Karilar menude ne warr hic lafini etmez oldunuzzz
kıst olmassa tedavıme devam edecezz aslında asılama ıstıyodumda pollydan etkılendım kısa kadar bekleyecemm
kocam yıkar benı bıda dok goturmezz
basakk aldınmı msj :44:
paşaya niye burun bükülüyo
zeytinyağlı taze fasulye
nohutlu,tavuklu pirinç pilavı
cacık
ne asilamasi daha yolun basindayken olmadi tup yaptirak
sewiyom ben onu senide sewiyom ne war
ne asilamasi daha yolun basindayken olmadi tup yaptirak
sewiyom ben onu senide sewiyom ne war
Ellerine saglik hemsom topraaam menunu sewsinler senin
yapistirmis ayse kadini
Bayiliyom bu karilarin kiskancliklarina
:18::18::18::18::18::18: param olsa tup yaptıracamda devler karsılamıyo yasım kucukmus :18::18::18::18: ama annem bana bıraz para verecek onla dusunuyom
:101::101::101::101::101::101:
benım menude hersey var corba dunden vardı kımse ıcmedıkahvaltılık sucuk falan
sağol kuzum tabi sende menü yok sen yimeğe gidiyon sefan olsun
Bayiliyom bu karilarin kiskancliklarina
hepinizi sewiyom uleynn
o parayi dogacak bebelerine harcarsin deli kariii
anenmde ole dedı odasını yaparsın dedı ama ben odaya bana takılan altınlarla yapacam yoksa kaynnam onlarıda alır
annemım davası var ordan para beklıyoz gelırseee 1 sene bulur ozman bebk olmsa cıdden dusunuyorum
kızlar kaynnam kya gıdınce oraya ınmekden kurtuldum sankı
kucuk borulcee de gıdecekmıs o gıderse bende ınemm buyuk borulce ıle konusmuyoz
canım allah diyorumki rabbim ban inanmayana ne olur şöyle bir saat verde görsün diyorum sonra karşılarına geçip gülücem ahanda böleseni çok iyi anlıyorum..bende panik atak hastasıyım..düğünümde bile nöbet geçirdim..allahtan düğünümün sonuydu: ) daha sonralarıda oldu tabi hop acile..kayınvalidem demişti ki 2 tokat atcaksın bak nasıl kendine geliyo tabi şaka yapıyo..bende dedimki anne insan keyfi olarak böle bişey yapar mı dedim..rabbim görüyo haStalıkla şaka olmaz..helede bu hastalıkla ...
yazdım sanki yazmamışmıyım :S bu aralar napıyom nediyom farkında diilimki anacım :s doktora gittim önemli bi konuşma olmadı.ben karı koca 2 doktora gidiyorum biri olmazsa öteki aşılamammı erkek olan yaptı..ben salı günü kadın olana gittim..son çare tup bebek mi dedim oda eşim öyle dediyse öyledir dedi..bende ara vermek istiyorum dedim.olur bi sorun olmaz dedi..sadece bukadar..
soğan kürüne ramazandan sonra anca başlayabilirim öğlen akşam içiliyomuş..yumurtlama günümü hesaplayıp ona göre bi şansımı denicem bakalım nolcak..
sevinç ağdasını yapmş kocasının süprizden haberi yok
kukuşu da aldınmı
havanı yisinlerr
dewam et kız arkandayım hemşom benim...nasılsa akşama çarpışacan sonra devam ettiremezsin
nasıl olacak kız o ne yaptıracanki adama abovvvvvvv
bende hiç sewmiyorum ama mecbur..keşke kadınlarda sadece saç,kaş ve kirpik olsaydı..yokluğumda muhabbet pek ilerlemiş
bende yarın akşam yapıcam ağda hiç sevmiyorum yaa
ctesi günü büyük ihtimalle görümcemlerdeyiz iftarda
pazar günüde eşimin arkadaşı ve kız arkadaşıyla gitcez iftara yani öle konuştuk bilmiyorum bi değişiklik olur mu
kedim düşük yaptı yani ben öyle sanıyorumkedi bile bebek yaptı ben yapamadım diye çok söylendim ve kediyi vericek ev arıyorum harıl harıl yoksa sıyırcam
Gecmisle bogusan karilarrrr
kiz yarin 13:30 da dr kontrolum var:18::18:
sabah adanaya gitcem net paketim dolmus
yukletmicem ozleyin anacim beni
buyuk ihtimalle c.tesi donerim
senin yaşın küçük diye sana tüp yapmazlar canım...
Gecmisle bogusan karilarrrr
kiz yarin 13:30 da dr kontrolum var:18::18:
sabah adanaya gitcem net paketim dolmus
yukletmicem ozleyin anacim beni
buyuk ihtimalle c.tesi donerim
kız ben anlamadım siz aynı apartmanda mı yaşıyorsunuz:44:
Ona gerek kalmayacak bocugun gelecek insallahhhanenmde ole dedı odasını yaparsın dedı ama ben odaya bana takılan altınlarla yapacam yoksa kaynnam onlarıda alır
annemım davası var ordan para beklıyoz gelırseee 1 sene bulur ozman bebk olmsa cıdden dusunuyorum
kızlar kaynnam kya gıdınce oraya ınmekden kurtuldum sankı
kucuk borulcee de gıdecekmıs o gıderse bende ınemm buyuk borulce ıle konusmuyoz
Allah seni emiii ver gitsin hamis bile olsan tuyu zararliyokluğumda muhabbet pek ilerlemiş
bende yarın akşam yapıcam ağda hiç sevmiyorum yaa
ctesi günü büyük ihtimalle görümcemlerdeyiz iftarda
pazar günüde eşimin arkadaşı ve kız arkadaşıyla gitcez iftara yani öle konuştuk bilmiyorum bi değişiklik olur mu
kedim düşük yaptı yani ben öyle sanıyorumkedi bile bebek yaptı ben yapamadım diye çok söylendim ve kediyi vericek ev arıyorum harıl harıl yoksa sıyırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?