Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi cnm ya nolsun

elektrk kesik diye kaç saattr gelmesini bekliyorum netsiz kaldm.

meğer şartel atmş

eşim gelince açtı boşuna elektirksiz kalmşm

sen ne yapıyosn bakim
ayyy bi kere aynısı benim de başıma gelmişti boşu boşuna 7-8 saat elektriksiz oturmuşum haberim yok allahtan gündüzdü

evet yaa bende çok faydasını gördüm kisti olan herkes kesinlikle kullanmalı vallaa benimde 7 milim falandı en büyüğü 2şer 3er milim küçülmüştü üsteleik ilaçlarımı falanda düzenli içememiştim taşınma telaşından falan düzünlide içemdim zaen tam ama gnee çok faydası oldu çok şükür

ay şimdi gördüm yaaaa seray düşük yapmış sanırım di mi kızlar?
seraycım çok üzüldüm canım yaaa... geçmiş olsun valla kusura bakma yarım yamalak okumuştum geçmişi:26:

aaay erkekmi seninkiii maaşallah maşallah bakalım bizimki ne olacak yaa çatlıyom meraktan ama daha öğrenmeme çok vaaar :18::18:

çok hoşuma gitti evet çenegül tam sevince göre

ekşi surat çenegül gelemedi gitti

memleketine gitmşti doktoruna

ayyy bi kere aynısı benim de başıma gelmişti boşu boşuna 7-8 saat elektriksiz oturmuşum haberim yok allahtan gündüzdü

oluyo bazen ööle şeyler

benim bide tüpüm bitti elektirkli ocakta yemek yapıyodum

kaç saattir elektriğin gelmesini bekliyorum yemek yapiyim diye

koca geldi yemek yok:101:

kızlar bi oylama yapmak istedi canımmmmm

Eğlence olsun bize de

Bengisu nun bebişi sizce erkek mi olcak kız mı????

BileNe hediye falan yok haamasrafa sokmayın benii

ben kağıda yazıp oy sandığına atıyorumm

bengisu nun olişi olcaaaakkkkk

Son düzenleme:

böyle odanın 2 ayrı ucuna geri geri çekilmiş bir çift.. sonra koşa koşa gidip çarpışıyorlar kafa göz dağılıyor.. çarpışma ne yaaa
didikliyeyim dedim ama beceremedim çok birikmiş geçmiş
çok hoşuma gitti evet çenegül tam sevince göre

ekşi surat çenegül gelemedi gitti

memleketine gitmşti doktoruna
ruh doktoruna di mi

Wwaaooww hiç düşünmemiştim olabilir

bengisu sen de mi hamilesin canımmmmmmmm????:124::124::124::124:
tebrik ederimmmmmmmmmmmmçok sevindim inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına al allah uzun sağlıklı ömürler versin canım benimmmm
Aaaamiiiin evet canım yaa muradıma erdim sonundaa darısı tüm isteyenlerin başına inşallaaah

oluyo bazen ööle şeyler

benim bide tüpüm bitti elektirkli ocakta yemek yapıyodum

kaç saattir elektriğin gelmesini bekliyorum yemek yapiyim diye

koca geldi yemek yok:101:
ayyy öyle hem tüp hem elektrik olmayınca çok kötü oluyor.. dolapta pratik hemen yapılcak türde bişey varsa onlardan yapıver.. yoksa yaşasın kahvaltıııııııııııııııııııııı:124::124::124:
bana da erkekmiş gibi geliyor biraz coşuk bu kız... coşukların daha çok oğlu oluyor
gerçi cinsiyeti belirleyen tamamen erkekmiş .. ben de bilim adamlarının yalancısıyım

aa iyi bi fikr cnm

bebk ollmasabende istiyodm ama mümkn değil

evde otur otur bi şi yaptğmz yok

Ewet ewde bisi yptigimiz yok ama kurslarim baslar eylulde filn aklimda onlarda kalicak ay ne biligim burda bi magazada mudurluk ypcam eger baslarsam bayramdan sonra ama karar weremedim kociste istemiyo calismami onu ikna ederim ama kararsizim

seninkide erkek cnm sanıırm.

mide bulantısı yapmadı heralde

dur bi oylama yapalım

canım annemdede bulantı olmamış pek rahat geçirmiş bana ektiyen rahat geçirirsin diyodu zaten aan olmasın yaa güzel iştahım valla oh istdiğimi yiyebiliyom yemek kokusundan falanda iğrenmiyom öyle pek rahatım yaani bi eşimin parfüm trş kolonyası falan rahatsız ediyo biraz oda artık giderken sıkıyo oyüzden

Ewet ewde bisi yptigimiz yok ama kurslarim baslar eylulde filn aklimda onlarda kalicak ay ne biligim burda bi magazada mudurluk ypcam eger baslarsam bayramdan sonra ama karar weremedim kociste istemiyo calismami onu ikna ederim ama kararsizim

moodcum ;
1- eğer çalışmaya alışkınsan evde otururken bir süre sonra bunalıma giriyorsan
2- çalışacağın işin mesai saatleri abuk sabuk (gece geç saatlere kadar) değilse

parası az bile olsa mutlaka çalış derim.. bak ben ev hanımı olucam diye tepiniyordum.. 5 ay bile sürmedi dayanamadım yine başladım işe gitmeye..
evde böyle olmuştum bünye alışık değil ev hatunluğuna beceremedim o da bi yetenek
:44:

amin canım benimki de gelse artık sağlıkla fena olmicak.. menepoza girecem bu gidişle

yav sizdemi yaa millet erkek diyooo :26: benim gönlümde kız olcamış gibi geliyo ama yaa kızda istiyom ya ondan sanırım ama oğlan fikrinede alıştırıyom kendimi artıkın naapalım sağlıklı olsunda yeterkiii inşallah sessacım seninkide gelir en kısa zamanda kaç yoldır çalışıyonuz peki siz?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…