hm.anladim canim..bizde hayir hic cevre baskisi yok, tabi ki aileler cocugumuz olsun istiyor ama sorun eden yok esim dahil..bir benim sorun yapan..asiri cocuk sevgimden ileri geliyor belkide..ayrica esimde de hiz ve morfolji sorunu var..takiyorum iste kafaya.bende zaten bu ayki tedaviden sonra oluruna burakacam.
iyi akşamlar kızlarrr
Hm.anladim canim..bizde hayir hic cevre baskisi yok, tabi ki aileler cocugumuz olsun istiyor ama sorun eden yok esim dahil..bir benim sorun yapan..asiri cocuk sevgimden ileri geliyor belkide..ayrica esimde de hiz ve morfolji sorunu var..takiyorum iste kafaya.bende zaten bu ayki tedaviden sonra oluruna burakacam.
hoşgeldin cnmm
hşbldm tatlm nbr
Senin neden bat yok acaba ilaçmı kullanıyorsun
selamlar kardeşim vardı komşu vardı derken anca gelebildim nasılsınız
Hm.anladim canim..bizde hayir hic cevre baskisi yok, tabi ki aileler cocugumuz olsun istiyor ama sorun eden yok esim dahil..bir benim sorun yapan..asiri cocuk sevgimden ileri geliyor belkide..ayrica esimde de hiz ve morfolji sorunu var..takiyorum iste kafaya.bende zaten bu ayki tedaviden sonra oluruna burakacam.
çok kafaya taktığında da olmadığını biliyosun dimi. rahat olmakta çok öneml
nabr tatlımmmmmmmmmmmm naslsınnnnn özlüyoruz yaa gündüz nerelerdeinnnn
benim evim minicik cnm o yzden 80 tl ye anlaştık.ayrıca tabeekii bende kıyamam valla ellerine sağlık evi mis gibi yapmış,hem kız camları silmesin sakın diye ben annemi iyice tembihliyorum,içerden siliyo sadece, bizim ev 11.kat,allah korusun başı döner filan, valla 40 kere arıyorum annemi camları silmesin sakın diye... şaka yapıom bennn
nazooooooooo nerelerdesin sennnnnn
dünden beri eroş gelmiyooooo
kesin yine inzivaya çekildiiiiiii:18::18:
hoşgeldin canım, nslsn???
iyim tatlmmmmmmmmm
sen nasılsınn
öğlen uğradım ya gülümmm
snra çıktım sergimiz warya oraya gidiyorum yarın son gün şükür ...ama çok güsel herşey şimdi kurs tatile girdi napcam bilmiyorum yaz boyunca ewde sıkıntıdan patlıcam
slm tatlm nbrrrrrrselamlar kardeşim vardı komşu vardı derken anca gelebildim nasılsınız
benim bat yok amaaa bu ay bebişim gelicek inanıyorum hiç bu kadar bekletmemişti bu ay olcak artık inşallahhh ondan istemiyorum bat
dışı pismi kalıyo
evet cnm, çek çek aldım ama onla bile cesaret edmiyorum yaa...
slm tatlm nbrrrrrr
hmmm reglin gecikti sanırımmmmm ayy inşallahh gelmessssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?