neresi canım orası biz sana burdan yollayak burda ucuzcok sagol canim ya,
ins vakit bi gelsin yine sorcagim olursa seni bulurum :)
bizim burda cok pahali ya 30 tane hapa 83 dolar verdim, gunde 2 defadan 1 ayda bitecek.
Yumurtlamada 4 gun sonra baslayip adete kadar 12 gun kullancakmisim.
Sigorta 2 ay sonra karsilamaya basliyormus..
Sonra 10 dolar olcakmis ama o zamana kadar 2 defa boyle odicem toplam 190 i bulcak yani.
pko lulara topikte incili diyos bisevet ya ben de onu merak ettim ne demek acaba? :26:
sağol canım darısı sizlerin başınıza artıkın progestanı diyosan banada verdi doktor kullanıyorum 1 haftadır fena baş dönmesi ve uyku yapıyo ama banada aynen daha öncede progesteron vermişti bebiş olsun diye 4 ay kullandım bi halta yaramadıydı o bu arada progestanla progesteronun ne farkı var anlamdım bi ismi az farklı
canım bu hap yumurta için değil rahim duvarının kalınlaşıp bebişinin kolay tutunması içincanim anladgm kadariyla progestan ilacin markasi,
icindeki etken maddesi de progesteron. Benimkisi 200mg mis hapin tanesi.
bende progestan kullandım hapolarak ama...progesteron ilaç mı ? ben yumurtlama olarak biliyoum benim progesteronum 0.6 çıkmıştı mesela ondan sonra progestan kullandım
amerikadayim cnm bensızın ora neresı ne hapı kı bu kadar pahalı :44::44::44:
incili demek polikistikoverli demek oluyo canlarım benim gibi
bende progestan kullandım hapolarak ama...progesteron ilaç mı ? ben yumurtlama olarak biliyoum benim progesteronum 0.6 çıkmıştı mesela ondan sonra progestan kullandım
neresi canım orası biz sana burdan yollayak burda ucuz
pko lulara topikte incili diyos bis
canım bu hap yumurta için değil rahim duvarının kalınlaşıp bebişinin kolay tutunması için
valla evlendikten sonra bi ara adet düzensizliği falan yaşamıştım olamamıştı ozaman bebiş progesteron verdi bebiş olsun diye işe yaramadı sonra klomen + glukofen + soğan kürüyle 20 milimi bulmuştu yumoşum çatlatma iğnesi oldum geldi sonrada bebişim öyle yaani pko var diyede doktor düşük tehlikesine karşı progestan verdi işte şimdide bide elevit kullanıyom vitamin olarak okadar bu arada hap zaten genelde düşüğe karşı veriliyo o hap yaa
inss oyle olur canim... inss tutunabilir.. bol bol da dualar etmistim ama yine de gitti
bu ay ben de sogan kuru yapmak istiyorum insss
gerci haftaya carsamba turkiyeye geliyoruz,
kayinvalidemlerin evinde filan nasi yapip icicem bilemiyorum ama oldugu kadar artik..
keşke tedavini türkiye dönüşü başlasaydın canım daha rahat olurdun ama neyse rabbim ol dedikten sonra her şekilde olurinss oyle olur canim... Inss tutunabilir.. Bol bol da dualar etmistim ama yine de gitti
Bu ay ben de sogan kuru yapmak istiyorum insss
Gerci haftaya carsamba turkiyeye geliyoruz,
kayinvalidemlerin evinde filan nasi yapip icicem bilemiyorum ama oldugu kadar artik..
görülen o ki ilaçlar konusunda uzmanlaşmışız :d hepimize şifa olsun kullandığımız ilaçlar..inşallah bebişlerimize kavuşuruz
canım benim eski mesleğim tıbbi mümessillik bi de ben 4 yıldır baya doktor ve tedavi şekli denedim bu tedavilerde kullanılan ilaçların nerdeyse tamamını kullandım
ay kızlar yazmıştı hatırlamıommm bazı yazıları okuayamdım yetişemiom karılara bende çok üzüldüm ama serayımın şansı varrr bidaha olur keşke benimde düşük olsada olup olmıcağı bilinsee ben onuda bilemiorummm allahım birdaha yaşatmasınnn seraycım en geç 2 aya yine hamişim dicek bak göraaa seray hamiştide düşürüyomuymuuuşay çok üzüldüm yaa neden oldu acaba düşüğü ne kadarlıkken düşürdü peki? bu arada öyle canım tabi hayırlı zaman şimdiymişki bu zamanda geldi sağol canım yaa darısı sizlerin başına inşallah yok canım ben sizi niye bırakayım hepiciğimiz hamiş kalcaz yeni hamiş topiği açcaz daha hee yaa başak cadısı kalp bilem vermemiiş bide incili yazmış ne oluyoki ooo? :26:
ay kızlar yazmıştı hatırlamıommm bazı yazıları okuayamdım yetişemiom karılara bende çok üzüldüm ama serayımın şansı varrr bidaha olur keşke benimde düşük olsada olup olmıcağı bilinsee ben onuda bilemiorummm allahım birdaha yaşatmasınnn seraycım en geç 2 aya yine hamişim dicek bak gör
valla başoşun dilinden anlamıom tercüman gerekiooo yeni yeni şeler icad edio deli karı
başoşşşşş sevincinden sana msjjj varrrrrneden gönderioooo bilmiorum ama sanırım soğan kürüyle alakalı :))) bilir kişi sevinçççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?