eşimin halası çağırdı canım beni çok sewerlerde
:99: kaynoşta gelirmi acep :18:
gelir heralde,yengesini sewiyosa çağırır börülcesi
kızlar eşim gelecek şimdi çıkıyorum ben öğleden sonra gelirim yine komşular falan baskın yapmazsa ayy inşallah yapmazlar evide süpürmedim leş gibi ama hiç halim yok yani bu sıcakta daralıyom valla kociş yapar akşama belkim:44::44:
:44::44: çağırır zaar babaanne bunlarda kalıyorya halamızın anası o yüzden çağırır
:44::44: belki yapar sen elleme
Ne yapacan bebek için katlanacan kuyruğun çıkmaya başladımı
Yoo sana öyle gelmiş
Yapıklı taradınmı saçını
ben kullanıyorum canım sinbo 20 tl den başlıyo ama arzumun ki daha güzel biraz daha pahalıo zaman kesin çağırır...sewinc sen elektrikli kahve yapma makinesi kullanıyomusun,hani şu türk kahvesi yapanlardan ben ev hayırlamaya gidecem de eltime,ev hediyesi alacaktım samimiyiz diye ne eksiğin var,istediğin bişey alayım dedim onu söyledi..alsam küçük bir hediye olmaz dimi yarın bir soracam fiyatları.,,gerçi niye küçük olsun ki ben herkese hediye alıyorum ama kimseden bişey göemedim..
ben kullanıyorum canım sinbo 20 tl den başlıyo ama arzumun ki daha güzel biraz daha pahalı
Yok bugun herkeste hafta sonu yorgunlugu ve herif dirdiri vardi
cene calmadik yattik uyuduk ama sahura kalktim benkocise kahvalti hazirladim
cene cala cala yedik :99: az kalsin sahurdada cimecektim:18:
benim hamile oldugumu ögrendigimizde biz maçlara ara veriyoruz malesefbis kavga etmiyos doğum iznimiz var:18:
sağol canım duaların için
bugün düzden kalkında eniştelerin gönlünü alın bari
karılar bu düşüncesiz insanların bebek konusu varya adamı deli eder
benim bir tane olduğu halde resmen adımı çocuğu olmuyora çıkaracaklar bide
düşük yaptım yaa acaba ne yapıyomda çocukları düşürüyom :44: şimdiki gündem konusuda bu
paşagül gelmişşşş
naptın herüfü
o zaman kesin çağırır...sewinc sen elektrikli kahve yapma makinesi kullanıyomusun,hani şu türk kahvesi yapanlardan ben ev hayırlamaya gidecem de eltime,ev hediyesi alacaktım samimiyiz diye ne eksiğin var,istediğin bişey alayım dedim onu söyledi..alsam küçük bir hediye olmaz dimi yarın bir soracam fiyatları.,,gerçi niye küçük olsun ki ben herkese hediye alıyorum ama kimseden bişey göemedim..
bu karu çimmeye doyamadı
benim hamile oldugumu ögrendigimizde biz maçlara ara veriyoruz malesefherşey bebeginiz için bebem onu düşün
o hakketmişti bebem işleri okadar yogunki beni sevmiyo artık 2 katlı dublek yer alıd iş için anca varsa yoksa o ya ben bile kızdım sen beni sevmiyorusun dediki sevgi karın doyurmuyo bebem para lazım parasız saadet olmazmış adam haklı bebek için para lazım şu 6 kiloyuda versem ne olurdu:18::18::18:
sen bu işi bırak
rahimin bebegi kabul etmiyo kusuyo
tüp bebek yaptırsana durur
çocuklarının katilisin
ana rahimin dikişe ragmen neden tutmadı bebegini senden kaçıranmı dersin aman maşşallah de nazarın egermi dersin(kaynanam dedi) senin çocugun yok bilmezsinmi dersin sen panik hastasısın ondan allah sana çocuk vermiyomu dersin (eltım dedi)
senin oran çürümüş oglum sen bu karıyı al yolla babasının evine sana dogurgan bir karı alalımmı dersin
çocukların ölür sen çocukmu dogurdun 9 aylık bebegin kafası çıksında gör diyenlermi ay bebege benziyomuydu et parçası degilmiydi diyenmi dersin daha hankisini söylüyüm ben
aman ne yapıcan yolladım gitti szö verdi 6 gelicek pazara gidicez hele bir gelmesin
Insallah verirsin cnmkuyruk yok ama 3 kilo aldım bu ay dr ver diyo sanki çok kolay ben se daha 100 gr bile veremedim. Yarın spora başlayacağım hedef 3 kilo vermek
bu karu çimmeye doyamadı
benim hamile oldugumu ögrendigimizde biz maçlara ara veriyoruz malesefherşey bebeginiz için bebem onu düşün
o hakketmişti bebem işleri okadar yogunki beni sevmiyo artık 2 katlı dublek yer alıd iş için anca varsa yoksa o ya ben bile kızdım sen beni sevmiyorusun dediki sevgi karın doyurmuyo bebem para lazım parasız saadet olmazmış adam haklı bebek için para lazım şu 6 kiloyuda versem ne olurdu:18::18::18:
sen bu işi bırak
rahimin bebegi kabul etmiyo kusuyo
tüp bebek yaptırsana durur
çocuklarının katilisin
ana rahimin dikişe ragmen neden tutmadı bebegini senden kaçıranmı dersin aman maşşallah de nazarın egermi dersin(kaynanam dedi) senin çocugun yok bilmezsinmi dersin sen panik hastasısın ondan allah sana çocuk vermiyomu dersin (eltım dedi)
senin oran çürümüş oglum sen bu karıyı al yolla babasının evine sana dogurgan bir karı alalımmı dersin
çocukların ölür sen çocukmu dogurdun 9 aylık bebegin kafası çıksında gör diyenlermi ay bebege benziyomuydu et parçası degilmiydi diyenmi dersin daha hankisini söylüyüm ben
aman ne yapıcan yolladım gitti szö verdi 6 gelicek pazara gidicez hele bir gelmesin
Canim benim var sinbo cok memnunum 25 felandi sanirim 4 kisilik
arzum 6 kisilik celik biraz daha guzel ama 70 tl civari sanirim komsum kullaniyoo cok guzel
benimkini kocis hediye almisti hemen iki komsu geldimi kullaniyom bol kopuklu pisiriyo kendinede al ucuz
sinbonun ki güzel değilimi..bende yarın bakıcam zaten arzumada bakacaktım canım sağol,ben kullanmadığım için bilmiyodum gerçekten övüldüğü kadar kahveyi güzel yapıyomu??
hımm 4 kişilik küçük olur hediye için bende arzuma bakarım o zaman..ya ben herşeyin şöyle elde ateşte pişenini sewiyorum mesela şu çaycılarda falan çay yapıyolar ya hiç beğenmiyorum..şöyle ateşte kaynayıp iyice demlenmeden çay içtiğimi bile anlamam..ama kahve makinesini çok övüyolar belki alırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?