ay hadi inşaaalllahhh hayırlısı canım..gelmesin kırmızıların..ewet ya bir göründün sonra gelmez oldun ben son kaybımdan sonra şimdilik hiiç düşünmüyorum canım çok korktu gözüm bakalım artık hayırlısı..
inşallah senden de güzel haberler alırız yakında
evet onu izliyorum öncesinde seksenleri izledim şimdide öyle bir geçer zamankiyi izliyorum
bendeeeeeeeee:))
canım yaz tatili için be bileyim başka gidemiycez kafamı dağıtıyorum iyi oluyo orda...
evet cnm aslında söledim bişey demedi gitmeden ben göreyim öyle karar verelim dedi ama napıcam bilemedim valla...neyse o güne bi gelelim hele:)
slm kıslarr
nbrsnzz
hayırlısı olsun canımmm...inşallah bebişin seni üzmeden sürpriz yapar ve gelirrr...ne zaman oldu kaybın cnmmm...istersen konuşmayabilirizde bu konuyu..hatırlamak istemeyebilirsin...üzmek istemem seni
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh canımmm...rabbim hepimize o güzel haberleri alıp sağlıklı ve hayırlı evlatlar dünyaya getirmemize yardım etsinn...
slm kıslarr
nbrsnzz
sizce kim durun dedi...süleymanmı dedi? ben görmedim walla sadece duydummm...gösterirlermi acaba çok meyak ettim yawwwwwww
acaba süleyman şaka olsun diyemi durun dedi yoksa gizli bi düşmanmıydı inşallah 1. dir:18:
slm kıslarr
nbrsnzz
süleyman dedi........
kardeşimin eşide hamileykenyolculuk yapabilirmiyiz diye sormuş doktorda ben hiç bi hastama yolculuk yapabilirsin demem ama kendi arabanızla gidecekseniz olur demiş
ama biz biraz zor bulduğumuz için ve başımızdanda talihsiz olaylar geçtiği için daha pinpirikli oluyoruz sen doktorun ne derse onu yap riske sokma
mutlaka 1 inci tahminindir..ama ne adam ama walla her ewe bir süleyman lazım
mutlaka 1 inci tahminindir..ama ne adam ama walla her ewe bir süleyman lazım
kasımın 3 üydü canım.. bilmiyorum hatırlıyomusun ama bu benim 7 inci bebeğimdi o yüzden çok korkuyorum artık..hayırlısı olsun canımmm...inşallah bebişin seni üzmeden sürpriz yapar ve gelirrr...ne zaman oldu kaybın cnmmm...istersen konuşmayabilirizde bu konuyu..hatırlamak istemeyebilirsin...üzmek istemem seni
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh canımmm...rabbim hepimize o güzel haberleri alıp sağlıklı ve hayırlı evlatlar dünyaya getirmemize yardım etsinn...
sizce kim durun dedi...süleymanmı dedi? ben görmedim walla sadece duydummm...gösterirlermi acaba çok meyak ettim yawwwwwww
hadi yaaaaaaaaa du şu reklam bitsinde bakim iice bi....bi muziplik yapacaktır kesinnnnn
evet canım doğru diyosun zaten gitme derse yapacak bişey yok gitmem,,, herşey bebiş için sonuçta...
kızlar ben çıkarım birazdan uyku bastırdı görüşürüz öpüyorum hepinizi...
kasımın 3 üydü canım.. bilmiyorum hatırlıyomusun ama bu benim 7 inci bebeğimdi o yüzden çok korkuyorum artık..
ewet sülüman..
evet canım doğru diyosun zaten gitme derse yapacak bişey yok gitmem,,, herşey bebiş için sonuçta...
kasımın 3 üydü canım.. bilmiyorum hatırlıyomusun ama bu benim 7 inci bebeğimdi o yüzden çok korkuyorum artık..
ewet sülüman..
orda bitirmeseler bari
tamam canım iyi gecelr bende çok öpüyorum
orda bitirmeseler bari
tamam canım iyi gecelr bende çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?