aynen canımmm...bu sefer 1-0 biz alırız inşallah maçınapıosun nasılsın?
seninle karşılaşırız
aynen canımmm...bu sefer 1-0 biz alırız inşallah maçınapıosun nasılsın?
günaydın kızlar
nasılsınız bakim
iyyyyykkkkkk virüslü karıııı:100:
nerde gmördün annem sen benihangi topikte karşılaşmıştık. benm de gözüm ısırıyo seni
zaman çabuk geçiyo hayatım . aman bırak çabuk geçsin sabırsızlanıyorum bir an önce doğsun diye
çok şükür güzel geçiyo bi sorunumuz yok. yiyip içip yatıyoruz
cinsiyetimiz tam belli olmadı şüpheli kız deniildi. ama çok erkenmiş daha.
sen nasılsın cnm sen anlt
günaydın kızlar
nasılsınız bakim
evetttttttt sonunda karşılaştık blendır hadiş hanım:130:kankamı tehdit etmee nolumuş karşılaşırsan hıom de heele onun burda kapı gibi kankası varrr önce benden geçicennn beni çğnemeden geçemessin :26::26::26:
sara bla geçen gün hamişlik takvimi yapmştın çoks evndm. ama bi kaç güne tekrar yapıcaksın dimigünaydın kızlar
hapşurduuuuuuu:76::76:nie öle dedin ki şimdiii
şüpheli demekki ozaman polise yakalanmasınnnnn sen yinee de sakla onuu cezası da anasını şımartmak olsun gdıklıomusun kıs seni hiççç
evetttttttt sonunda karşılaştık blendır hadiş hanım:130:
kapı gibi olduğun belli zaten koca toto kapı
buyrunn hanfendi tanıyamadımmm kimlen görüüşüorumm acaba ayy bu bizim başakmışşş diom derinlerden ses gelio demek sölerkende çekinerek yazdınn tırsıonmu benden:)kızzz o koca totom seni bi deperseee neye uğradını şaşırısın ona göreee totoma laf yokkk başakıın seksiliği out hadişşin in :)))
hapşurduuuuuuu:76::76:
çokyaşasın ozaman
bebeğime b.k atmaseni yakalasın polis hakaretten
hahayt beni ne yakalıcak şüpheli olan senin meleğin alla alla
SENDE Bİ ÇENE VARKİ DÜŞMAN BAŞINA:96::96::96:ben sana yetişemem
aaa allah kuru fasulyelerden saklasınnn iftiranın bölesi hiç konuştummu yarım saattir 1 cümle cvp yazdım sense hepsin yazmışsın aaa ayıp ayıppp
hahayt tmm annem aç bırakma bebişini de kendinide bizd enasılsa çene bolll yok kız ben seni yiyip napçam kart karı:))hadiş ben kahvaltı yapmaya gidiyom. sen beni yemeden kaçıyım.
bence sna en acilinden kankeytoşunu bulmak lazım yoksam sen bu üç kağıtçılık dolandırıcılıkla beniyiycen
günaydın canım ben iyiym görünürde kimse yokkk sen nettirion garee
günaydın taze annişşş nasılsınn
benimde ew işlerim beni bekliyor kalkıp temizlik yapcam
sara bla geçen gün hamişlik takvimi yapmştın çoks evndm. ama bi kaç güne tekrar yapıcaksın dimi
nasılsınız bakim
ay bukarılar beni öldürecek yaa beni çekiştirmekten başka yaptığınız bişi yok
nazo da bööle topik anası olacak tipi var. çok yoğun çalışıyor topikimizde diye düşünmüştü tkb. o yüzden 5yıldzın layık gördü
fakat nazo da bi kaç gündür pek iplemiyo topiki sankim:86::86::86:
yoksam banamı ööle geliyo
nazonun yıldızları azaltılmalı
ya nazo bende şööl duydum 17 ve 22 arası az harcanıyor diye. o nası bişi saçma geldi ya
hahayt sen önce avatarına bak üstüste çıkmışlar abovvvvvvv ayıp ayıp ben utandımö burda
saatim geri kalmış
inşallah iyiiym canım yaaa olsun kızz heycanı bile yeter bi bakmışızz anamm göbüşümüze meelk konumuşşşş
kandırıkçı belinayyyyyyyyyy
kandırıkçı belinayyyyyyyy
bide diyoki sabah akşam öğlen geliyom kimse olmuyo diyo.
ahanda ben varım neden yoksun şimdikkkkkk
demekki kandırıyosun biziiiiiiiiiiiiiii sen daha koca totonu yataktan kaldıramamışındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?