Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy ALLAH korumuş geçmiş olsun...

sağol canım bende akşamüstü markete gittim hazır pasta keki aldım yarın yapacam anca hazırını yapabiliyorum ben senin kadar becerikli değilim

paşamm
kız ne vay halime oda gelsin topiki boş bırakmasın deli karı bizi burda göremeyince saydırmayı biliyor sıra bizde ama değilmi

hem kulağını çınlatıyoz belkim gelirmi diye şaka maka özledik kız karıyı

sağol canım bende akşamüstü markete gittim hazır pasta keki aldım yarın yapacam anca hazırını yapabiliyorum ben senin kadar becerikli değilim

yok kuzucum yaaa ben bisküvili pasta yaptımm..bende hazır kek alırım hep...pandispanya yapmıştım bikere ortası çöküo sinir oluom onedenle yapmadım hiç...aslında kendi evimde fırınımda denicem bi gün ama kısmet evime bi gitsem herşeyi yapcammm...ösledim kısss evimiiii

aa canım evine gitmedinmi dahaaa neyse bayılırım bisküvili pastaya soğuk soğuk ohhhhhhhh
bende yarın ıslak kek yapacam çikolatalı üff temizlik günüm bide pazartesi bide yemek olayına girersem
ne zaaman gelirsem artıkın topiceee

hayirli aksamlar bayanlar :)

hoşgeldin canım gel buyur

yok kuzucummmm gidemem daha sanırımm...hastaneden çıkıncada gelen giden olacak kayınanneciğime yardımcı olurummm...eşimde işe gidecek şoför lazım olacak o nedenle kalırız gibi...bende yarın yapayım bari...salı çıkarsa temiz olsun ev...persembe iice temizlemiştik yarın rahat olur...bayılırım ıslak keke favorimdir herkes ister durur benden...yapar götürrüm walla

bende pastada pek becerikli değilim ama yemekte iyi olduğumu söylerler

becerikli karılarız tızım bizzz daha yumurta kırmayı bilmeyenler var
ben yoğurdumu bilem evde çalarım
kocişe diyorum karış karış arasan benim gibi karı bulamazsın diyorum
aramaya ne gerek varki buldum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…