Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slmmm nazocummmm iyiyim ben sen nasılsınn?

başakcımmmm dumanada hamiş smileyi koysanaaaa görmek istedim hemencikkkk

inşallah canım zaten böyle dr dr gezmeye başladınmı bi bakıyosun kendiliğinden olmuş:))

beni özlememiş gıcıkk

kız sen hemen birde yolculuk mu yapacaksın

sağol canım bende iyiyim

bizde seni özledik canım
hadi sen bıcı bıcını yap sonra görüşürüz
annenede selamlar

ohhhhh siftahın hayırlı olsun canımmmm...şimdiden sıhhatler olsunnnn...öpüldün nanaktan

sağol canım iyi olmaya çalışıyorum.. seraycım sen nasılsınn ??

hoşbuldum :))

bende iyiyim canımmm...hatırladınmı beni?adanadaydın dimi sende?

ohhhhh siftahın hayırlı olsun canımmmm...şimdiden sıhhatler olsunnnn...öpüldün nanaktan

bende iyiyim canımmm...hatırladınmı beni?adanadaydın dimi sende?

hatırladım tabi kuzum ewet bende adanadayım..warmı sende gelişmeler

Son düzenleme:
hatırladım tabi kuzum ewet bende adanadayım..warmı sende gelişmeler

walla daha yok cnm yaaa ama dündü batım daha olmadım bakalım nasıl bi haber alacam ...beklemedeyimmm...sen naptın sende varmı gelişme...bayağ uzak kaldım ordan...

yapcam vallaaa hematolga sorduk o saat başı mola verin bişey olmaz yavaş kullan arabayı dedi, gerçi belli olmaz belkide uçakla giderim ben...bişey olmaz dimi yaaa:18::18:

uçakta sakıncalı diye biliyorum ben ama,,sen birde kadın doğumcuna sor öle hareket et canım..madem kendi arabanızla gidiyorsunuz daha rahat olur o zaman..şartmı ki gitmen kuzum yaa..

yapcam vallaaa hematolga sorduk o saat başı mola verin bişey olmaz yavaş kullan arabayı dedi, gerçi belli olmaz belkide uçakla giderim ben...bişey olmaz dimi yaaa:18::18:

sen yinede doktora sor uçağa binmenin sakıncası varmı diye biz ne desek yalan olur

walla daha yok cnm yaaa ama dündü batım daha olmadım bakalım nasıl bi haber alacam ...beklemedeyimmm...sen naptın sende varmı gelişme...bayağ uzak kaldım ordan...

ay hadi inşaaalllahhh hayırlısı canım..gelmesin kırmızıların..ewet ya bir göründün sonra gelmez oldun ben son kaybımdan sonra şimdilik hiiç düşünmüyorum canım çok korktu gözüm bakalım artık hayırlısı..

uçakta sakıncalı diye biliyorum ben ama,,sen birde kadın doğumcuna sor öle hareket et canım..madem kendi arabanızla gidiyorsunuz daha rahat olur o zaman..şartmı ki gitmen kuzum yaa..
canım yaz tatili için be bileyim başka gidemiycez kafamı dağıtıyorum iyi oluyo orda...
sen yinede doktora sor uçağa binmenin sakıncası varmı diye biz ne desek yalan olur
evet cnm aslında söledim bişey demedi gitmeden ben göreyim öyle karar verelim dedi ama napıcam bilemedim valla...neyse o güne bi gelelim hele:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…