Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

amin sağol canım

3 ay once kurtaj oldum bu ılk denememız ama bakalım aslında ben bu ay 2 kez adet gordum yanı dogum kont hapı kullanım ama sadece 2 gun sonra bıraktım bı kanamam oldu cekılme kanaması dıye dusunuyorum cunku doktoruma soylememıstım hap kullandıgımı o da rahmınde ıncelme ve kıst var dedı pcolusun dedı. onemlı bısey degıl dedı hormonla alakalı falan dedı moralımı bozdu yınede hayırlısı

nazoşum hoşgeldin

sen geldin ama ben çıkıyorum dinlenecem biraz

herkese iyi geceler kızlar

7 aylık evlıyım canım.. esımle ıs yerınden tanısıyoruz 2 yıldır hemen evlendık :) bıde Rabbım bıze 2 tane evlat nasıp etmıstı ama olmadı kaybettım ıste

bu kadar şey söledi bide önemli deelmi dedi yuhhhhh
canım kürtajın üstüne 3 defa adet görünce iyi oluyor 3 adet döneminde ancak toparlanıyor üstelik iler gebelik haftası olunca
önce normal atmasını bekleyip sonramı kürtaj yaptılar doğum kontrol hapını hiç içmeseydin keşke kalbi neden durmuş bişe dedilermi
amma soru sordum haaa:26::26:

geçmişi okuyayım dedim ben okuyana kadar herkes kaçacak neyse ben bi selam vereyimde arada devam ederim okumaya
herkese selamlar
başak gözün aydın yarın akşam kendi evinde uyuyacan hayırlı uğurlu olsun ALLAH evinizden huzuru mutluluğu hiç eksik etmesin inşallah
saracım inşallah seninde 10 gün sonra kutlama halaylarını çekeriz...
sen hiç üzülme bebeğinin alacak nefesi varsa sen dünyanın öbür ucunada gitsen bebeğine bişey olamaz
herkesler iyidir inşallah, bende çarşı pazar gezdim kendime ciciler aldım kardeşimde oturduk yeni geldim eve

7 aylık evlıyım canım.. esımle ıs yerınden tanısıyoruz 2 yıldır hemen evlendık :) bıde Rabbım bıze 2 tane evlat nasıp etmıstı ama olmadı kaybettım ıste

kız sankim benden bahsediyon sen bizde iş yerinde tanışmıştık
ayy ikizmiydi canım bebeklerinnn rabbim bir daha öyle acılar yaşatmasın
sana tavsiyem biraz daha bekle vücut az daha kendine gelsin

nazooo hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür sende benim gibi çarşı pazar gezenlerdenmisin ohhh iyi yapmışsın hayırlı olsun
insan stres atıyor ben bayılırım alış verişe helede market çarşı pazar ohhhhhhhhhh

Allah razı olsun nazommmmmmm inşallahhh yaa. ne aldn kendin

benım yuzumden tam bır sıgara manyagıyım bebeklerıme zarar verdım rahımde olan bı sıvı azalmıs ama doktorlar sıgaranın buyuk etkısı oldugunu soyledıler.. bıde ıkızlerdı zaten cok zor gecırdım kurtajıda

canım yaaa çok geçmiş olsun bırak o zıkkım sigarayı allahım tez zamanda kessin içenlerin rızkını
üzüldüm canım yaaa cinsiyetleri bellimiydi doğal yolla mı kalmıştın ikizlerine gebe
benimkisi erkekti

kız sankim benden bahsediyon sen bizde iş yerinde tanışmıştık
ayy ikizmiydi canım bebeklerinnn rabbim bir daha öyle acılar yaşatmasın
sana tavsiyem biraz daha bekle vücut az daha kendine gelsin

bıraz daha bekleyebılsem keske.. kurtajı yapan doktoruma sureklı kontrole gıdıyorum ben gecenlerde gıttıgımde tekrar bebek sahıbı olmaya hazır vucudun demıstı.. bu doktor da boyle dedı sımdı kafam karıstı :s rahmınde kıst var dıyoo kıst sandı yawrucazımıı 1: kafayı yedım genc yasta sanırsam

canım böyle durumda çok iyi doktor bulmak önemli kafayı yememize doktorlar sebeb oluyorlar sağolsunlar
kürtajı yapan doktorunu neden değiştirdinki :26::26:
Rabbim hakkında hayırlısını versin bizide haberdar et merak ederiz
konuya daldık :26::26:

canım benimde 3 ay oldu 27 şubatta oldu kürtajı ama bir süre düşünmüyorum
daha psikolojim düzelmedikinem

dogal yolla kalmıstım evlendıkten 1 ay sonra ama korunuyodum hatta kaldıgım ayda hıc adet gormemıstım ımkansız dıyordu bı cok doktor.. benımkıler erkektı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…