gitti... size durum raporu verdim naklen
7 yıllık evliyiz canım 5 yıl korunduk... iyi halt yedik.. 2 yıldır da çalışıyoruz sonuç sıfır
Ayy olemi oluyomus kocis genellikle beni bekliyo o anda tutuyomus ilk once sen bastir dio ustune ben yapim daha iyi olur dio demekki bizimki tutarsa kismi olucak acaba
gidemedin mi bakkala belinay.. bacaklarına ağırlık bağlakızlar az daha ucuyodum :18::18::18::18::18:
fırtına kopuyo burda heryer toz duman
kocamda gıttı
canım çok uzun hikayeler ama kısacası maddi sorunlar diyebilirz askerlik işsizlik falan.. bir de hemen olacak zannettik çok cahilmişizoohaa neden o kadar yılkorundunuzkiii?biz hiç korunmadık denebilir teey 1 yılda anca oldu iyikide korunmamışız baksana tam zamanında oldu böylece
hanılar ben kaçar malum ifar yaklaştı sonra görüşürük artıkın hoşçakalıın
bence şehir efsanesi bunlar.. ama yine de eğlenceli oluyor öğrenmek
gidemedin mi bakkala belinay.. bacaklarına ağırlık bağla
canım çok uzun hikayeler ama kısacası maddi sorunlar diyebilirz askerlik işsizlik falan.. bir de hemen olacak zannettik çok cahilmişiz
Sessa karisi burdaymi
belos gorusuruk datlim on dk var iftara
Karilar ben geldim.... kus yuvaya donduuu
otogardan gelirken pazara ugradik saat 6 da ewe geldim
sehriye corbasi
havuclu bezelyeli pilav
cacik
salata yaptim
pazardan aldiklarimi yerlestirdim
makinaya camasir attim
cantamixi bosalttim
masayi kurdum
karilara bakayim didim
iftardan sonra gecmisi de didikleyip
hepinize laf yetistirecem uzulmeyin...
Sessa karisi burdaymi
belos gorusuruk datlim on dk var iftara
bana da menu yap sevinç elim çabuktur şimdi eve gidicem yanımda para da yok kartta yok
evdekiler ;
patates
pirinç
bulgur
kırm. mercimek
soğan
salça
konserve bezelye
2 tane domates
bol bol biber
yoğurt
buzlukta donuk kuşbaşı (mikrodalga)
kahvaltılıklar
sanırım bu kadar:44:
belinaycım o benim de aklıma geliyor da 3 gün önce bulgur pilavı yaptım 2 gün yedik.. dün de pirinç pilavıyla yanına ızgara tavuk salata yaptım hemen bitti..canım domateslı bıberlı bulgur pılavı yap yanına cacaık yap sogan salatası yap :44::44::44::44::44: olmaz mı
belinaycım o benim de aklıma geliyor da 3 gün önce bulgur pilavı yaptım 2 gün yedik.. dün de pirinç pilavıyla yanına ızgara tavuk salata yaptım hemen bitti..
bugün değişik bişeyler yapayım dedim evde pazar malzemesi yok çıkamadık bu hafta.. şimdi de kociş yok kaldım ortada:44:
neyse olmadı fırına patates veririm yanına da dediğin gibi yine bulgur pilavı cacık yaparım ama salatalık yok ayran yaparım
benimki doğulu olduğundan et yemeden doymuyor.. sebzeleri aparatif olarak görüyor yemek değil:26:
kız bende bu ne yıyecek dıye aklımdan gecmıstı ne cabuk yemek yaptın
ben burdayım kuzum kocam yok carpısma yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?