazar gezecük bir bakayım dedim benden başka kimse yok neysem geçmişi okuyup çıkayım

Allah seni ne yapmasın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii deli karıııı o zaman pazartesi erkenden git tıp fakültesine dediğimi yap
sinir etme adamııııııııııııııııııııııı

tıpı oku evde oturrrrrrr

Merhaba hanımlaar nasılsınız bakalıım özledinizmi benii kusura bakmayın dün kociş evdeydi giremedim bu sabah yolladım kocişi 10da işe sonra bi temizliğe giriştim evi komple sonrada bıcımı aldım ay yorulmuşum bayaa banyodan çıkınca anladım öğleden sonrada gezmeye gideceğim zaten şimdi biraz dinleneyim bide size bakayım dedim oturdum bilgisayarın başınaa ama kimseley yokuluu kızlaay neydesiniiz gezmeye eykenmi başladınız siz kıız

ben geldimmmm. napıyonuz bakallım. dün doktora gittim kızım 275 gr olmuş :)) gelişimi çok güzelmiş.
oy maaşallah ne ara büyüdü okadar yaa daha hamile kalamıycam dediğini sonrada kaldığını dün gibi hatırlıyom nasılda sevinmiştiik yaa kuzum kocişin speymenleyinin hayeketliliği nasııl bizde sayı 21milyon hareketlilikte %60 çıktı sence hamiş kalma şansım varmı yaa? :26::26::18::18:
vermemmmmmmmmmmmmm kızımı kimseciklere :))) ya dayanamıyorum artık ben bir an önce kucağıma alayım istiyorum kızımı
evettttttt jel benim kızımmmmm
ay inşallah doğsun bebişin koy resimlerini prensesinde bizde bööyle anca uzaktan seveliim :26:
ahahah ne güzel yaa bende kesin senin gibi bi anne olurdum şimdiden bukadar şey biliyom hamiş kalırsam bende kesin dünyanın şeyini araştırırdım okurdum falan aah ahh bende bi kalabilsem keşkee üstümüze biy süyü kişi hamiş kaldııı bende istiyooom :84::84:
neeey kız hastaneyi birbirine katmışsıın cazgır karı seniii afferim ama iyi yapmışsın ooh iyi olmuş peki ne olduda tam olarak öyle yaptınkii pek ilgilenmediler diyemi sadecenee?
yaa bu ikili 3lü testler nasıl yapıyooo sadecene kanmı alıyolaar? yoksam göbüşe iğne falan vurupta bebişten örnek parça falanmı alıyolaar aydınlatın benide yaa kısmetse ilerde lazım olcak :26::26:
peki kaç günde adet oluyosun canım? benimde 33-35 günde geliyo ve yumurtlama sorunum var klomen ve glukofen tedavisi görüyorum geçen ay 18 milimi bulduydu sanırım bakalım bu ay nasıl olcak pazartesi doktor randevum var ordanda lazer randevuma gitcem yaa ben lazerede gidiyom ya bişii olmaz dimi yumurtlama dönemimdee? daha 12.günümde yaptırmış olcam lazeri sorun olmaz sanırım dimii? :26::26:
kız temiz en son bizim topice girmiş sonra tık yok
hafiye oldum bende haaa
ay çok güldüm yaa ilahi sevincim bravo sana harbidende hafiye oldun çıktııın
ah canım yaa üzüldüm bak şimdi geçmiş olsun ve tırstımda acaba banada zarar veriyomudur o hormonlaar :18::18: oof off bi hamiş kalsamda kurtulsaydım şu klomenden zehir gibi namussuz yaa zor içiyom vallaa bi kere boğazımda kaldıda 1 gün gitmedi acısı boğazımdan
allah korumuş canım seni yaa
canım inşallah en kısa zamanda bizde hamiş kalabiliriz okadar uğraşıyoz sonucu güzel olsa barii :26::26:

destan yazdım burda gelen giden yok daha yaa neyse bende gideyim baari önce anneme ordanda komşuya hadin akşam görüşürüz hanımlar hoşçakalııın

napam annem yaa uğraşıyom evimi temizliyom ya. çok yoruluyom belim felaket. Ama burayada girmeden yapamıyomsen naslsın işlr nasıl. Akşama kadr pc başında olmak rahatsızlık veriyormu

kuzum ya bende başkasının temizlemesinden rahatsız oluyorum biliyomusun. Kaynanam camları sildi ama ben yerleştikten sonra tekrar silicemsankim başkası yapınca içime sinmiyo benim

aferin kendini yerden yere çarp çık camda sil nasılsa hamile olan benim sen değilsin

aman silememiştir o şimdik ya . El elin eşşeğini türkü çalarak ararmış

merak etme tatlım doğumdan sonrada silmem. 3.kat biraz yüksek korkarım ben. içini ben dışını benim gözetitimde kocaya sildiririm

AY CANIM YA aLLAH KİMSEYİ MECBUR ETMESİN KÜRTAJA NE ZORDUR KİM BİLİR.

DEPREM KAÇINILMAZ BEN DİYİM YANİ BENCE BİRAN ÖNCE MÜSTAKİL EVE TAŞIN:18:

bende 3 defa çıktım o lanet masaya

iyiyim tatlım sen nasılsın hemen cvp veremedim kusura bakma açıp kapattım için bugünde bi ara girim dedim yine çıktım yazamadan kur ana gittik eşimin halasının torunu oldu öle işteee

hadiye tatlım başak karısı yıldızlarını sarartmış senin

kız bengisu öldürdün anam beni gülmekten kız ne parçası alması bebekten ikili testte ense kalınlığı ölçülüyor kan veriyorsun değerler bilgisayarda özel bir proğramda inceleniliyor down sendromu riski varmı diye 3 lü testte sadece kan veriyorsun
Anne adayından uygun gebelik haftasında alınan kanda ölçülen hormonlar gebelik testi bahsinden de tanıdığınız hCG (human chorionic gonadotropin) hormonu, büyük kısmı bebeğin karaciğerinden salgılanarak anne adayının kanına geçen AFP (alfa fetoprotein) hormonu ve uE3 (konjuge olmayan estriol) adlı hormondur. Bu hormonların anne adayı kanındaki değerleri gebelik haftalarına göre önemli değişiklikler gösterir.

bu arada hastane tantanasında yenidoğan ünitesinde arkadaşımın bebeği yatıyordu yoğun bakımda bizde ziyarete gittik prosedür gereği içeri almıyoruz dediler ok dedik koridorda beklerken birde baktım ki o prosedür bize geçerli tanıdıkları alıyorlar içeriye cıngar çıkardım hemşireyi dövüyordum güvenlik geldi baş hekim geldi bide polis ekibi geldi ama başa çıkamadılar ertesi gün sağlık bakanlığına suç duyurusunda bulundum

kızlaaar hpimizin kandili mübarek duaları kabul olsun,bugün Allah dualarımızı duyacaktır inş..
sara_28 inşallah bebişlerin sana tutunur güzel haberlerini alırız.

saracımmm Rabbim seni ve bebeklerini korusun...bu mubarek günde umarım sıkıca tutunacak sana bebişlerin...bak bebişlerin dioz...ikiz olcak inşallahhh kandilinde mubarek olsun canım...öptümm..

ayy inanmıyorum ablacımm çok sevndmmmmmm. senins evincinide tahmin edebiliyorum çok muhteşem bi günde aldın bebkleriniii

Allah'ım bu gecenin yüzüsuyu hürmetine bağışlasın onları sanaaaaa

saracım hamişmisin anlamadım kıss bebeklerim demişsin hayırdırrr ikizmi gelioooo noluo biri bana anlatsın yaa

tüp bebek ya tatlım transferi yapıldı. dööllenmiş embriyolar saranın rahmine kandu.

bi nevi hamiş sayılır. bebeişleri tutunursa tam hamiş olcak

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepiniz çok seviyom men

Allahım hepimizin kucağını doldursun inşallah

herkese merhaba kızlar

bugün eve geldim ama çok yorucu bi yolculuk yaşadım otobus resmen çalkalıya çalkalıya getirdi bizi inşallah bebişlerime bişey olmamıştır tek korkum bu

yoldayken biraz sancım vardı ama şimdi iyiyim bişey olmaz değilmi kızlar nolur dualarınızı esirgemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…