dogal yolla kalmıstım evlendıkten 1 ay sonra ama korunuyodum hatta kaldıgım ayda hıc adet gormemıstım ımkansız dıyordu bı cok doktor.. benımkıler erkektı
nazooo hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür sende benim gibi çarşı pazar gezenlerdenmisin ohhh iyi yapmışsın hayırlı olsun
insan stres atıyor ben bayılırım alış verişe helede market çarşı pazar ohhhhhhhhhh
Allah razı olsun nazommmmmmm inşallahhh yaa. ne aldn kendin
canım böyle durumda çok iyi doktor bulmak önemli kafayı yememize doktorlar sebeb oluyorlar sağolsunlar
kürtajı yapan doktorunu neden değiştirdinki :26::26:
Rabbim hakkında hayırlısını versin bizide haberdar et merak ederiz
konuya daldık :26::26:
h.b canım ben çok gezmem hafta sonu kardeşim izinli onunla gidiyorum anca, yoksa yalnız gezmeyi sevmiyorum önce pazara gittik sonrada biraz dolaştık alışveriş falan yaptık
geçen hafta elbise almıştım kocam olacak zat beğenmedi, neymiş basma gibiymiş falanda filanda hiç benim tarzım değilmiş hiç yakışmamış, bende gittim bugün elbiseyi verdim yerinede iki tane tişört bir tanede gömlek aldım... üstünede biraz daha para verdim aklıbaşına gelir heralde gerçi bu iş benim işime yaradıüç tane kıyafetim oldu bir elbise sayesinde
h.b canım ben çok gezmem hafta sonu kardeşim izinli onunla gidiyorum anca, yoksa yalnız gezmeyi sevmiyorum önce pazara gittik sonrada biraz dolaştık alışveriş falan yaptık
geçen hafta elbise almıştım kocam olacak zat beğenmedi, neymiş basma gibiymiş falanda filanda hiç benim tarzım değilmiş hiç yakışmamış, bende gittim bugün elbiseyi verdim yerinede iki tane tişört bir tanede gömlek aldım... üstünede biraz daha para verdim aklıbaşına gelir heralde gerçi bu iş benim işime yaradıüç tane kıyafetim oldu bir elbise sayesinde
yok canımm doktorumu degıstırmedım.. ben calısıyordum o gun baya bı kosusturdum falan kanamamda vardı zaten gece bayada gec olmustu esıme haber verdım gece 2 de doktora gıttım benım kendı doktorumun nobetı yokms baska bı doktora gıtmek zorunda kaldım.. bana bır suru ılac verdı zaten kanamam var adam once kanamayı durdurucam 10 gun sonra tekrar baslatıcak bu ılaclar dedı.. ve ben gebelıkten suphelenıyorum dedım ama ne test ne bısey yapmadı ultrasonla baktı sadece kıstı soyledı.. ama ya ben hamıleysem kı bunu doktorumda bılmıyor kanamamı baslatıcak olan ılacı kullandıgımda zarar verecek karısık oldu ya canım k bakma
sevinç hani hafta hafta gebelik i incelediğimz bi site vardı ya. onu açmak için ne yazcaz
ohh ne güzl olmş güle güle eskit üstünde paralansınnnn
hayırlı olsun canım güle güle giy
anladım kullanmasaydın söktürücü ilaç felan verdiyse belli olmaz çünkü :26:
efet kocam dizinin dibinde ister beni kız bu arada yazını değiştirmişsin kocişim ve bebişm die
aysun hoşgeldin canım nasılsın
evet yaa bende gördümmm bide yazı stili süper olmuş didim bende gözlük yok okuyamıom heral didim iice inceledim...süper olmuşş...
iyiyim sevinçcimmmm sen nasılsınnn? ii kaynatmışsınız yine okuyamadım hepsiniiii 3 sayfam kaldı sanırımmgeveze karılarrrrrrrrrrrrrrrrrr diliniz şişio demi akşama kadar akşam oldumuda ortalıgın tozunu attırıosunuz
aynen öleeee dilleri şişmiş geveze karıların başta başak karısı varya balık baştan kokar misali
kız sen başak ıda geçmişsinnnbaksana sana emanet edio topikiii
anladım cnm biraz bekle o zaman tabi,hadi hayırlısı...
benim çok uykum geldi kızlar çıkarım belki birazdan eurovizyonda biz çıkacaz birazdan onu bekliyorum,sonra çıkarım ii geceleerr
sewinncc+, basakss+, nazemir+, berine, duman85+ slm kızlar hepinizeeee nassınız bakemmmm
sağolsun ee çalşmalarımın emeklerimin karşılığı
:82::82::82::82::82:
ama başoşsuz olmaz demüüü
gebelik sitesine daldı sanırım :126:
sağolun daha iyileri sizin olsun ama üstümdede paralanmasın
başak listede kardelen varya ayyy o 37. gebelik haftasında doğumuna az kaldı
ne heyecanlı yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?