Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen nedemek istiyosunayıp be çıks,çıks,çıks topik başı karısı ne olacaknurgucum sen bu karının dediğine bakma tatlım hamilelik bunun kafasınada vurdu ne dediğini bilmiyor kuzum...hormonlu başak

inşaallah o yımırtalar civcive döner....öylemi diyosun zaten kadın dertli diye öyle konuştu kız yazık..

ne oldu kızz bize haber verecek yer bulamadınmı annem merak ettim..hadiskooo aramadımı sevinç senii

ayyy tırstım şimdi ya dur kocişi arıyımda test alsın
bu gidişle bi koli alıp bulundurcam evde yahu ne bu adam her defasında al al bıktı artık
eczacı diyecek abi hamiş bırakamadın gitti hatunu diye
cewaplar için teşekkürler...
beydaglı bi ara çarpışmayı bana öğret bebeaaamm ya

kız kesin biliyosundur çarpışmayı,hani çocuk yaparken yaptığın şey var ya aganiginaganigi o işte biz çarpışma diyoz onaaldır da yap bakalım,kocişine söyle başka eczaneden alsın o zaman...

ay bende test manyağıyımdır bağımlı gibi korunmayı bırakyığımda her ay kaç tane yapıyodum,ne paralar döktüm kız o testlere ben...

topik başı karısııııııııııııııpullu pakizeeeeeeeee hormonu bol başak göbekli marullll

bı konua takıldım kız allah ısmın ı kısaltmıs sok oldum kısaltarak yazabılırsın ama allah adını nasıl a. seklınde kısaltılıyo anlam veremedım rabbım akıl versın :26:

bende okudum onu :S valla artık ne yapcaklarını şaşırdılar..bari Allah ismine saygın olsun..
ben 1 saate kadar gelirim azcık işim varr

eee yanı onu bilmeyenmi var bende çarpışma deyince farklı bi yöntemmi acaba dedim:)))):26::26:
neyse test yapıyımda haberdar ederim inşallah..:18::18::18::18:

şu geçmiş adamı mahvediyo :/
kimse yok..bende temizlendim paklandım parlayıp geldim
ayın etkisinden faydalanmak lazım ...
haberleri bekliyorum bende 4 gözle...

şu geçmiş adamı mahvediyo :/
kimse yok..bende temizlendim paklandım parlayıp geldim
ayın etkisinden faydalanmak lazım ...
haberleri bekliyorum bende 4 gözle...

he kız mahvediyo walla çok çene var burda...ohh parlamışsan kesin sizde de var çarpışma bugün...

gelince yaz hemen doktor ne dedi...

SEVİNÇ tende haber yookkk doktor ne dedi acep...
neyse ben şimdilik biraz çıkayım sonra bakarız..

kızlar sevinç msj attı bana sonuşlar iyi çıkmış proteins düşük çıkmış hap vermiş dr hamile kalırsa hergün iğne vurulması gerekicekmiş atış serbestmiş yani veeee veeee karılara slm söle demişşşşşşşşş yuppiiiiiiii bu haberi her okuyandan 5 tl alınır bilgilerinizeee çok özelll bi msj yarısını okyana 2,5 maliyet okadacukkk yaniiii

selam hamile kalmakta zorluk çeken hamıle kalamayan varsa preseed diye bi jel var belki biliyosunusdur preseed kullananlar topiğinde elinde 2 paket preseed varmıs durumu olmayan ama bu jelı almak ısteyen arkadslar varsa preseed kullananlar topıgınde arkadsa ulassın yada bana özelden msj atsın ben iletimm :)

msj attı canım iiymiş sonuçlarııııı halvete devammışşş hamiş kalırsa iğne yicekmiş protein düşükmüş

ayyyy çok sewindimmm onu merak ettiğim için baktımmm..neyse iyi bari sevinç daha çok çarpışsında hemen gelsin bebiş...5 tl yi havale olrak mı istiyon kız,nasıl teslim edelim:26:

ayyyy çok sewindimmm onu merak ettiğim için baktımmm..neyse iyi bari sevinç daha çok çarpışsında hemen gelsin bebiş...5 tl yi havale olrak mı istiyon kız,nasıl teslim edelim:26:

valla canımcım benimmm anladğım kadarıyla tamamını okumuşsun 5 tl yi adresime gönderinizzzz pankaylan uğraştırmayın benii aranıorumm.:))))posta yoluylada olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…