iyiyim tatlım sen nasılsın hemen cvp veremedim kusura bakma açıp kapattım için bugünde bi ara girim dedim yine çıktım yazamadan kur ana gittik eşimin halasının torunu oldu öle işteee
he kızzz yaptırdım genetik kromozom analizi trombofili paneli hepicini yaptırdım yok o kadar para vermemseyhan uygulamada yaptırır sonucunu götürürüm
evet cuma günü çünkü gebe olmayanlara cuma günü bakıyormuşzati zor aldım randevuyuu
kız olişle iyi anlaşabiliyomusunuz . genelde olişler babaya düşkün olur hırçın olurlardabugün cumartesi olişimle çarşı pazar gezecükbir bakayım dedim benden başka kimse yok neysem geçmişi okuyup çıkayım
karı didim ya sana tıpta yapmıyolarmış ikili test. özele yaptırıyorum artık mecbur.hele bi evime taşınıyımdaAllah seni ne yapmasın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii deli karıııı o zaman pazartesi erkenden git tıp fakültesine dediğimi yap
sinir etme adamııııııııııııııııııııııı
vay papoşa bak senhiçte bile geçmişe bakta gör hatta papatya ile konuşmuştum başakın gözüne gir ekler listeye demişti
yok yavrum olurmu sende topikin nadide gülüsün
ne yani biz kara kedisimiyiz
herkese güzel bir haftasonu olur inşallah
ohh yakında bende senin yaptıklarını yapcam duşumu alcam gesmelere gitcemmmmMerhaba hanımlaarnasılsınız bakalıım özledinizmi benii kusura bakmayın dün kociş evdeydi giremedim bu sabah yolladım kocişi 10da işe sonra bi temizliğe giriştim evi komple sonrada bıcımı aldım ay yorulmuşum bayaa banyodan çıkınca anladım öğleden sonrada gezmeye gideceğim zaten şimdi biraz dinleneyim bide size bakayım dedim oturdum bilgisayarın başınaa ama kimseley yokuluu kızlaay neydesiniiz gezmeye eykenmi başladınız siz kıız
annem napıyım ya bende çok üzülüyorum bebişime ama ben yapmazsam kim yapıcak. kimse yardım etmiyo.aferin kendini yerden yere çarp çık camda sil nasılsa hamile olan benim sen değilsin
ayy cnm bidaha yaşaytmasın Rabbim kıyamam.
bende 3 defa çıktım o lanet masaya
hadiye tatlım başak karısı yıldızlarını sarartmış senin
herkese merhaba kızlar
bugün eve geldim ama çok yorucu bi yolculuk yaşadım otobus resmen çalkalıya çalkalıya getirdi bizi inşallah bebişlerime bişey olmamıştır tek korkum bu .
yoldayken biraz sancım vardı ama şimdi iyiyim bişey olmaz değilmi kızlar nolur dualarınızı esirgemeyin
saracım ben hamileliğimin başlarında tam 4 kez şehirler arası yolculuk yaptım. tangır tungur yollardan geçtik hoplaya zıplaya. çok batmalarım oldu sancılarım oldu.
ama çok şükür hiç bişi olmadı. tabiiki senin durumun benden çok farklı ama şunu demek istiyorum
doğacağı varsa o tombişin hiiç bişicikler olmazz. korkma bence. Allah ol dediyse yolculukta yaşadığın çalkalmamı bozucak
canımcım bana herşey güzel gözrünüyor ama yinede ikili testimizi yapalım dedisana ne demişti doktorun ense kalınlığıyla ilgili
canım ikiside kan testiyle yapılıyor ilahi hi,ç bebiştenparça alınırmı :)yaa bu ikili 3lü testler nasıl yapıyooo sadecene kanmı alıyolaar? yoksam göbüşe iğne falan vurupta bebişten örnek parça falanmı alıyolaar aydınlatın benide yaa kısmetse ilerde lazım olcak :26::26:
canım Allah seni ve bebişlerini korur için rahat olsun ben çok yolculuk yaptım bilmeden hemde aynen sallana sallana Allahın izniyle hiçbişey olmicak pozitif düşün hep herşey güzel olacak inan çok faydasını göreceksin hep iyi olacak dee öpüyorum seni kocamannnnnherkese merhaba kızlar
bugün eve geldim ama çok yorucu bi yolculuk yaşadım otobus resmen çalkalıya çalkalıya getirdi bizi inşallah bebişlerime bişey olmamıştır tek korkum bu
yoldayken biraz sancım vardı ama şimdi iyiyim bişey olmaz değilmi kızlar nolur dualarınızı esirgemeyin
sağol canım teselli ettiğin için doktorda otobüs yolculuğunun bi zararı olmaz dedi ama otobüsün yayık gibi çalkalndığını ne bilsinbişey olmaz inşallah Allah büyük korur meleklerimi sen hamilesin duan kabul olur benden esirgeme dularını canım menşm
sende evinde güle güle otur oooo sonunda kaynanadan kurtuluyosun ama kendini çok yorma iş nasıl olsa yapılırı başağım menim önemli olan bebiş ve sensin
canımcım bana herşey güzel gözrünüyor ama yinede ikili testimizi yapalım dedi
sen başka özel hastanelerede sor test ücretini değişiyor çünkü
kızlar topikimiz bugün 16. sıraya geçmiş maaşallah
canım Allah seni ve bebişlerini korur için rahat olsun ben çok yolculuk yaptım bilmeden hemde aynen sallana sallana Allahın izniyle hiçbişey olmicak pozitif düşün hep herşey güzel olacak inan çok faydasını göreceksin hep iyi olacak dee öpüyorum seni kocamannnnn
evet benim dayımlarda tüp yaptırmıştı. karısına doktor yolculuk yapabilirsin demişti. demekki yolculuktn bişi olmuyo.
merak etme adını boşuna mı istedim ablacım dua ediyorum
bu arada kaç tane melekin var karnında:26:
inşallah canım çok sağol yeşilcim
bebeği tutundumu dayının canım inşallah tutunmuştur.
benim iki tane bebeğim var göbişimde
yok canım tutunamadıtekrar deniycek onlar da bakalım hayırlısı.
maaşallah ikizlerin olcak inşallah hadi bakalım.
benim bebiş olmasaydı birini isterdim biliyosun
dayınlar için hayırlısı olsun tatlım
isterdin bilmezmiyim peki ya senn ikizin olsaydı birini bana verirmiydin[/B]
Kızlar sabah yazıyorum kimse yok akşam yazıyo m kimse yok
karılar yarın sabah odamızı taşıyoruz Allah izin verirse.
internet kaynanmın üzerine olduğu için kapatırıp evimize tekrar açtırıcaz.
o yüzden bi kaç gün olmayabilirim.
tekrar geldiğimde rahat evimde girerim topike inşallahhhhhhh.
bu bi kaç gün için sizlere talimat veriyorum.
bol bol toplaşın sohbet edin ama fazla sayfa biriktirmeden sohbet edin:92:
sevinç hatun gelmeyenleri takip et bakalım hangi topikcanlarda geziyolar.
ben gelince bana bildir tez vakitte kellesini vuralım:113::113:
lakin bana yanlış bilgi verirsen veyahut gelmeyen olupta bildirmezsen en tezinden senin kelleni vururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?