Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hayirlisi canim
Maasallah canim gozunaydin
iyyyyykkkkkk virüslü karıııı:100:
Hiiiiiiiihhhh
hahayttttttt ben 5 tane çocuk doğursam bi gıdım kilo almam. sen bi çocukta çatlayıp patlamışınn
Sen ole san ben resmimi koydum herkes gordu fistikk gibiyim yiyosa sende koy daha yuzunu goremedikkkkk

kızlar benim misafirlerim var 2 gün,, uğrayabilirsem uğrarımmm sizi seviyomm görüşürükkk....

merhaba canımmmm geçmiş olsunnn ...peki ne dedi doktor kistler için bi tedavimi vercek?kendine çok ii bak...kolay gelsin misafirlerinle güzel zamanlar geçir seni seviommm eroşummm...Allah a emanet ol...öptümmm

Selam kizlar piknikten geldiik cok yorgunum gelebilirsem yine gelirim optum

ohhhh kısa bak yaaaa her hafta pikniğe gidio ...hani hastaydın kıs sennn ...oğlişi iileştirdin yine pikniğe gittin demek...hadi görüşmek üzere

bende gidiom kıslarrr pasta yapcammm...öpüom hepinizi....gelebilirsem görüşürüzzz...kimsecikler olursa tabi

bende gidiom kıslarrr pasta yapcammm...öpüom hepinizi....gelebilirsem görüşürüzzz...kimsecikler olursa tabi

kız maraştayım ya ben burda bağlarımız var 2 tane maraşın yaylalaırnda oraya gidiyoruz açık hava olişede değişiklik oluyor piknikte yapıp geliyos
zaten o açık havalar bizi çarpıyorya 1 hafta hasta yatıp hafta sonu tekrar gidiyosss

bende pastaaaa istiyyyyommmmmmmmm

Son düzenleme:
hadişkom kankankiştoö nirelerdesin canım evde durumlar ne alemdeee

başoşş annenler gittimi kızzz evinin keyfini sürüyonmu tilotla geziyonmu dikkat et üşüme haaa

kızım bende insanım işim gücüm oluyo bilysn bızım dukkan var oraya gıdıyrm yogundum gıremedım nett bikeremde kalktım

hani aksam geldım sen nerdesın hı

selam tatlım evet iyiyim çok şükür üff ya kocişler olmayıncada ne sıkıcı oluyor benimkisi akşam 1 saat geç gelse huzurum kaçıyor yaww

bugun gececı kocısım offf kac zmandır gitmiyo bi garıp oldumm tek kkaldım kaynanayada hıc demedım gececın dıye yoksa ıkı de bır arar buraya gel derdı sankı tek kalamıyorum

bugun gececı kocısım offf kac zmandır gitmiyo bi garıp oldumm tek kkaldım kaynanayada hıc demedım gececın dıye yoksa ıkı de bır arar buraya gel derdı sankı tek kalamıyorum

iyi yapmışsın canım ne gereği var şimdi vır vır vır
sen hangi şehirdeydin tatlım:26:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)
sewinncc, belinaysu+

:44::44: ziyaretçiler kim aceppp
başak karısımı teftişte yoksam :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…