selamlar nasılsınız bakalım başak hayırlı olsun tekrar
duman şimdi aklıma geldi okurken sen batını vermemiştin benimde aklıma gelmişti birşeylermi var acaba diye
belinay nasılsın canım ve herkese selamlar
inşallah canım zaten böyle dr dr gezmeye başladınmı bi bakıyosun kendiliğinden olmuş:))bayındırmı hıc duymadımm ay inş gerek bıle kalmazda bu ay hamıs kalrımm
lokman hekıme gıttım bana kis var dedı ilac verdi başlamadım üstüne3 dok gittim yok dedıler kis ya
iyim ablacım sen nasılsın
beni özlememiş gıcıkkNazooo seray belişşşşşşşşş sizis eviyom çok mözledim ama banyo yapıcam annem beni bekliyo sonra o giricek. Ilk banyomuzu yapıcaz evde. Siftahı ben yapıcam şofbeni denemiş olcam. Annem misafir ya. Sorun çıkarsa onun başına bişi gelmesinBen bi şofben siftahı yapım gelirim
canım valla biliyosun bu 4.cü,hep kalp atışına gelemeden bi sıkıntı oluyodu,yine öyle olur diye çok korktum kesinleşene kadar kimseye demedim... doğal yolla oldu canım..hadi ekle batada gerek yok
sadece anne-baba kardeşler biliyo cnm eşimin tarafı bilmiyo,, uzaktalar akılları kalmasın diye,2 hafta sonra gidince söliycez inş.
bayındırmı hıc duymadımm ay inş gerek bıle kalmazda bu ay hamıs kalrımm
lokman hekıme gıttım bana kis var dedı ilac verdi başlamadım üstüne3 dok gittim yok dedıler kis ya
iyim ablacım sen nasılsın
Nazooo seray belişşşşşşşşş sizis eviyom çok mözledim ama banyo yapıcam annem beni bekliyo sonra o giricek. Ilk banyomuzu yapıcaz evde. Siftahı ben yapıcam şofbeni denemiş olcam. Annem misafir ya. Sorun çıkarsa onun başına bişi gelmesinBen bi şofben siftahı yapım gelirim
Nazooo seray belişşşşşşşşş sizis eviyom çok mözledim ama banyo yapıcam annem beni bekliyo sonra o giricek. Ilk banyomuzu yapıcaz evde. Siftahı ben yapıcam şofbeni denemiş olcam. Annem misafir ya. Sorun çıkarsa onun başına bişi gelmesinBen bi şofben siftahı yapım gelirim
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum.. seraycım sen nasılsınn ??
hoşbuldum :))
ohhhhh siftahın hayırlı olsun canımmmm...şimdiden sıhhatler olsunnnn...öpüldün nanaktan
bende iyiyim canımmm...hatırladınmı beni?adanadaydın dimi sende?
kız sen hemen birde yolculuk mu yapacaksın
hatırladım tabi kuzum ewet bende adanadayım..warmı sende gelişmeler
slmmm nazocummmm iyiyim ben sen nasılsınn?
başakcımmmm dumanada hamiş smileyi koysanaaaagörmek istedim hemencikkkk
seraycım nasılsın altta ismini görmemiştim şimdi gördüm
beydağlı hoşgeldin
yapcam vallaaa hematolga sorduk o saat başı mola verin bişey olmaz yavaş kullan arabayı dedi, gerçi belli olmaz belkide uçakla giderim ben...bişey olmaz dimi yaaa:18::18:
yapcam vallaaa hematolga sorduk o saat başı mola verin bişey olmaz yavaş kullan arabayı dedi, gerçi belli olmaz belkide uçakla giderim ben...bişey olmaz dimi yaaa:18::18:
bende iyiyim filme dalmışım birden aklıma geldi buranın açık olduğu
walla daha yok cnm yaaa ama dündü batım daha olmadım bakalım nasıl bi haber alacam ...beklemedeyimmm...sen naptın sende varmı gelişme...bayağ uzak kaldım ordan...
walla daha yok cnm yaaa ama dündü batım daha olmadım bakalım nasıl bi haber alacam ...beklemedeyimmm...sen naptın sende varmı gelişme...bayağ uzak kaldım ordan...
iyiyim nazocummmm...hala bekliom işte :18::18::18::18::18:sen nasılsın cnmm?
öyle bir geçer zaman ki yimi izliosunnn...bende ona dalıp gidiom wallaa
evet onu izliyorum öncesinde seksenleri izledim şimdide öyle bir geçer zamankiyi izliyorum
bendeeeeeeeee:))
canım yaz tatili için be bileyim başka gidemiycez kafamı dağıtıyorum iyi oluyo orda...uçakta sakıncalı diye biliyorum ben ama,,sen birde kadın doğumcuna sor öle hareket et canım..madem kendi arabanızla gidiyorsunuz daha rahat olur o zaman..şartmı ki gitmen kuzum yaa..
evet cnm aslında söledim bişey demedi gitmeden ben göreyim öyle karar verelim dedi ama napıcam bilemedim valla...neyse o güne bi gelelim hele:)sen yinede doktora sor uçağa binmenin sakıncası varmı diye biz ne desek yalan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?