ayyy hadi inşallah canım ya Allahım şifasını versin oliş nasıl olsun bugün bir düşme düştü
ödümü patlattı benim onu kaldırmaya koşarken bende düştümama hiç acımadı bişi oldu diye çok korktum
nasıl ağladı yavrumdizinin altı şişmiş Allah esirgedi düştüğü yerin 10 cm ötesi uçuçrum gibi bişiydi
ama şimdi iyi şükür eve geldi banyo yaptı uyuyor
aminnnnnnnnnnnn
Allah kabul etsin canım
cümlemizinkini kızlarallah kabul etsin bebeğime dua et :)
mızıkçılkı etme kız kocanda kimmiş ben varken burdaALLAH kabul etsin canım ama kocacım çağırırsa kalkarım ona göre
varya o dedigin kişi gelirse vay halinekızlar topicimiz şu anda birinci vallehhhmaşallahhh ne çene varmış bizde
topici 1. sıraya çıkardık
üstelik topic başı karısı yokken
hoş geldin bebem görüşmeyeli nasılsınooohhhh ne güsel walla bağlar olunca gidilir tabi her haftagel kuzucum yaptım yedik var daha hemen ikram edrimm
yaaa ne çok kaynatmışsınızz ne geveze gacılarsınız yaaaokuyamadım geçmişin hepsini özet geçin bakem bana....hergün geliom kimse yok bugun geç kaldım maaşallah ortalıgın tozunu attırmıssınızz
iyi akşamlar bebem gene beklerizallah razı olsun hepiniz çok iyisiniz sizinle konuşmak beni birazda olsa rahatlatı sizinle tanışmak güzel oldu tekrardan allah rahatlık versin ben gelirim yine inşalla
sende benim gibi survıvoru mu izliyosun yoksaabende izliyorum
oyyy kuzucum benimmmm Allahım esirgesinnn...ii bişi olmamışşş...uyusun bakalım paşa
ayy ALLAH korumuş geçmiş olsun...
cümlemizinkini kızlar
mızıkçılkı etme kız kocanda kimmiş ben varken burda
varya o dedigin kişi gelirse vay haline
hoş geldin bebem görüşmeyeli nasılsın
iyi akşamlar bebem gene bekleriz
bende izliyorum
nasılsın kuzum
iyiyim kuzucuklarımmmmm sizi gördüm çok ii oldum wallaaa baş ağrısı falan kalmadıınasıl yetişecem sizin çenenize die düşünüom şimdi ...zorlanıom accık yetişmekte sizler nasılsınızz?
adanalı hemşeriler çoğunluktmıyız neee
hadi hayırlı doğumlar olsun kardelenciğe...inşallah walla belinaydan bende umutluyummm inşallah olcak en kısa zamandabaşak karısının zaten sadece kulaklarını çınlatabilioz bi denk gelip konusamadıkkk saolsun
hoşbuldummm nazocummmmm saolll...gel beraber olsunnnasılsın bakalımm
cümlemizinkini kızlar
mızıkçılkı etme kız kocanda kimmiş ben varken burda
varya o dedigin kişi gelirse vay haline
hoş geldin bebem görüşmeyeli nasılsın
iyi akşamlar bebem gene bekleriz
bende izliyorum
bende kaçırmıyorum walla...kocacım benim insanın kocası canının yarısı
sağol canım bende akşamüstü markete gittim hazır pasta keki aldım yarın yapacam anca hazırını yapabiliyorum ben senin kadar becerikli değilim
iyiyim kuzucuklarımmmmm sizi gördüm çok ii oldum wallaaa baş ağrısı falan kalmadıınasıl yetişecem sizin çenenize die düşünüom şimdi ...zorlanıom accık yetişmekte sizler nasılsınızz?
:81::128: evetttt çoğunlukkkkkkkkk
abowaranızdamı kaldım dilek tutayım bari
galibaaaburası çok çeneli bir yermiş gerçekten
yok kuzucum yaaa ben bisküvili pasta yaptımm..bende hazır kek alırım hep...pandispanya yapmıştım bikere ortası çöküo sinir oluom onedenle yapmadım hiç...aslında kendi evimde fırınımda denicem bi gün ama kısmet evime bi gitsem herşeyi yapcammm...ösledim kısss evimiiii
hayirli aksamlar bayanlar :)
hayirli aksamlar bayanlar :)
abowaranızdamı kaldım dilek tutayım bari
tutu kız tutttt
galibaaaburası çok çeneli bir yermiş gerçekten
çene bol yalnız daha çenesizler var geride kaldılar
hadiş var başoş var erenay var bengisu var
o çenesiz karılarda olsa varya abbowww
sağol canım bende akşamüstü markete gittim hazır pasta keki aldım yarın yapacam anca hazırını yapabiliyorum ben senin kadar becerikli değilim
hayırlı akşamlarrr hoşgeldinnnn
aa canım evine gitmedinmi dahaaa neyse bayılırım bisküvili pastaya soğuk soğuk ohhhhhhhh
bende yarın ıslak kek yapacam çikolatalı üff temizlik günüm bide pazartesi bide yemek olayına girersem
ne zaaman gelirsem artıkın topiceee
bende pastada pek becerikli değilim ama yemekte iyi olduğumu söylerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?