haktan hayırlısı canım dört gözle bekliyoruz güzel haberleri
sevinç demişti dersin 5 dk bile vermezsinki geri alasınevet anne diyemese bile süüüt diye ağlar
tamam tatlım görüşürüz iyi geceler bu arada çalışmalar tam gazmı
başka bir doktorada git bakem kürtaj olalı ne kadar oldu ilk düşükmü araştırma yaptırdınmı
yoooook
kız yeni kampanya var 59 tl sınırsız yalın
benimde son düşüğüm 14 haftalıktı kalbi durmuştu kanda pıhtılaşma çıktı bende
kız başak erenaya bişimi yaptın gitti gidiş o gidiş :26::26::26::26:
eşin ilk başta çok oralı olamayabilir uykusuz geceler gazlı bir bebek ciyak ciyakama sonrasında süperrrr
rabbim herkese yaşatsın kucaklarımızı boş bırakmasın sağlıkla sıhhatle inşallah
Rabbim versin canım kaç senelik evlisin
3 ay once kurtaj oldum bu ılk denememız ama bakalım aslında ben bu ay 2 kez adet gordum yanı dogum kont hapı kullanım ama sadece 2 gun sonra bıraktım bı kanamam oldu cekılme kanaması dıye dusunuyorum cunku doktoruma soylememıstım hap kullandıgımı o da rahmınde ıncelme ve kıst var dedı pcolusun dedı. onemlı bısey degıl dedı hormonla alakalı falan dedı moralımı bozdu yınede hayırlısı
nazoşum hoşgeldin
sen geldin ama ben çıkıyorum dinlenecem biraz
herkese iyi geceler kızlar
23 yasımdayım henuuz 7 aylık evlıyım
hele anlat bakalım çokmu yaşlısın. bana ööle geliyoki 25i geçmezsin sen. kaç yıllık evlisi
7 aylık evlıyım canım.. esımle ıs yerınden tanısıyoruz 2 yıldır hemen evlendık :) bıde Rabbım bıze 2 tane evlat nasıp etmıstı ama olmadı kaybettım ıste
geçmişi okuyayım dedim ben okuyana kadar herkes kaçacak neyse ben bi selam vereyimde arada devam ederim okumaya
herkese selamlar
başak gözün aydın yarın akşam kendi evinde uyuyacan hayırlı uğurlu olsun ALLAH evinizden huzuru mutluluğu hiç eksik etmesin inşallah
saracım inşallah seninde 10 gün sonra kutlama halaylarını çekeriz...
sen hiç üzülme bebeğinin alacak nefesi varsa sen dünyanın öbür ucunada gitsen bebeğine bişey olamaz
herkesler iyidir inşallah, bende çarşı pazar gezdim kendime ciciler aldım kardeşimde oturduk yeni geldim eve
geçmişi okuyayım dedim ben okuyana kadar herkes kaçacak neyse ben bi selam vereyimde arada devam ederim okumaya
herkese selamlar
başak gözün aydın yarın akşam kendi evinde uyuyacan hayırlı uğurlu olsun ALLAH evinizden huzuru mutluluğu hiç eksik etmesin inşallah
saracım inşallah seninde 10 gün sonra kutlama halaylarını çekeriz...
sen hiç üzülme bebeğinin alacak nefesi varsa sen dünyanın öbür ucunada gitsen bebeğine bişey olamaz
herkesler iyidir inşallah, bende çarşı pazar gezdim kendime ciciler aldım kardeşimde oturduk yeni geldim eve
bu kadar şey söledi bide önemli deelmi dedi yuhhhhh
canım kürtajın üstüne 3 defa adet görünce iyi oluyor 3 adet döneminde ancak toparlanıyor üstelik iler gebelik haftası olunca
önce normal atmasını bekleyip sonramı kürtaj yaptılar doğum kontrol hapını hiç içmeseydin keşke kalbi neden durmuş bişe dedilermi
amma soru sordum haaa:26::26:
benım yuzumden tam bır sıgara manyagıyım bebeklerıme zarar verdım rahımde olan bı sıvı azalmıs ama doktorlar sıgaranın buyuk etkısı oldugunu soyledıler.. bıde ıkızlerdı zaten cok zor gecırdım kurtajıda
nazoşum hoşgeldin
sen geldin ama ben çıkıyorum dinlenecem biraz
herkese iyi geceler kızlar
kız sankim benden bahsediyon sen bizde iş yerinde tanışmıştık
ayy ikizmiydi canım bebeklerinnn rabbim bir daha öyle acılar yaşatmasın
sana tavsiyem biraz daha bekle vücut az daha kendine gelsin
bıraz daha bekleyebılsem keske.. kurtajı yapan doktoruma sureklı kontrole gıdıyorum ben gecenlerde gıttıgımde tekrar bebek sahıbı olmaya hazır vucudun demıstı.. bu doktor da boyle dedı sımdı kafam karıstı :s rahmınde kıst var dıyoo kıst sandı yawrucazımıı1: kafayı yedım genc yasta sanırsam
bıraz daha bekleyebılsem keske.. kurtajı yapan doktoruma sureklı kontrole gıdıyorum ben gecenlerde gıttıgımde tekrar bebek sahıbı olmaya hazır vucudun demıstı.. bu doktor da boyle dedı sımdı kafam karıstı :s rahmınde kıst var dıyoo kıst sandı yawrucazımıı1: kafayı yedım genc yasta sanırsam
canım yaaa çok geçmiş olsun bırak o zıkkım sigarayı allahım tez zamanda kessin içenlerin rızkını
üzüldüm canım yaaa cinsiyetleri bellimiydi doğal yolla mı kalmıştın ikizlerine gebe
benimkisi erkekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?