kız dün msj yazdım ya buraya sevincin sonuçları ii çıkmış dieeee siz nerde yaşıoınuzz anacım atış serbestmişşş kocasıda aramış sonucu sormuş biizmkinin ayakları yerden kesilmiş tabi hadi bin otobüse gel demiş bizimki nazlı yaa yarın gelirim demiş yoruldum felan dieee hahhahaewet canım tutmak isteyen her şekilde tutar.. ama saatinizi kursanız mutlaka kalkarsınız..boşver belki onunda sinirleri bozulmuştur,oda belki böyle dışa vuruyodur..
tünaydın uykucuuuuuu....yok sevinc gelmedi daha belkide akşama gelir gelsede anlatsa ne oldu..
evet canım yarından sonra 1. 2 kadar yataraım
off sevıcn gelse bı merak edıyorum
kız dün msj yazdım ya buraya sevincin sonuçları ii çıkmış dieeee siz nerde yaşıoınuzz anacım atış serbestmişşş kocasıda aramış sonucu sormuş biizmkinin ayakları yerden kesilmiş tabi hadi bin otobüse gel demiş bizimki nazlı yaa yarın gelirim demiş yoruldum felan dieee hahhahaewet canım tutmak isteyen her şekilde tutar.. ama saatinizi kursanız mutlaka kalkarsınız..boşver belki onunda sinirleri bozulmuştur,oda belki böyle dışa vuruyodur..
tünaydın uykucuuuuuu....yok sevinc gelmedi daha belkide akşama gelir gelsede anlatsa ne oldu..
evet canım yarından sonra 1. 2 kadar yataraım
off sevıcn gelse bı merak edıyorum
kız dün msj yazdım ya buraya sevincin sonuçları ii çıkmış dieeee siz nerde yaşıoınuzz anacım atış serbestmişşş kocasıda aramış sonucu sormuş biizmkinin ayakları yerden kesilmiş tabi hadi bin otobüse gel demiş bizimki nazlı yaa yarın gelirim demiş yoruldum felan dieee hahhaha
proteins düşükmüş canımmm söledim ya dünn sonuçları temizzzzz
hhahahaha atış serbestmiş demek nazlı karı yaaa....demek gitmio hemen
yok canmmm çok fena bişi sesinden belli baya keyfli yani kocasını affetmicek çektirsin hakediooo güselim kankamı üzmesinn böle yapar işte hıh adam çarpışma için çağırıo kikirdedi bizim hatun ondan anladım özellikle atış serbest yaz kızlara dedi güldü pispis ne demek istedi acaba?:))ay çokmu safım ne
anladın sen onuda sevincin ne demek isteyeceğini bilmek zordur...atış serbestmiş ama sevinç bu atışlar için meletecek adamı desene
kız dün msj yazdım ya buraya sevincin sonuçları ii çıkmış dieeee siz nerde yaşıoınuzz anacım atış serbestmişşş kocasıda aramış sonucu sormuş biizmkinin ayakları yerden kesilmiş tabi hadi bin otobüse gel demiş bizimki nazlı yaa yarın gelirim demiş yoruldum felan dieee hahhaha
proteins düşükmüş canımmm söledim ya dünn sonuçları temizzzzz
canım sonuclardan haberım varda nıye gelmedı merak ettım gelsede cene calsak
ıslerımı bıtırdım accık kaldı yoruldum yavv
kız o normalde dün binecekti binmediii otobüse yorulmuş bugün binerr aanca gelirrrr beni bu kaadr mrk etmediniz beeeeee
Karilar otobuste wifi varmis ben ewe donuyom aksama gorusuruk basaaaakkk
nasılsn sevınc gozun aydın aksama carpısma varmıs
sevınce aılısmısımonla konusmayınca zman gecmıyo kız
cnm benim geliyom sahura kadar acigizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?