kahveyi güzel yapıyo tabi arçelik te ki telve kadar değil ama o da çok pahalı sinbonun elk.kablosu aletin üstünde takılı o yüzden dikkat etmek lazım dengesi bozulup dökülüyo ama arzumun ki ketıl gibi kablo tabanda cezve ayrı
kahveyi güzel yapıyo tabi arçelik te ki telve kadar değil ama o da çok pahalı sinbonun elk.kablosu aletin üstünde takılı o yüzden dikkat etmek lazım dengesi bozulup dökülüyo ama arzumun ki ketıl gibi kablo tabanda cezve ayrı
Arzum guzel cnm celik kablosuz doldurabiliyorsun kapagi bile war cok ta SIK
plastigide var sanirim celik olandan al guzel bir hediye kendinede al cok memnun kalirsin
bizde gelir icerik
Kızlar ben çıkıyorum otlarımı içip giyinip dükkana gideceğim öptüm hepinizi görüşürüz.
Kızlar ben çıkıyorum otlarımı içip giyinip dükkana gideceğim öptüm hepinizi görüşürüz.
tamam canım onu alayım..aslında değmezler ama ben yinede onu alayım arkamdan konuşulmasın,ben ev alsam onlar bişey alırmıki acep:26:aman ben ev alayımda isterse kimse bişey getirmesin...kısss gelin beklerim tabii
he heboşver kuzum o dengesiz,cahil dangalakları..hepimizin çevresinde onlardan var ama seninkiler tam dengesizmiş...
kız pazar aşığı illa götüreceksin adamı pazara heee
delü karu vallahi sesim evi inletti okadar güldüm yaneInsallah verirsin cnm
dilleri lal olsun bi daha boyle konusamasinlar
o kocis gelmez sende pazara gidemen
Kizz seray yazmadan kactimi:26:
Almazlar bide hasetliklerinden catlarlar
bizde ew alsak
kaynosun eski ewinden biktim
ne yaparsan yap eski
he heçok seviyorm bebem ya pazarı rahatalıyorum terapi gibibirşey yeşillikleri görünce allaha havale ettim ben
delü karu vallahi sesim evi inletti okadar güldüm yanehele bir gelmesin çıkarken de dedim 6 evde ol hele gelme akşam sana çarpışma yok dedim 4 gündür yüzümü gören yok varsa yoksa oyunu kız bana nazar deydi he önceden istekliydi şimdi yok dün yemin ediyo vallahi çok yoruluyorum işide kolay deiş ya bugün ev sahibinin eşyaları gelicek eşim mont edicek dedim 50 kagıdını alırım temem dedi
görüşrüz bebem
canım 5 gelicek testi bize söylü
cek işşallah allahım vardır ya
he heçok seviyorm bebem ya pazarı rahatalıyorum terapi gibibirşey yeşillikleri görünce allaha havale ettim ben
delü karu vallahi sesim evi inletti okadar güldüm yanehele bir gelmesin çıkarken de dedim 6 evde ol hele gelme akşam sana çarpışma yok dedim 4 gündür yüzümü gören yok varsa yoksa oyunu kız bana nazar deydi he önceden istekliydi şimdi yok dün yemin ediyo vallahi çok yoruluyorum işide kolay deiş ya bugün ev sahibinin eşyaları gelicek eşim mont edicek dedim 50 kagıdını alırım temem dedi
görüşrüz bebem
canım 5 gelicek testi bize söylü
cek işşallah allahım vardır ya
Karilar yarin bizim evlilik yildonumumuz
odun kocisten hic ses seda yok
Karilar yarin bizim evlilik yildonumumuz
odun kocisten hic ses seda yok
Gecende 100 lugu kaptin ee adama bir guzellik yaparsin artik
gelmez o gelsede yorgunum der gitmez
kiz az once altta adini gordum serayin
görüşrüz bebem
aman be parayı kendimemi alıyom sanki eve harcadım pazar maarket varya kızlar umutsuz ev kadınlarını seyreden varmı birşey sorucemde:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?