Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abbooww geçmiş olsun canım doktorlar ne diyor peki genetik araştırma felan yaptırdınızmı

çenesiz karılar işte nolacak kız tostunu yaptınmı

sagolasn canim tabi arastirma yapildi ne esimde nede bende hicbir problem yok.tup bebek yaptiracaktik kagitlarimi beklerken hamile kaldigimi ogrendim ama oda dusunce birz daha bekliyecegiz bu senenin sonuna kadar bisey olmaz ise tupbebek yapicaz.allahim insallah gerek kalmaz ya

inşallah gerek kalmaz tüpe müpe kendiliğinden gelir bebişiniz pıhtılaşmaya baktırdınmı bişe yoksa aşılama niye tutmamışki :26::26:

ben yemeği çok yaparım benim kocişte 96 kilo oldu sayemde tanıştığımızda 65 kiloydu
besiye çektim herifi ben 65 koçiş 96 kilo ikimizde 1,75 boydayız

bende evlendiğimde 47 kiloydum eşim hatırım için şunu ye bunu ye diye diye şişmanlattı beni güzel yemek yemeyi sever kendisi güzelde yapar
ben onu şişmanlatcağıma o beni şişmanlattı valla şimdide zayıflayım diye gözümün içine bakıyo açık açık demesede zayıflayınca hoşuna gidiyor

ben 24 yasindayim, 4 yillik evliyim istiyoruz ama bebisimiz gelmek istemiyor sanirim :) hollandada yasiyorum.
:

demekki zamanı gelmemiş daha inşallah tez vakitte gelir bebeğin

inşallah gerek kalmaz tüpe müpe kendiliğinden gelir bebişiniz pıhtılaşmaya baktırdınmı bişe yoksa aşılama niye tutmamışki :26::26:

amin insallah.pihtilasmaya bakilmadi.asilamada zaten %10 sansimiz vardi tam 6 kez yaptirdim ama hicbirini tutturamadik.zaten normal sandalyeye oturuyorlardi beni 5 dakka sonra kaldiriyorlardi.genede 6 kere denedik.

kızlar sohbetinize doyum olmuyo ama kocacım çağırıyo ben kaçtım öpüyorum hepinizi iyigecelerr...çok sıkıntılarım war biraz kafam dağıldı sağolun...

amin insallah.pihtilasmaya bakilmadi.asilamada zaten %10 sansimiz vardi tam 6 kez yaptirdim ama hicbirini tutturamadik.zaten normal sandalyeye oturuyorlardi beni 5 dakka sonra kaldiriyorlardi.genede 6 kere denedik.

hakkında hayırlısı canım normal yolla olur inşallah

kızlar sohbetinize doyum olmuyo ama kocacım çağırıyo ben kaçtım öpüyorum hepinizi iyigecelerr...çok sıkıntılarım war biraz kafam dağıldı sağolun...

güle güle hemşom yine beklerik

hadi iyi geceler bende çok öpüyorum
sıkıntılarınında en kısa zamanda geçmesi dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…