Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyiyim tatlım sen nasılsın hemen cvp veremedim kusura bakma açıp kapattım için bugünde bi ara girim dedim yine çıktım yazamadan kur ana gittik eşimin halasının torunu oldu öle işteee

Allah kabul etsin cnmmm...önemli değilll....ne kusuru...bende iyiyimmm...uğraşıoz hayatla...

ayyy öle wallaa...cumaları bakıoo...zor alınıo randevu kadın cok dolu maaşallahh ...seminerler vs ye gidio bide...

bugün cumartesi olişimle çarşı pazar gezecük bir bakayım dedim benden başka kimse yok neysem geçmişi okuyup çıkayım
kız olişle iyi anlaşabiliyomusunuz . genelde olişler babaya düşkün olur hırçın olurlarda
karı didim ya sana tıpta yapmıyolarmış ikili test. özele yaptırıyorum artık mecbur.hele bi evime taşınıyımda
hiçte bile geçmişe bakta gör hatta papatya ile konuşmuştum başakın gözüne gir ekler listeye demişti
vay papoşa bak senkız papoş dedin de papoş nerde yaaaaaa çok eğlenceli karıydııııııı

ne yani biz kara kedisimiyiz
yok yavrum olurmu sende topikin nadide gülüsün
herkese güzel bir haftasonu olur inşallah

valla sizi bilmem nazom. ama bugün kocAM ARADI didiki:

p.tesi değil yarın taşınıyoruz haberin olsun toparlan didi

bu gece burda son gecem inşallahhhhhhhhhhhhh

ohh yakında bende senin yaptıklarını yapcam duşumu alcam gesmelere gitcemmmm
aferin kendini yerden yere çarp çık camda sil nasılsa hamile olan benim sen değilsin
annem napıyım ya bende çok üzülüyorum bebişime ama ben yapmazsam kim yapıcak. kimse yardım etmiyo.
kaynanam 5 camdan 3ünü sildi. bıraktı. koca evi mis gibi tek başıma yaptım ne hamarat karıymışım

kimsenin bi yaralı parmağıma işemişliği yok

bebişimle ikimiz yaptık hep. ama bebişim doğsun biraz zor severler onu. görümcem hep diyoki: bebk doğsun onu size vermem gece bile beraber yatarız

tabii tabiibu saatten sonra n.h alırsın onu benden

bende 3 defa çıktım o lanet masaya

hadiye tatlım başak karısı yıldızlarını sarartmış senin
ayy cnm bidaha yaşaytmasın Rabbim kıyamam.

napiyim hadişko hanım kırk yılda bi geliyo diye madalyamı takçaktım.sarardı tabii yıldızları

saracım ben hamileliğimin başlarında tam 4 kez şehirler arası yolculuk yaptım. tangır tungur yollardan geçtik hoplaya zıplaya. çok batmalarım oldu sancılarım oldu.

ama çok şükür hiç bişi olmadı. tabiiki senin durumun benden çok farklı ama şunu demek istiyorum

doğacağı varsa o tombişin hiiç bişicikler olmazz. korkma bence. Allah ol dediyse yolculukta yaşadığın çalkalmamı bozucak

sağol canım teselli ettiğin için doktorda otobüs yolculuğunun bi zararı olmaz dedi ama otobüsün yayık gibi çalkalndığını ne bilsin bişey olmaz inşallah Allah büyük korur meleklerimi sen hamilesin duan kabul olur benden esirgeme dularını canım menşm

sende evinde güle güle otur oooo sonunda kaynanadan kurtuluyosun ama kendini çok yorma iş nasıl olsa yapılırı başağım menim önemli olan bebiş ve sensin

sana ne demişti doktorun ense kalınlığıyla ilgili
canımcım bana herşey güzel gözrünüyor ama yinede ikili testimizi yapalım dedi
sen başka özel hastanelerede sor test ücretini değişiyor çünkü
yaa bu ikili 3lü testler nasıl yapıyooo sadecene kanmı alıyolaar? yoksam göbüşe iğne falan vurupta bebişten örnek parça falanmı alıyolaar aydınlatın benide yaa kısmetse ilerde lazım olcak :26::26:
canım ikiside kan testiyle yapılıyor ilahi hi,ç bebiştenparça alınırmı :)
canım Allah seni ve bebişlerini korur için rahat olsun ben çok yolculuk yaptım bilmeden hemde aynen sallana sallana Allahın izniyle hiçbişey olmicak pozitif düşün hep herşey güzel olacak inan çok faydasını göreceksin hep iyi olacak dee öpüyorum seni kocamannnnn

evet benim dayımlarda tüp yaptırmıştı. karısına doktor yolculuk yapabilirsin demişti. demekki yolculuktn bişi olmuyo.

merak etme adını boşuna mı istedim ablacım dua ediyorum

bu arada kaç tane melekin var karnında:26:

canımcım bana herşey güzel gözrünüyor ama yinede ikili testimizi yapalım dedi
sen başka özel hastanelerede sor test ücretini değişiyor çünkü

bana bişi demedi tatlım. neden bilmiyorm. gerçi benim doktor beebğin ense kalınlığına bakmadan ikili testini istedi.

sonrada ense kalınlığına baktı bişi demedi. neyse ben bi testi yaptırıyım da Allah ın izniyle. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler

inşallah canım çok sağol yeşilcim

bebeği tutundumu dayının canım inşallah tutunmuştur.

benim iki tane bebeğim var göbişimde

Son düzenleme:
inşallah canım çok sağol yeşilcim

bebeği tutundumu dayının canım inşallah tutunmuştur.

benim iki tane bebeğim var göbişimde

yok canım tutunamadı tekrar deniycek onlar da bakalım hayırlısı.

maaşallah ikizlerin olcak inşallah hadi bakalım.

benim bebiş olmasaydı birini isterdim biliyosun

off kıslar nerdesiniz yaaaa

bu sevinç karısı da akşamları gelmiyo kocası salmıyo hjeraldesaçaklı sevinç

yok canım tutunamadı tekrar deniycek onlar da bakalım hayırlısı.

maaşallah ikizlerin olcak inşallah hadi bakalım.

benim bebiş olmasaydı birini isterdim biliyosun

dayınlar için hayırlısı olsun tatlım

isterdin bilmezmiyim peki ya senn ikizin olsaydı birini bana verirmiydin
[/B]

dayınlar için hayırlısı olsun tatlım

isterdin bilmezmiyim peki ya senn ikizin olsaydı birini bana verirmiydin
[/B]

verirdim tabii ben paylaşımcı bi hatunum

bekara karı boşamak kolay demişler.

olsa verirmiydim bilmiyorum:26:

karılar yarın sabah odamızı taşıyoruz Allah izin verirse.

internet kaynanmın üzerine olduğu için kapatırıp evimize tekrar açtırıcaz.

o yüzden bi kaç gün olmayabilirim.

tekrar geldiğimde rahat evimde girerim topike inşallahhhhhhh.

bu bi kaç gün için sizlere talimat veriyorum.

bol bol toplaşın sohbet edin ama fazla sayfa biriktirmeden sohbet edin
:92:

sevinç hatun gelmeyenleri takip et bakalım hangi topikcanlarda geziyolar.

ben gelince bana bildir tez vakitte kellesini vuralım:113::113:

lakin bana yanlış bilgi verirsen veyahut gelmeyen olupta bildirmezsen en tezinden senin kelleni vururum

başakı başka topikte yakaladımmmmm tez kellesi vurulaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…