Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

şüpheli demekki ozaman polise yakalanmasınnnnn sen yinee de sakla onuu cezası da anasını şımartmak olsun gdıklıomusun kıs seni hiççç

kankamı tehdit etmee nolumuş karşılaşırsan hıom de heele onun burda kapı gibi kankası varrr önce benden geçicennn beni çğnemeden geçemessin :26::26::26:
evetttttttt sonunda karşılaştık blendır hadiş hanım:130:

kapı gibi olduğun belli zaten koca toto kapı
günaydın kızlar
sara bla geçen gün hamişlik takvimi yapmştın çoks evndm. ama bi kaç güne tekrar yapıcaksın dimi
nasılsınız bakim
nie öle dedin ki şimdiii
hapşurduuuuuuu:76::76:
şüpheli demekki ozaman polise yakalanmasınnnnn sen yinee de sakla onuu cezası da anasını şımartmak olsun gdıklıomusun kıs seni hiççç

bebeğime b.k atmaseni yakalasın polis hakaretten

Son düzenleme:

hahayt beni ne yakalıcak şüpheli olan senin meleğin alla alla

kandırıkçı belinayyyyyyyyyy

kandırıkçı belinayyyyyyyy

bide diyoki sabah akşam öğlen geliyom kimse olmuyo diyo.

ahanda ben varım neden yoksun şimdikkkkkk

demekki kandırıyosun biziiiiiiiiiiiiiii sen daha koca totonu yataktan kaldıramamışındır

aaa allah kuru fasulyelerden saklasınnn iftiranın bölesi hiç konuştummu yarım saattir 1 cümle cvp yazdım sense hepsin yazmışsın aaa ayıp ayıppp

bence sna en acilinden kankeytoşunu bulmak lazım yoksam sen bu üç kağıtçılık dolandırıcılıkla beni yiycen

hadiş ben kahvaltı yapmaya gidiyom. sen beni yemeden kaçıyım.

hadiş ben kahvaltı yapmaya gidiyom. sen beni yemeden kaçıyım.
hahayt tmm annem aç bırakma bebişini de kendinide bizd enasılsa çene bolll yok kız ben seni yiyip napçam kart karı:))
bence sna en acilinden kankeytoşunu bulmak lazım yoksam sen bu üç kağıtçılık dolandırıcılıkla beni yiycen

he ya nerde bu sevinç hala iyileşmedimi ben onu başkayerd görim kellesini busefer ben vrurum

günaydın canım ben iyiym görünürde kimse yokkk sen nettirion garee

hiiiiiç öylesine nette geziniyom

günaydın taze annişşş nasılsınn
benimde ew işlerim beni bekliyor kalkıp temizlik yapcam

ayyyyyy canım menim taze anniş kulağa ne hoş geliyo mood cum inşallah bebeklerim benimledir canım

sara bla geçen gün hamişlik takvimi yapmştın çoks evndm. ama bi kaç güne tekrar yapıcaksın dimi
nasılsınız bakim

inşallah tatlım test kesinlik kazansın sonra yine yapacam

haftasonları kardeşim izinli beraber geziyoruz fırsat olmuyor girmeye
dünde gezmeden geç geldim sonra ütü yaptım ütüyü yaparken eşim geldi giremedim
şimdide biraz bakıp çıkıcam kardeşim gelecek işlerim var onları halledip markete gidicez anca akşam geç vakit gelirim
hem ben senden daha çok geliyorum sende geçen akşama 11 de gelecektin ama gelmedin sözünde durmadın kendi yıldızlarını azalt

ya nazo bende şööl duydum 17 ve 22 arası az harcanıyor diye. o nası bişi saçma geldi ya

17 le 22 arası elektirik %100 22 sabah 6 e kadar %50 sabah 4 ten 17 ye kadarda %75 harcanıyormuş bende çamaşırımı acil değilse genelde akşam 10 dan sonra atarım bulaşık makinamıda akşamları çalıştırırım

bak bu sitede ayrıntılı anlatmışlar
Akıllı elektrik saatleri sizi kandırmasın! / Gündelik Yaşam / Milliyet Blog

hahayt sen önce avatarına bak üstüste çıkmışlar abovvvvvvv ayıp ayıp ben utandımö burda
saatim geri kalmış

yacık kızzzz bırak onlar çıksın bareee üstüstee çok seviom ben onları kocişim yolladı bana onları geçen gün msnden karşılıklı oturuoz kayınannem eşim ben msni açsana dedi bunu yolladı buarada saatin bayağ bayağ geri kalmış dicem ama en azından günde iki kez doğruyu gösterio nie karşılaşmadık hiç bahane bulmayalım lütfennnn

inşallah iyiiym canım yaaa olsun kızz heycanı bile yeter bi bakmışızz anamm göbüşümüze meelk konumuşşşş

inşallah canımmmm hayırlısıyla doğru zamanda sağlıklı bi şekilde bebişler göbüşe gelsin inşallahhhh

ama başakkk bugün pazarrrr...ben hep görüodum belinayı hakkını yemiyelim şimdii

Son düzenleme:
kızlar geçmişe baktım kimse merak etmemiş
ben dün doktora gittim
yumurtalarım oluşuyomuş ama çatlayamadığı için kist olmuşş br yığın kistim var artıkınn
neyse doktorum tüp bebek uzmanı olmuşş içim rahatladıı
ilacımı içmeye başladımm bat yakındır
siz merak etmesenizde ben bilgilendireyimm dedimm
neyse görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…