Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız dün msj yazdım ya buraya sevincin sonuçları ii çıkmış dieeee siz nerde yaşıoınuzz anacım atış serbestmişşş kocasıda aramış sonucu sormuş biizmkinin ayakları yerden kesilmiş tabi hadi bin otobüse gel demiş bizimki nazlı yaa yarın gelirim demiş yoruldum felan dieee hahhaha

evet canım yarından sonra 1. 2 kadar yataraım

off sevıcn gelse bı merak edıyorum

proteins düşükmüş canımmm söledim ya dünn sonuçları temizzzzz

kız dün msj yazdım ya buraya sevincin sonuçları ii çıkmış dieeee siz nerde yaşıoınuzz anacım atış serbestmişşş kocasıda aramış sonucu sormuş biizmkinin ayakları yerden kesilmiş tabi hadi bin otobüse gel demiş bizimki nazlı yaa yarın gelirim demiş yoruldum felan dieee hahhaha

evet canım yarından sonra 1. 2 kadar yataraım

off sevıcn gelse bı merak edıyorum

proteins düşükmüş canımmm söledim ya dünn sonuçları temizzzzz

hhahahaha atış serbestmiş demek nazlı karı yaaa....demek gitmio hemen

sende geçmişe daldın heralde walla yeni geldin zor cıkarsın içinden benden sölemesi...ben bi gidim çamaşır kurumusmu bakim...kayınvaldemdeyim buarada burda kaldık dün...

hhahahaha atış serbestmiş demek nazlı karı yaaa....demek gitmio hemen

yok canmmm çok fena bişi sesinden belli baya keyfli yani kocasını affetmicek çektirsin hakediooo güselim kankamı üzmesinn böle yapar işte hıh adam çarpışma için çağırıo kikirdedi bizim hatun ondan anladım özellikle atış serbest yaz kızlara dedi güldü pispis ne demek istedi acaba?:))ay çokmu safım ne

anladın sen onuda sevincin ne demek isteyeceğini bilmek zordur...atış serbestmiş ama sevinç bu atışlar için meletecek adamı desene

ablam kayboldu bide bilmio kullanmayı öğrenecek ama öğretirim ben ona bende çıkar kızlar.....öpüldünüz....

anladın sen onuda sevincin ne demek isteyeceğini bilmek zordur...atış serbestmiş ama sevinç bu atışlar için meletecek adamı desene

kız benden kaçarmı hiçççç hakedioo erkekler kusura bkmasınlar istedikleri zaman kadın isteidkleri zaman ezik olarak göremeslerrr kadın her zaman haklıdırrrrçokmu dokanaklı oldu kızz

canım sonuclardan haberım varda nıye gelmedı merak ettım gelsede cene calsak

ıslerımı bıtırdım accık kaldı yoruldum yavv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…