ayyy bi kere aynısı benim de başıma gelmişti boşu boşuna 7-8 saat elektriksiz oturmuşum haberim yokiyi cnm ya nolsun
elektrk kesik diye kaç saattr gelmesini bekliyorum netsiz kaldm.
meğer şartel atmş
eşim gelince açtıboşuna elektirksiz kalmşm
sen ne yapıyosn bakim
yok tatlım yapamadım ya kocişin şarj bitmiş haberleşemedik hem kanamada bitti ama yinede ne olur ne olmaz
benim hamşişlik riskli bi öğrenıym neden böle oluyomuş:26:
o ne ki ilk defa duydumm:26:
gözünüz aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah...allah analı babalı büyütsün:)) bizlerede dua etmeyi unutma:)
hadi yaaabundan sonra ölee denerizz
KESİNLİKLE MUCİZE benimde 9milm kistim vardı dr ameliyat olucaksın baska caresi yok ilaçala eritelim ama ilaçlık hali kalmamış çok buyuk dedi
, sonra annemin arkadsaşından duydum
soğan kürünü denedim iki ay sonra hiç bişi kalmamıştı dr. nasıl şaşırdı bi eski ultrason kağıdına bakıyo bi yenisine harika dedi
düzenli kullanılırsa faydası çok sonrada hamiş kalmıştım zaten
Benimde düşük tehlikesi olduğu için iki ay alttan kullandım günde iki kez(
(abdest gerektirmiyo ama ilacı kullanırken ellerini iyice yıka bide enfeksyon olursa allah korusun ugraş dur hassas bölge malummyan etkısını arkadaslar yazmış zaten yatarken almaya özen göster hem gündüz alırsan ayaga kalktıgın zaman ilaç akıyor bi etkısı kalmıyor gündüz alıncada ayaklarını kaldırıp 1saate yakın uzan
ağızdan alındığında yan etkısı daha çokyani alttan almak daha iiii
yumurtlama gününmü yoksa tatlım:26:
aa kocişe baks en
üf hep geç kalıyom ama bu şaplak iyi geldi sağol cnm
kalkıyım b en
teyzesi ege miz erkendn doyuyo
kargalar mamsını yemeden ege ye yediriyorm
o da iyiliğimin karşılığı olaraktan kafa dirsek geçiriyo
seni anlattığın kadının dediği aklıma geldi
hadi ben anlaşmadayım öptm sii
canım neden izin vermiyor kocişin sen kapalı mısın? eğer öyleysen şu kapalı mayoları var ya ismini unuttum:44: onlarla da girebilirsin denize:26:
tam çenegül cuk oturdu di mi sevince..hem her gece gül oluyor hem de çene
ayyy bi kere aynısı benim de başıma gelmişti boşu boşuna 7-8 saat elektriksiz oturmuşum haberim yokallahtan gündüzdü
aaay erkekmi seninkiii maaşallah maşallahbakalım bizimki ne olacak yaa çatlıyom meraktan ama daha öğrenmeme çok vaaar :18::18:
duman ı göerdüm de face te
güzel gözleri var maaşallah onu didim:26:
hatuna bak maaşlllah geçmişi didikleyerek okuyo
sevinç de kendini kozmik hareketlere teslim etmiş.. yavrum dikkat et güzelliğin boğa burcunu dumur etmesin yamulma sonra
benim de
ruh doktoruna di miçok hoşuma gitti evet çenegül tam sevince göre
ekşi surat çenegül gelemedi gitti
memleketine gitmşti doktoruna
böyle odanın 2 ayrı ucuna geri geri çekilmiş bir çift.. Sonra koşa koşa gidip çarpışıyorlar kafa göz dağılıyor.. çarpışma ne yaaa
didikliyeyim dedim ama beceremedim çok birikmiş geçmiş
ruh doktoruna di mi
Aaaamiiiinbengisu sen de mi hamilesin canımmmmmmmm????:124::124::124::124:
tebrik ederimmmmmmmmmmmmçok sevindim inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına al allah uzun sağlıklı ömürler versin canım benimmmm
ayyy öyle hem tüp hem elektrik olmayınca çok kötü oluyor.. dolapta pratik hemen yapılcak türde bişey varsa onlardan yapıver.. yoksa yaşasın kahvaltıııııııııııııııııııııı:124::124::124:oluyo bazen ööle şeyler
benim bide tüpüm bitti elektirkli ocakta yemek yapıyodum
kaç saattir elektriğin gelmesini bekliyorum yemek yapiyim diye
koca geldi yemek yok:101:
bana da erkekmiş gibi geliyor biraz coşuk bu kız... coşukların daha çok oğlu oluyorkızlar bi oylama yapmak istedi canımmmmm
Eğlence olsun bize de
Bengisu nun bebişi sizce erkek mi olcak kız mı????
Bilebe hediye falan yok haamasrafa sokmayın benii
ben kağıda yazıp oy sandığına atıyorumm
bengisu nun olişi olcaaaakkkkk
Aaaamiiiinevet canım yaa muradıma erdim sonundaa darısı tüm isteyenlerin başına inşallaaah
aa iyi bi fikr cnm
bebk ollmasabende istiyodm ama mümkn değil
evde otur otur bi şi yaptğmz yok
seninkide erkek cnm sanıırm.
mide bulantısı yapmadı heralde
dur bi oylama yapalım
Ewet ewde bisi yptigimiz yok ama kurslarim baslar eylulde filn aklimda onlarda kalicak ay ne biligim burda bi magazada mudurluk ypcam eger baslarsam bayramdan sonra ama karar weremedim kociste istemiyo calismami onu ikna ederim ama kararsizim
ayyy öyle hem tüp hem elektrik olmayınca çok kötü oluyor.. dolapta pratik hemen yapılcak türde bişey varsa onlardan yapıver.. yoksa yaşasın kahvaltıııııııııııııııııııııı:124::124::124:
bana da erkekmiş gibi geliyor biraz coşuk bu kız... coşukların daha çok oğlu oluyor
gerçi cinsiyeti belirleyen tamamen erkekmiş .. ben de bilim adamlarının yalancısıyım
amin canım benimki de gelse artık sağlıkla fena olmicak.. menepoza girecem bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?