yok kuzucum yaaa ben bisküvili pasta yaptımm..bende hazır kek alırım hep...pandispanya yapmıştım bikere ortası çöküo sinir oluom onedenle yapmadım hiç...aslında kendi evimde fırınımda denicem bi gün ama kısmet evime bi gitsem herşeyi yapcammm...ösledim kısss evimiiii
hoşgeldin canım gel buyur
tutu kız tutttt
çene bol yalnız daha çenesizler var geride kaldılar
hadiş var başoş var erenay var bengisu var
o çenesiz karılarda olsa varya abbowww
hosbuldum canim.muhabbet ariyorum sabahtan beri giriyorum kimsecikler yok burasini yeni gordum bayag kalabaliksiniz:)
abowaranızdamı kaldım dilek tutayım bari
inşaallah dileğin tez zamanda kabul olur canımm...ayrıca abowww adananın dır yoksam sende gizli adanalımısın??
yok kuzucummmm gidemem daha sanırımm...hastaneden çıkıncada gelen giden olacak kayınanneciğime yardımcı olurummm...eşimde işe gidecek şoför lazım olacak o nedenle kalırız gibi...bende yarın yapayım bari...salı çıkarsa temiz olsun ev...persembe iice temizlemiştik yarın rahat olur...bayılırım ıslak keke favorimdir herkes ister durur benden...yapar götürrüm walla
tutu kız tutttt
çene bol yalnız daha çenesizler var geride kaldılar
hadiş var başoş var erenay var bengisu var
o çenesiz karılarda olsa varya abbowww
aboooooooooo ozaman hiç yetişemezdim sadece okurdum heralde
bende pastada pek becerikli değilim ama yemekte iyi olduğumu söylerler
ohhhh adanalı yemekleride süper olur yanee yemeğin salçalısı ohhh...walla benim ikisindede becerim var ama fazla yemek yapmam yaptımmıda süper olur... ilk zamanlar ii yapıodum kocişim 105 kilo olduşimdide 98 ....diete başlıcaz artık
hosbuldum canim.
nerde yaşıosun tanıtsana kendini biraz
tutu kız tutttt
hosbuldum canim.muhabbet ariyorum sabahtan beri giriyorum kimsecikler yok burasini yeni gordum bayag kalabaliksiniz:)he çene bol burdaaaa
inşaallah dileğin tez zamanda kabul olur canımm...ayrıca abowww adananın dır yoksam sende gizli adanalımısın??
yok kız gizli deel oda alenen adanalı
hayirli aksamlar bayanlar :)
becerikli karılarız tızım bizzz daha yumurta kırmayı bilmeyenler var
ben yoğurdumu bilem evde çalarım
kocişe diyorum karış karış arasan benim gibi karı bulamazsın diyorum
aramaya ne gerek varki buldum diyor
bende artık yoğurdumu ewdw yapıyorum sewincim daha sağlıklı..benim kide benzer sözler sööylüyo walla:))
hoşgeldin kimsin necisin kendini tanıt tanıyalım seni
ben 24 yasindayim, 4 yillik evliyim istiyoruz ama bebisimiz gelmek istemiyor sanirim :) hollandada yasiyorum.
:
niye gelmiyormuş bebiş doktora gittinmi
canlarım teker teker alıntı alamadım kusura bakmayn köpükle pasayı yıkadım kurulamam lzım ben kaçtım eşim geldi sonra sevişirik artık rabbim yavrularma ömür versin işşallah gene mantar oldulkar ilaç ne çarekız bende erkek eşimde hayde ben kaçtım
tamam canım görüşürüz kendine iyi bak gel beklerik
iyiyim kuzucuklarımmmmm sizi gördüm çok ii oldum wallaaa baş ağrısı falan kalmadıınasıl yetişecem sizin çenenize die düşünüom şimdi ...zorlanıom accık yetişmekte sizler nasılsınızz?
adanalı hemşeriler çoğunluktmıyız neee
paşamm
kız ne vay halime oda gelsin topiki boş bırakmasın deli karı bizi burda göremeyince saydırmayı biliyor sıra bizde ama değilmi
hem kulağını çınlatıyoz belkim gelirmi diyeşaka maka özledik kız karıyı
bende kaçırmıyorum walla...kocacım benim insanın kocası canının yarısı
canlarım teker teker alıntı alamadım kusura bakmayn köpükle pasayı yıkadım kurulamam lzım ben kaçtım eşim geldi sonra sevişirik artık rabbim yavrularma ömür versin işşallah gene mantar oldulkar ilaç ne çarekız bende erkek eşimde hayde ben kaçtım
bende pastada pek becerikli değilim ama yemekte iyi olduğumu söylerler
becerikli karılarız tızım bizzz daha yumurta kırmayı bilmeyenler var
ben yoğurdumu bilem evde çalarım
kocişe diyorum karış karış arasan benim gibi karı bulamazsın diyorum
aramaya ne gerek varki buldum diyor
amiin inşallah hepimizin dileği tez vakitte olur
ben zonguldaklıyım ama bizim ordada derler abowww diye
tutu kız tutttt
aboooooooooo ozaman hiç yetişemezdim sadece okurdum heralde
ohhhh adanalı yemekleride süper olur yanee yemeğin salçalısı ohhh...walla benim ikisindede becerim var ama fazla yemek yapmam yaptımmıda süper olur... ilk zamanlar ii yapıodum kocişim 105 kilo olduşimdide 98 ....diete başlıcaz artık
nerde yaşıosun tanıtsana kendini biraz
walla bende yetişemem heralde boşver seraycım SÖZ GÜMÜŞSE SÜKUT ALTINDIR :)) yaa ewet yemeklerimiz güzeldir taa köklerde urfada var aman aman..buluyolar böyle güzel yemek yapan kızları tabii alırlar kiloyu:))
bende canım pasta istesin hemen bisküvili pasta yaparım evimden hiç eksik olmaz bisküvü puding
pasta denemdim hiç istesem yaparımda üşeniyorum ilham gelmesi lazımama kekim güzel olur
15 yaşlarındayken alman pastası denemiştim güzel olmuştu bidahada yapmadım nedense
tutu kız tutttt
hosbuldum canim.muhabbet ariyorum sabahtan beri giriyorum kimsecikler yok burasini yeni gordum bayag kalabaliksiniz:)
doğru yerdesin ozaman heleki bugün en şanslı gündesin çok kalabalık olmus walla iki gündür maaşallah kimsecikler yoktu
oh ellerine sağlıkkkkkk
saol hemserimmmmmm
ben yemeği çok yaparım benim kocişte 96 kilo oldu sayemde tanıştığımızda 65 kiloydu
besiye çektim herifi ben 65 koçiş 96 kiloikimizde 1,75 boydayız
ayyyy aynı bizzzz çok yakınmış kilolar benim boy kısa ama...
bende artık yoğurdumu ewdw yapıyorum sewincim daha sağlıklı..benim kide benzer sözler sööylüyo walla:))
ben birkere denedim toprak çanakta yoğurt çalmayı kötü kokuyodu çanak döktüm wallaa
gittik vallahi 2 sene once basladi doktor seruvenimiz :) hapla basladim, 6 kez asilama yaptim ok anam gelmedi mi gelmiyor. ocakta bi dusuk yaptim beklemekteyiz gecen yada bi kimyasal gebelik vallai ne ararsaniz var bende :)
kaşla göz arasında ne zman cene caldınız yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?