- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ne kalsın anlamadm cnm
dr a sormayı unuttuğun şey
suyum hala yeterliymiş canım,sancı da olmayınca almadılar doğuma,yoksa sezeryan olmam gerekir,oysa ben normal istiyorum
şimdi kesin çıkıyorum,iyi geceler
son dakika!!!
belinaysu hatun kişinin tkb nin arkasından dedi ve kodu yaptığı tespit edilmiş,
seray hatunun da bu dedikoduya yandaşlık yaptığı tespit edilerek,
yaptıkları aşırı saygısızlıktan ötürü 1 ay susma , 2 ay yazma CEZASINA ÇARPTIRILARAK, 3 ay hapis ve sonunda kellelerinin vurulmasına karar verilmiştir...
ayrıca; seray hatunun aleni şekilde tkb yi protesto ettiği ve bu ayıbı ceasurca tkb ye ve halka duyurduğu gözlemlenmiş olup,
seray hatunun kellesi vurulduktan sonra halka teşhir edilmesine karar verilmiştir... TKB
SAYGILI VE DAİMİ MÜDAVİMLERE SAYGILAR
sağolasın nikommmmm çok şükür iyiyim, haftaya pzt kan vericem günler geçmek bilmiyor sağlıklı olduğunu öğrenmek istiyorum biranöncekalp atışını bi duysam dünyalar benim olcak, bugün bi heyecan bi korku yaşıyorum:18: senin bulantın oluyomuş normaldir heralde dimi sıkıştırıyo seni yaramaz:) ayh sağlıklı olsunda katlanırsın nikom sen ne zaman izine çıkcan iyi dayanıyon maşşallah
selam kızlarnasılsınız bakalım görüşmeyeli...ben giremiyodum bikaç gündür, bugün size güzel haberlerle geldim... ben 6 haftalık hamileyim...herşey kesinleşene kadar sölemek istemedim, malum hep bi hayal kırıklığı yaşadığım için... sizlerde burda bişey oldumu benim kadar üzülüyosunuz, o yüzden kalp atışını da duyana kadar kendim bile unuttum diyebilirim hamile oldugumu:)) dün akşam gittik çok şükür kalp atışını duyduk suana kadar herşey yolunda gidiyo,dualarınıza ihtiyacımız var kızlar... inşallah bu kez çok umutluyum herşey güzel olacak...
ya ben yokken laf atıodun gelmio die bide sarartmışsın beni sevincin madalyalarınıda al hıh :)canım haşta olmuşlarbu arada sevinç neden gelmiyo yaaaaa:26::26:
sevinç annem gelirsen oku bunu:
ikili testimi yaptırdım için rahat olsun
sağlık ocağından ardılar bugün beni. yarın için çağırdılar . kayıt yaptırıcam.
yani bunu da hallediyorum çok şükür.
seni özledim neden gelmiyorsun pis karııııııı
oy kıyamam çok geçmiş olsun canımmmm benimmmmmm hemen çorba yapıp gelimmsaol tatlım daha geçemedi yaaa boğazım yanıyoo burnum şıpır şıpırr :2::2::2:
kıs demiş olmam lasım ay bidaha diyin geçmiş olsn annem çabuk gel:2::2::2: ama ama amaa hastayım ben bi geçmiş olsun demedin
:2::2::2::2::2: düzelemedim canım yaaaa olişte kocişte bende fena yakalandık :2::2::2::2:
sen başaka dionda okumuon oda ikili testin sonucunu yazdı haala soruon deli karıikilinin sonucu ne peki bu arada geçmişe hiç bakmıyorsun sanırım
hastayık nezleyik dediydik
kaynatım kızz çorbada yaparım iyilieştiririm oyy burnuda sümüklü sümüklü şimdi :)))beni merak edenler etmeyenler :2::2: yarına düzelirim inşallah :2:
şimdi çıkıyorum canlarım ilaç içip yatacağım :2: hepinizi çok özledim
hadisko :2: gelde nane limon kaynat
kız benim yırtık var 12 yaşımdan buyana ameliyat için erken dedilerdi 7 yıl romatizma die başladığım penisilin iğnesi yemiştim sağ bacağım 3 senede aynı taraftan 2 kez şişti diz kapağım su aldılar içinden şırıngayla sen hemen bi gitt şişmedenkızlar menıskusle bılgısı olan varmı dız kapagım cok agryoamelıyat olmak ıstemyrm ne yapacam
sevince kaynatırım sana daha töbe yok kaynatmm elime düşersin kızım sen)))hadiş mi kaynatcakayol o ölsen bi yudum su vermez
allah seni emiiii deli bu karııı duyurulurrrr
son dakika!!!
belinaysu hatun kişinin tkb nin arkasından dedi ve kodu yaptığı tespit edilmiş,
seray hatunun da bu dedikoduya yandaşlık yaptığı tespit edilerek,
yaptıkları aşırı saygısızlıktan ötürü 1 ay susma , 2 ay yazma CEZASINA ÇARPTIRILARAK, 3 ay hapis ve sonunda kellelerinin vurulmasına karar verilmiştir...
ayrıca; seray hatunun aleni şekilde tkb yi protesto ettiği ve bu ayıbı ceasurca tkb ye ve halka duyurduğu gözlemlenmiş olup,
seray hatunun kellesi vurulduktan sonra halka teşhir edilmesine karar verilmiştir... TKB
SAYGILI VE DAİMİ MÜDAVİMLERE SAYGILAR
ben dedıkodu yapmadım tamam mııı sen sadece yoksun bana diyosun aksamları gel kendın yoksun sabah gelıyom kımse yok gece gelıyom yok sınır oldum bende
hatta hamıssın dıye sana kıyamamıstım bıle
pis dedikoducu iyi bak geçmişe serayla konuşurken yazdım ben allah haıyrlı etsin diye manyak kankaaaaa....evet cnm geç olduhadi seninki geç oldu. erenayınki hiç olmadı.
karı bana hiç hayırlı olsun taşınmışın felan demedi
erenaycım nasılsın kayboldun kısss merak ediliosun ona göre
güzel hamişler nasılsınızz bakemmm???
iyidir canım sen nasılsın?
aslında bu zamana bulantı kalmaması lazım ama benim arada oluyo bu mide asiti varya 5 aydan sonra göreceksin iğrenç bişiy oda bulantı yapıyo ben izine ayrılmıyorum doğuma kadar dayanabildiğim yere kadar burdayım çünkü tek çaışan benim ben gidersem kimse yok doğum dan sonrada sadece 2 ay izin var.ya bu deveyi güdecen yada bu diyardan gidecen (doğru oldu galiba)ptesi bize hbr et unutma inş biran önce duyarsın kalp atışını güzel duygu oda.
Ayh tatlım işin zor, yinede çok yorma kendini yavaş yavaş yaparsın, inşallah pzt kan sonuçlarını alabilirim aynı gün umarım:), kalp atışları için erken burda 6 haftalık diyoda ben daha 5 haftalığım tatlım:) inşallah sağlıklıdır bi duysam şükür dcem, haftasnuda gezmeleerre götürcem bebeğimi, bu yaz gezdircem bol bol bakalım hayırlısıyla doğsunlarda bugünler geçermi nikocumm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?