Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

giriyorum tam başlıyorum geçmişi okumaya bi müşteri geliyor ya da bi arkadaş.. sonra bi bakıyorum düşmüşüm siteden

giriyorum tam başlıyorum geçmişi okumaya bi müşteri geliyor ya da bi arkadaş.. sonra bi bakıyorum düşmüşüm siteden

yaa annem ne geçmişi bırak ya fırt fırt atla

keninle alakalı söylenen bişi varsa onları oku

yoksa hiç sohbet edemeyiz

ay hadi yaa çok üzüldüüm inşallah bebişine bişii olmamıştır canım benim yaa peki senin kaç günlükken çıkmıştı o değerlerin benim 38.günümdeyken 1905ti :26: 20.günümdee yumurtladığımı düşünürsek normaldir heralde dimi? :26: neyse inşallah bişiiciii yoktur bebişinin bendecuma gitcem bakalım kontrole inşallah kalp atışlrını duyabilirim yaşamazsa diye ödümkopuyo benimdeee... :18::18:

kız sen cıkmadın mı dalgamı gecıyon bızle yoksam konusmak mı ıstemıyon

yok kuzum yaamutfaktaydım oraları toparladım uykum kaçtı sonrada sahurdan sonra 3te uyuyabildim anca :26: uyku düzenim ramazan yüzünden allak bullak olduuu kocişe sahurda mama hazırlamaktan :26:

iyi cnm ya nolsun

elektrk kesik diye kaç saattr gelmesini bekliyorum netsiz kaldm.

meğer şartel atmş

eşim gelince açtı boşuna elektirksiz kalmşm

sen ne yapıyosn bakim

Ayy cnmm kc saat bklemissinnn bosuna nyseki esin yetismis
Bnde ewde oturuyorum calismayi dusunuyorum ama karar weremedim napsam acaba

ben dedim gelir bahaneleri siralar :99: pc niden gitti anlat ben dinlerim
ay çok uzun sevinç:26: kısaca anlatmak gerekirse dükkandaki diğer bilg. çok yavaş... ayrıca eleman işten çıktı..
ben de dükkanda yapmaya karar verdim işleri..(uzun olan kısım bu karar verme kısmıydı nedenlerini atlıyorum)
bu yüzden bilgisayarımı da taşıdım dükkana

senin adınada çok sevindim ne güzel işe girmişsin benim kocişte iizn verse ben girerdim ama nerde

canım neden izin vermiyor kocişin sen kapalı mısın? eğer öyleysen şu kapalı mayoları var ya ismini unuttum:44: onlarla da girebilirsin denize:26:

tam çenegül cuk oturdu di mi sevince.. hem her gece gül oluyor hem de çene
he hemşoyuz aynı kafayız sende gel bizim kafadan ol..neden yara olmuş acep:26:iyi hadi sen anlaşmana geç kalma,sesa da bir alemmiş çok sewdim ben onu
ewetttttttt serayy hamileeee
canım ben de seni çok sevdim çok tatlısın hem de sevinç gibi cadaloz değilsin
seray hamile mi sahidennnnn
:118:

oo sen ne diyon 10 parmağımda on marifettir bakma sen öyle tek çocuk falan olduğuma bilmediğim şey yok çok şükü şimdi fırına patlıcan biber falan yolladım közletmeye hem patlıcan salatası yapcam yarına hemde domatesli biberli acı sosla kış için konservedmates yapcam ee kışın hormonlu domateslerden yiyemem bebişime zarar malum başladım şimdiden hazırlıklara

sessa alem evet mukabeleyi anlaşma yaptı

seray hjamileeeeee
kız ne bilim karşılıklı anlaşmalar içinde mukabele imzalandı falan denir ya..
sen de mukabeleye gidiyorum geç kaldım deyince dedim bu ne imzalıcak acaba
:44:
dumanda cır cır olmş

hiç yakşmıyo o güzel göslere

maaşallah güzel hatun
ama cır cır olmayaydı eyydiiii
sen burda kime ne diyon hiç anlamadım başak çok gizemli konuşmuşsun

sevinç de kendini kozmik hareketlere teslim etmiş.. yavrum dikkat et güzelliğin boğa burcunu dumur etmesin yamulma sonra
bak ben dedim sana.. boğa burcu kocanla aranızı açtı noldu neden kavga ettiniz? kaynoşsa sebep hata yapma adamın ne suçu var

Ayy cnmm kc saat bklemissinnn bosuna nyseki esin yetismis
Bnde ewde oturuyorum calismayi dusunuyorum ama karar weremedim napsam acaba

aa iyi bi fikr cnm

bebk ollmasabende istiyodm ama mümkn değil

evde otur otur bi şi yaptğmz yok

ay okuyamayacam 55 sayfa faln okudum çok yazmışsınız gelen giden olmasa 10 kere biterdi ama olmuyor böyle iş yerinde...

anladığım şu;
seray hamile
mi???:26:
sevinç kocasıyla kavga edip adanaya kaçtı

başka da bişey anlamadım:44:

başoş neyi üstleniyo alamadım :26: benim yaygaracı güzel yaa seviyom keratayı ama uslu çok şükür beim bebiş şimdilik öyle bulantı falan yapıpta üzmüyo annesini sadece habire bişiiler yiyesim geliyooo

başoş tammm of yine kıskanma al buda senin içinnnn

Eki Görüntüle 486238
buda güzelmiş yav ama ben hareketli avatay istiyom yaa benimki gibiii

tamam canım ekleşiriz

bengisu sen de mi hamilesin canımmmmmmmm????:124::124::124::124:
tebrik ederimmmmmmmmmmmmçok sevindim inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına al allah uzun sağlıklı ömürler versin canım benimmmm

başoş tammm of yine kıskanma al buda senin içinnnn

Eki Görüntüle 486238

bengisuu cnm listedeki yazını değiştirdim

çok güzel oldu

soğan kürünün de reklamını yaptık

sen şimdi bi hamişlk takvimi yapta bakak

ah bi öğrensem yapmasını yapcamda bide benimki geriden geliyo ne yazcam tarihe bilemedim önce bi cuma gideimde tam olarak ne kadarlıkmış öğreniyim ona göre yaziimde öyle yapiim bari :26:

duman ı göerdüm de face te

güzel gözleri var maaşallah onu didim:26:

hatuna bak maaşlllah geçmişi didikleyerek okuyo

sevinç de kendini kozmik hareketlere teslim etmiş.. yavrum dikkat et güzelliğin boğa burcunu dumur etmesin yamulma sonra
ay şu işe çarpışma çatışma deyip durmayın yaaaa... gözümde çok komik şeyler canlanıyor..

benim de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…