Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende canım pasta istesin hemen bisküvili pasta yaparım evimden hiç eksik olmaz bisküvü puding
pasta denemdim hiç istesem yaparımda üşeniyorum ilham gelmesi lazımama kekim güzel olur
15 yaşlarındayken alman pastası denemiştim güzel olmuştu bidahada yapmadım nedense

oh ellerine sağlıkkkkkk

Son düzenleme:

ben yemeği çok yaparım benim kocişte 96 kilo oldu sayemde tanıştığımızda 65 kiloydu
besiye çektim herifi ben 65 koçiş 96 kilo ikimizde 1,75 boydayız

bende artık yoğurdumu ewdw yapıyorum sewincim daha sağlıklı..benim kide benzer sözler sööylüyo walla:))

bende artık yoğurdumu ewdw yapıyorum sewincim daha sağlıklı..benim kide benzer sözler sööylüyo walla:))

yaaa evde çocukta varya öle hazır yoğurt felan ilaçtı maddeydi derken sütü
alıp kaynatıyom hem içiyoz hem yoğurt çalıyom bide sütlaç yaptım buyurun gelin

bende pastada pek becerikli değilim ama yemekte iyi olduğumu söylerler

herkesin kendine özgü yaptığı güzel şeyler vardır kesin denesek güzel pastalar yaparız

ben 12 yaşında başladım yemek yapmaya 14 yaşında çok güzel pilavlar karnıyarıklar yapardım halada yapıyorum tabi
bende yapardım daha önceki oturduğum yerde süt alıp yoğurdumu ama buraya geldiğimden beri hiç yapmadım

aynen dediğin gibi ilham gelicek o gelince bide güzel oluyokiii ohhh yemede yanında yattt...benimde ıslak kek canım ister hep...hemen kalkar yaparım walla...

gittik vallahi 2 sene once basladi doktor seruvenimiz :) hapla basladim, 6 kez asilama yaptim ok anam gelmedi mi gelmiyor. ocakta bi dusuk yaptim beklemekteyiz gecen yada bi kimyasal gebelik vallai ne ararsaniz var bende :)

abbooww geçmiş olsun canım doktorlar ne diyor peki genetik araştırma felan yaptırdınızmı

kaşla göz arasında ne zman cene caldınız yaa

çenesiz karılar işte nolacak kız tostunu yaptınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…