kız o zaman kabloyu yukarı taşıyın ödeyin bacım ne kapattırıyorsunuz şimdi bağlantı ücretiydi şuydu buydu
bu işte bir iş var gibime geldi
oyyyy kıyamammmmmm nasılda içlenmiş yavruucakkkkk, hergün 2 saat inersin aşağı kız sendee
aslında haklısın bağlantı ücreti ödiycez baştan. Bu işte bi iş yok annem ne olsun. Net faturası ödemeye gittiğimde kaynanamın ismini söölemek istemiyom artık
kızlaaar merhaba nasılsınız bende katılıyım mı yaa cok sıkıldım topıc topıc gezıyorum burayı eglencelı buldum :) kocis de yok evde valla napıcam bılemedım:))
kızlaaar merhaba nasılsınız bende katılıyım mı yaa cok sıkıldım topıc topıc gezıyorum burayı eglencelı buldum :) kocis de yok evde valla napıcam bılemedım:))
verirdim tabii ben paylaşımcı bi hatunum
bekara karı boşamak kolay demişler.
olsa verirmiydim bilmiyorum:26:
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, duman85+, mood+, berine, basakss+, sara_28+
saraaaa ne haber tatlım bebüşlerimiz nasıllarrrr kızçelerimizzz
hoşgeldinnkızlaaar merhaba nasılsınız bende katılıyım mı yaa cok sıkıldım topıc topıc gezıyorum burayı eglencelı buldum :) kocis de yok evde valla napıcam bılemedım:))
oyyyy kıyamammmmmm nasılda içlenmiş yavruucakkkkk, hergün 2 saat inersin aşağı kız sendee
kociş yokmu evde hah tam bizliksin.
Bizimde evde yok koca...sevinçç senin koca evde miydiiiiiiii
He he verirdin baksana karnındakine bile görümcen göz koymuş üstelik bitane
ama ben eminim bırak vermeyi koklatmaya bile kıyamazsınBen öyleydim
bebekime kimse dokunmasın istiyordum
Ikindin de gelebilirsin
he he inerrr
ismini söyleme sende numarayı sölersin dolu iş çıkartmayın atın bir kablo aşağıdan yukarıya
hoşgeldin tatlım biz acayip öğlenceli suğar karılarız nerden bildin :26::26::26:
hoşgeldinn
kızçeler ha ikiz kızlar çok şekey oluylay ya inşallah iyidirler sevinççcim bende daha iyiyim ama başım hala ağrıyo
hosbulduk kızlar kociş yok calısıyo calısma saatlerımız de uymuyor :) evde yalnızım bı de karnımda hıssettıgım ama kesınlestıremedıgım bebısımle
abovvvvvvv allah yazdıysa bozsun:83::83::83::83:
ayy bende çok kıskancımdır muhtemelen bende senin gibi olurum
hosbulduk kızlar kociş yok calısıyo calısma saatlerımız de uymuyor :) evde yalnızım bı de karnımda hıssettıgım ama kesınlestıremedıgım bebısımle
He he inerrr
Ismini söyleme sende numarayı sölersin dolu iş çıkartmayın atın bir kablo aşağıdan yukarıya
canım yoruldunya şimdi stres felanda var ondandır test günün ne zaman :26:
:26::26::26: o nasıl oluyoooo hissetmek ama kesinleştirememek :26::26::26:
evde canım yarın pazar ya tv ye takıldı film attı izliyor bende fırsatını buldum kaçtım buraya
bugün öyle çok yoruldumki anlatamamçarşıya gittim alış veriş eve gel süt gelmiş yoğurt yap sütlaç yap
oğlanın sütünü ayarla akşama kaynanamlar yemeğe gelecekmiş yemek yapOnları ağırla bulaşıklar felam derken
Bu hale geldim
oooo soyle oluyor hanı boyle hıssedersın ya yanı hamıeymıs gıbı gelır ama test falan yapmamıssındır falan ılk hamılelıgım de de oyle olmustu da ondan dıdım kız amaan anladın ıste
batına kaç gün varki?? bi test yapsana belki çıkarr:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?