para kazancanmı sergiden
yok kısss ne parası sergiden paramı kazanılırr....
Ama yaptığım ürünleri kk.de satışa sunucam ordan belki kazanırım
iyim cnm bendeçarşamba perşembe kocası izinli oluyordu bugünde 4..12 ye dönmüştür
kesin misafiri vardır ondan gelememiştir
benimde eşim dün evdeydi giremedim bugünde gündüz fırsat olmadı
komşum kızını bıraktı bana , akşamda kardeşim işten geldi sonra da komşum geldi yemek ye çay iç anca fırsatım oldu
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın
canımsınnn bu beni üzmezki ben kendi ayaklarımla 3 kez ameliyat masasına çıktım kürtaj için kırmızıları gördüm diyemi üzülcemmdumancım kendini çokta şartlama sonra çok üzülürsün üzülmeni istemem. ınşallah bu ay olur tabiiki ama yine de üzülmeeee
valla orası öyle inşallah deprem olmazz:18::18:ayy deprem olsa çok sallanır orası anam niye oturuyonuz orda yaaa
a.s canım nasılsın moraller nasıl
iyim cnm bende
canımsınnn bu beni üzmezki ben kendi ayaklarımla 3 kez ameliyat masasına çıktım kürtaj için kırmızıları gördüm diyemi üzülcemm
valla orası öyle inşallah deprem olmazz:18::18:
evet cnm kimse yaşamasın dicem ama bazen kaçınılmaz son...ay canım ya allah kimseyi mecbur etmesin kürtaja ne zordur kim bilir.
Deprem kaçınılmaz ben diyim yani bence biran önce müstakil eve taşın:18:
evet cnm kimse yaşamasın dicem ama bazen kaçınılmaz son...
Valla depreme dayanıklı binalar, yaaa korkutma beniii suan taşınamayızz:18: Hem ben müsatkil evde korkarımm kalamamkii
iyi 2 katlı eve taşın o zaman en fazla 3 katlı olsun ölmeni istemitom duman daha çok gençsinnnnnnn
Alah kabul etsn cnmm bende kılmadım yaa beklettikçe insan eriniyo. şeytanda< üstüme biniyooo.
seray gitmişken bende giiyim birsdan gelirim
amin saol cnmm...seninkinide kabul etsin...
Ayy seroş gelmiş daha ben gidemedim. Gidiyim de geliyim kıslar burda olursanuız görüşürüz. Nazo sen burda olursun dimi kocanın gelmesine çok varr.
Moodcumm başla tabiiki namazlarına.. Namazın ardından dua etmek paha biçilemez. Sanki arzuna kavuşmuşsun gibi rahatlıyosun. Aman vakit geçirme daha fazla.
Bende sabaha kalkmaya alışamıyorum
Kızlar ben yatıcam ii geceler size yarın görüşürüz kendinize iyi bakın
allah kabul etsin kızlarr
bende artık 5 wakit kılıcam kaçırmadan allah izin werirsee ramazana kadar iyice alışırımm inşallahhh
Ayy seroş gelmiş daha ben gidemedim. Gidiyim de geliyim kıslar burda olursanuız görüşürüz. Nazo sen burda olursun dimi kocanın gelmesine çok varr.
Moodcumm başla tabiiki namazlarına.. Namazın ardından dua etmek paha biçilemez. Sanki arzuna kavuşmuşsun gibi rahatlıyosun. Aman vakit geçirme daha fazla.
Bende sabaha kalkmaya alışamıyorum
ii geceler cnmmm...tatlı rüyalarrrr...
inşallah canım en yakın zamanda başla bence...bende yeni başladım 9 mayısta...1 hafta kıldım sonrada kayınbabamın rahatsızlığından dolayı hastanedeydik hep kılamadım...2 gündür başladım ama geri...Allahım devamını naip etsin...
aboooo daha gitmemiş bak bakkk....Allah kabul etsinnn...sabaha bende kalkamıomm yaaa...Allahım bizede kalkabilmeyi nasip etsin inşallahhh...aminn...bende çıkıom canımmm...uyuyamazsam gelirim belkimmmm ...
ii geceler tatlı rüyalar herkeseeeee
nazocummmmm slm cnmmm ii gecelerrr
hadişkoooooo napıonnn canımmmmmmmmmmmmm nassınn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?