Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar 1 aydır şehir dışındaydım uğrayamadım.. umarım hepiniz iyisinizdir bir selam vereyim dedim.. bebiş haberlerinizi bekliyorum (tabi kendimi de ) hepinizi öpüyorum

neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurucaz topiği çalışanları

sağol tatlım iyyim çokşükür. evi toparladık artık bitti dinleniyorum keyif yapıyorum

çok geçmiş olsun. neden gelmiyosun

ayy evet kesinlikle katılıyorum sevsinler tilot larını tabi içine girebilirsen şişko karı
yarın bir gün heryerinde yarılır patlar çatlar
bende sana çatlak patlak yusyuvarlak derim

hahayttttttt ben 5 tane çocuk doğursam bi gıdım kilo almam. sen bi çocukta çatlayıp patlamışınn

anaa dun gıbıyıde gebe gördum senı ne cabukta 15 haftalık olmıusun maşalllaaaa sana kuzum benım anlat bakım nasıl gıdıyo cınsıyetınız bellı oldumu bakım

nerde gmördün annem sen benihangi topikte karşılaşmıştık. benm de gözüm ısırıyo seni

zaman çabuk geçiyo hayatım . aman bırak çabuk geçsin sabırsızlanıyorum bir an önce doğsun diye

çok şükür güzel geçiyo bi sorunumuz yok. yiyip içip yatıyoruz

cinsiyetimiz tam belli olmadı şüpheli kız deniildi. ama çok erkenmiş daha.

sen nasılsın cnm sen anlt

abovvvv bu karı bizim sloganımızı bilem biliyo. kız sen niye takılmıyosun bize. sen benim kaynamın bıyıklarının olduğu topike gelmiştin dimi.

artık bıyıkını almıyom biliyon dimi

sende bizimle neşeyle yumurtlasana burda

Son düzenleme:

ay bukarılar beni öldürecek yaa beni çekiştirmekten başka yaptığınız bişi yok

nazo da bööle topik anası olacak tipi var. çok yoğun çalışıyor topikimizde diye düşünmüştü tkb. o yüzden 5yıldzın layık gördü

fakat nazo da bi kaç gündür pek iplemiyo topiki sankim:86::86::86:
yoksam banamı ööle geliyo

nazonun yıldızları azaltılmalı

ya nazo bende şööl duydum 17 ve 22 arası az harcanıyor diye. o nası bişi saçma geldi ya

ben seın topikine gelmıştım bıraz sohpet etmıştık sen kayınvaldem var cocuk yapamıyoz demıştın sonra bı baktım annenden guzel haber ucurdun öle böle arada baktım yazılarıa falan bende 17 haftalık oldum 12.hafatada gttım dr tahmın yapıyorum ama erkejn dedı neyse 10 gun önce gıttık 16+3 te yığıdın maşlı meydandadır hesabı oğlumuz arası görduk maşall acok guxel rahat bı hamılelık gecırıyorum ekşi yemekten telef oldum hatta su lafıda değiştırdım artık YE EKŞİGİ DOĞR ERKEĞİ OLDU HAHHAH

ceza kesip duruyo yok kellemeı kesecek yok yazma cezası nerdesın koca toto gelde topıkın basında dur

nazooo hosgeldınnn

ulan varya ben bi yalnız kalıyım işimi gücüm bitsin o zmaan terör estiricem burda görürsüzünz siz
meydanı boş buldunuz

seninle karşılaşırız

herkese selammmm...hani topik sahibi yine yok bide 11 de gelcem özledim sohbetiniziiiiiiiiiiiiiiiiiii yazmıştı hıhhhhhhhhhh kandırıkçı başakkk hani nerdesinn...buluşma saati ileriyemi alındı yoksa

hahayt sen önce avatarına bak üstüste çıkmışlar abovvvvvvv ayıp ayıp ben utandımö burda
saatim geri kalmış

hiç seni silermiyim ben. silipte kurtarırımıyım elimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…