Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aynen gülümm kurslar bitti patlıyorum ewde burdada gezilcek yer hiiiçç yokk biktım şimdidenn istanbuldan sonra banada burası zindan gibi geliyooo allah sabır wersin bizlere

amin inşallah ikizin üçüzün olurda sıkılmaya fırsatın olmaz

aminn inşallahh cnmmm sende öle kardeşinin çocuğuna bakmaya fırsat bulamıyasın üçüzlerine bakmaktan inşallahhh

tek olsun benim olsun üçüzler senin olsun zaten çocuklarla uğraşmaktan fenalık geliyo bazen onun için tek olsun

aa kimseley kalmamıış nazoda kaçmıış yalnıs kaldım gene topikte yaa gelmessinisde sanıyım aytıkın naapayım bi başıma topikte yaa gideyim baari bende ühü sohbette edemediik.. neyse hoşçakalın iyi geceleey..

Hayirli geceler kizlar...nasilsiniz? ben biraz uzgunum..psikolojim bozuluyor resmen ya tedavi gorduyumde..sanki hic bi zaman anne olmayacagim gibime geliyor ((( uffffffffff

hahayt tmm annem aç bırakma bebişini de kendinide bizd enasılsa çene bolll yok kız ben seni yiyip napçam kart karı:))

he ya nerde bu sevinç hala iyileşmedimi ben onu başkayerd görim kellesini busefer ben vrurum
aa tuzlayımda kokma
nazo bilgiler için sağol
işlerim bitsin karşılaşırsak ben size sorcam
kuşum kistlerin hayırlı olsun. ben seni merak ettim ama sen derme çatma okumuşundur
Hayirlisi canim

Maasallah canim gozunaydin

Hiiiiiiiihhhh

Sen ole san ben resmimi koydum herkes gordu fistikk gibiyim yiyosa sende koy daha yuzunu goremedikkkkk

hadişkom kankankiştoö nirelerdesin canım evde durumlar ne alemdeee

başoşş annenler gittimi kızzz evinin keyfini sürüyonmu tilotla geziyonmu dikkat et üşüme haaa
yarın gidiyo misafirlerim. henüz tilota geçemedim. yarından sonra geçicem. sonra gelsin halvetlerrrrrr
başak hanım balayı yapıyor işte o yüzden yok piyasada şişko karııı
:118::118::118:
kızım bende insanım işim gücüm oluyo bilysn bızım dukkan var oraya gıdıyrm yogundum gıremedım nett bikeremde kalktım

hani aksam geldım sen nerdesın hı
sizin dükkandan habreim yok neden sakladın.
halvettedir belkim kaç aydır girememiş halvete yazık

sağol annemmmmmm Allah gönlüne göre versin. sen çatlak bi karıya benziyon takılsana bize

Son düzenleme:
ay çok sevindim benide alırmı acebekaç tane topige yazıyorum bunuda eklerim ne olucek yetişebilirmiyim bilmiyomkigruplara yazmaya
başımızın üstünde yerin var annem aşk olsun neden almayalaım. nu sevinç karısı abartıyo biras sankim çok gaddarmışım gibi
hadişkom da olsaydı şimdi beraber saydırırdık başak karısına

parfümünü sıkıp geziyordur evinde annesigil de gittiyse ee kocasıyla balayında hanım
ne istiyo bu karı benden yaaaa Hasbinallahhhhhhhhhhhhişiniz gücünüz bana saydırmak. çokmu seviliyorum yoksam beni defedip topiki ele mi geçirmeye çalışıyonz
o kadar yazdınki başakı merak ettim walla çok mu korkuyosunuz kızz
benden diilde bi TKB var. ondan korkuyolar. yoksam bben işi yapmıyom:101::101::101:

ayyy inşallah belinayım kızzzzzz

he kız zatiii bana emanet eder canı isterse duy başooş duyyyyyyy

sana emanet ediyorum ki topikin kurallarınca ilgilen misafirlerimizle diye.

sen çençen bana saydırıyon. sordunmu yeni misafirlerimize listeye eklenmek işsterlermi. bilgilerini alalımmmı. heyy heyyyyyy sevinç seninle ben napçam daha topiki emanet edemiyom sana

kız ne korkması şimdi yok ya arkasından saydırıyoz sonra o gelince geçmişi okuyup kendince bize laf yetiştirmeye çalışıyor ama
dinleyen kim o zamanda biz olmuyossss

tosbalar yesinseni de kocan kurulsun sendenvirüslü karı.

hasta hasta tppike geliyon herkesi hasta etcen. çaya bardağa dokunma bari köşede otur

ayy sevinç karısı beni amma gaddar tanıttın rezil rüsva oldum ortalığı karıştırdın. bide iki kişisinz siz. sen olmasan hadiş karıştırıyo ortalığı. nası yetişcem size. benm kankada yok

iyi geceler canım inşaallah sancın geçer..

tekliflere açığım:)) ne yani kız eski topiklerimize gitmicezmi,işimiz gücümüz olmıcakmı,nazi kampımı burası

he yaa nazo sorma ben bu kadar mı anlayışsızdım:44:

kızlar ben çıkıyorum,biraz başım ağrıyo
başak hanım da gelince görür zaaar geldiğimi,bu sıra ondan çok geliyorum topice

sorma karnı burnunda karı bilem bendwen çok geliyo. nben haketmiyom burası silin beni listeden

kardeloşum Allah kurtarsın tatlımmmmm

maalesef tanışamadım canım, hani ben şimdi hamilelik düşünmüyorum yaa benide alırmıki topikine..topik başı karısımı

korunuyosan ne işin var annem aramızda. biz halvetler sonuç verecekmi sohbeti yapıyos burda..

burda korunmak yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…