karılar bu düşüncesiz insanların bebek konusu varya adamı deli eder
benim bir tane olduğu halde resmen adımı çocuğu olmuyora çıkaracaklar bide
düşük yaptım yaa acaba ne yapıyomda çocukları düşürüyom :44: şimdiki gündem konusuda bu
malesef başakcım çocuk konusunda boş boş konuşanları doğu batı diye ayıramıyoruz çünkü her kesimden herkes aklına estiği gibi fütursuzca konuşuyo burası karadeniz ama maşallah çeneleri hiç boş durmuyo
karılar bu düşüncesiz insanların bebek konusu varya adamı deli eder
benim bir tane olduğu halde resmen adımı çocuğu olmuyora çıkaracaklar bide
düşük yaptım yaa acaba ne yapıyomda çocukları düşürüyom :44: şimdiki gündem konusuda bu
ee hade bakim
balkonda yorgan felan unutmada
sen napıyosun bakalım hamiş kızımız nasıl?şşşşşiişşşşşştttt napıyonuz bakem burada :)
günaydın yeşilcim nasılsın canım
ay ALLAH yardımcın olsun bilmiyolarmı senin çalıştığını,yoksa senmi davet ediyorsun,bari tatil günlerinde davet etsen..banamı diyosun canım bu ara her gün iftara misafirim var ve ben çalışıyorum koşturmaktan hasta olmasam iyidir.sanada Allah kolaylık versin canım
ivet hayatım topraam hemşomm
devran dönecek canım kar hep bizim başımıza yağmayacakahh,ah benim çevremde çok onlardan...baksana senin çocuğun olduğu halde böyle söylüyolar ne cahil,düşüncesiz ALLAH tan korkmaz insanlar var ya,sanki biz caniyizde isteyerekmi çocujlarımızı düşürüyoruz..helede anne olan insanların bunu söylemesi ne kadar yersiz..bende şimdilik 4 elti var,hiç birisiyle kötü olmadım bu güne kadar ben zaten,sözde beni çok severler hepsinin çocukları var ve bir araya geldiğimiz günlerde,o günün bitmesi için ALLAH a dua ediyorum en çokta eşimin iç geçirerek bakışı aklından geçenlerin gözlerine yansıması beni çok üzüyor..bana belli etmemeye çalışıyor ama ben o kadar çok anlıyorum ki..ve tabiki insanların bana acıyarak ve laf sokarak bakışları...ne diyeyim vardır RABBİM in bir bildiği..
kurumaya koyduğum yorgan balkonda ya
onu bırakıyoırum yine:101: yağmur yağarsa kader
ksellcimmmmmmmmmmmmmmmm
yeşilcimmmmmmmmmmmmmmmmmm
konuşamadık kıslar öpüyorum sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kurumaya koyduğum yorgan balkonda ya
onu bırakıyoırum yine:101: yağmur yağarsa kader
ksellcimmmmmmmmmmmmmmmm
yeşilcimmmmmmmmmmmmmmmmmm
konuşamadık kıslar öpüyorum sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
beydağlıııııııııı seni unuttum sanmaaa
devam canım sabah kalktım içmem gerekenleri kaynattım içtim sürülen var bitane onu sürdüm bekliyom 3 saat dolunca öğlenkileri içip işe gideceğim bu arada ramazanda güme gitti bu sene allah affetsinkızzz bitkilerle napıyonnn
dengesiz dangalaklar--ee hadi tembeller şu çocuğa bir kardeş yapamadınız
-- amannn gerçi gelen gidiyor gelen gidiyor (düşüyorya)
-- neyse boşverin hiç uğraşmayın bu size yeter (ağzınızada çok yüzünüzede)
-- yok yok bir tane daha olsun tek olmaz
daha neler nelerrrrr
devran dönecek canım kar hep bizim başımıza yağmayacak
:101: aynıda sen :101:
ee hade bakim
balkonda yorgan felan unutmada
bende çıkıyom evimi silip geliyom
akşama iftara davetliyimde :101:
devam canım sabah kalktım içmem gerekenleri kaynattım içtim sürülen var bitane onu sürdüm bekliyom 3 saat dolunca öğlenkileri içip işe gideceğim bu arada ramazanda güme gitti bu sene allah affetsin
ama tadları berbat hiç bu kadar kötü şeyler içmemiştim hele kokuları
gitmeden gözüme takıldı sen burda benm saçımımı çekiyon:44::44::44::44::44::44:
17.haftaya girmek üzereyiz cnm... coraspin kullanmaya başladım,hatta onunda en yüksek dozunu verdi 300 mg ohaaa dedim..150 kullanıyorum... hayırlısı yaaa...iyi bariii o karı sewinir tabi kıskanç ötesi bir karı o
coraspin kullansan iğnenin yanı sıra
off sağlıkla bir doğurup kucağına alsaydın kaç haftalık oldu canım
indirmeden 5-10 dk önce sarımsagı ez tavaya yağ bol nane ekşi ve biraz su koy yak dök dolmaya misssssss
ellerine sağlık hayatım çok iyi geçti
yine nereye giiyon kızzzz ,iyice gezginci oldun heee...kolay gelsin canımm
17.haftaya girmek üzereyiz cnm... coraspin kullanmaya başladım,hatta onunda en yüksek dozunu verdi 300 mg ohaaa dedim..150 kullanıyorum... hayırlısı yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?