Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

o huy bendede var beğenip alırım eve gelincede yada bir süre sonra hoşuma gitmez ama değişterememde zaman geçtiği için dolapta durur hiç giymediğim hatta etiketini bile çıkarmadığım gömlek var kaç senedir durur dolapta satsan satılmıyo atsan atılmıyo giyecek birini bulsam verecemde oda yok...
bende sevmiyorum bu huyumu ikizler burcunun özelliğini taşıyorum çok kararsız biriyim

başakcım yaa bişe sorcammm...topik 16. sırada dedinde ona nerden bakıon bizim bakabilme şansımız varmı?

evet bence de erken doğum falan olur belli olmaz ki.

yokkız bütün gün yatıyordum geçen haftaya kadar yine de ağrıyordu. yorgunlluktan değilbu

he yaa deli karı her eve lazım bu ççatlaktan. seviyom ben bööle delileri kız. bizim topikte olduğu için çok şanslıyım

daha bata da var ama belkı erken yumurtlamadır yaptım beklıyorum en azından ogrenırım yahuu

yapta kurtulll

aaaaaaaaa bende ikizlerim ama heç öle huylarım yoktur mağaza mağaza bilem gezmem hemen bulur alırım

kuzum erken ama bı umut belkı bellı olmustur
yapta gel aklında kalmasın bari

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 5 ziyaretçi)
sewinncc, berine+, seray0307+, basakss+, nazemir+

başak koş anam ziyaretçi akınına uğradık

böyle yazmanında cezası varmış dün akşam okudum bi topikte biri ceza almış

daha bata da var ama belkı erken yumurtlamadır yaptım beklıyorum en azından ogrenırım yahuu

hadi bakalım inşallah pozitiftir ama değilsede en azından boşuna beklemezsin yoksa

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 5 ziyaretçi)
sewinncc, berine+, seray0307+, basakss+, nazemir+

başak koş anam ziyaretçi akınına uğradık

çok dikkat çekiciyiz benceyada çok faydalı şeyler konuşuyoruz bizi takip ediyolar

ben geldim:93::93::93:

o smileyini sevsinler hoşgeldin sana bi soru sordum cevap gelmedi çalışmalar tam gazmı

bende seviommm wallaaa...kız enerji doluu maaşallahh...birarada oldugumuzu düşünemiom walla
karşılıklı bacılarım hemşolarım arkadişlerim

çok dikkat çekiciyiz benceyada çok faydalı şeyler konuşuyoruz bizi takip ediyolar

o parfüm şişen varya kaybolsunnnnnnnnnnnnn

şeeeyyyyy burdaa iki tane cızgı var bırı bıraz bellı olmuyo ama :s silik cıkmıs ısıgıda tuttum test bozuk degıl bırı bana neler oldugunu anlatabılır mıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…