Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gay diye mi üzüldün başak..:26:
ikinci mesajı da değiştirmişsin ben zaten kocişe asılırsa diye kovarım dedim.. sen de sonradan anladın di mi

artık paranoyak oldum napim korkuyorum...nerde karşılaşsak böyleleriyle yiyecek gibi bakıyorlar kocişe.. işallah sadece benim başıma gelmiyordur
:44:

gitti... size durum raporu verdim naklen

7 yıllık evliyiz canım 5 yıl korunduk... iyi halt yedik.. 2 yıldır da çalışıyoruz sonuç sıfır

oohaa neden o kadar yılkorundunuzkiii? biz hiç korunmadık denebilir teey 1 yılda anca oldu iyikide korunmamışız baksana tam zamanında oldu böylece

Ayy olemi oluyomus kocis genellikle beni bekliyo o anda tutuyomus ilk once sen bastir dio ustune ben yapim daha iyi olur dio demekki bizimki tutarsa kismi olucak acaba

bence şehir efsanesi bunlar.. ama yine de eğlenceli oluyor öğrenmek

kızlar az daha ucuyodum :18::18::18::18::18:

fırtına kopuyo burda heryer toz duman

kocamda gıttı
gidemedin mi bakkala belinay.. bacaklarına ağırlık bağla
oohaa neden o kadar yılkorundunuzkiii? biz hiç korunmadık denebilir teey 1 yılda anca oldu iyikide korunmamışız baksana tam zamanında oldu böylece
canım çok uzun hikayeler ama kısacası maddi sorunlar diyebilirz askerlik işsizlik falan.. bir de hemen olacak zannettik çok cahilmişiz

gıttım geldım ya fırtına var ucacaktım :18::18::18::18:

ben de kaçayım birazdan eve gidicem..
laptopu götürebilirsem (akşama baskı yapılmayacaksa) akşam girerim öptüm hepisinisinisisniziiiiiii

Karilar ben geldim.... kus yuvaya donduuu
otogardan gelirken pazara ugradik saat 6 da ewe geldim
sehriye corbasi
havuclu bezelyeli pilav
cacik
salata yaptim
pazardan aldiklarimi yerlestirdim
makinaya camasir attim
cantamixi bosalttim
masayi kurdum
karilara bakayim didim
iftardan sonra gecmisi de didikleyip
hepinize laf yetistirecem uzulmeyin...

hoşgeldin çenemiti ceyn

Sessa karisi burdaymi
belos gorusuruk datlim on dk var iftara

bana da menu yap sevinç elim çabuktur şimdi eve gidicem yanımda para da yok kartta yok

evdekiler ;
patates
pirinç
bulgur
kırm. mercimek
soğan
salça
konserve bezelye
2 tane domates
bol bol biber
yoğurt
buzlukta donuk kuşbaşı (mikrodalga)
kahvaltılıklar

sanırım bu kadar:44:

canım domateslı bıberlı bulgur pılavı yap yanına cacaık yap sogan salatası yap :44::44::44::44::44: olmaz mı

Son düzenleme:
sevinç gitmiş sanırım 2. seçenek kocişi bekleyip, birlikte eve dönüp, dönerken pratik yapılacak bişeyler almak
mikrodalgada buz çözdürmeyi sevmiyorum içime sinmiyor..:26: neyse ya da gideyim ben eve birşeyler uydururum artık:44:

canım domateslı bıberlı bulgur pılavı yap yanına cacaık yap sogan salatası yap :44::44::44::44::44: olmaz mı
belinaycım o benim de aklıma geliyor da 3 gün önce bulgur pilavı yaptım 2 gün yedik.. dün de pirinç pilavıyla yanına ızgara tavuk salata yaptım hemen bitti..
bugün değişik bişeyler yapayım dedim evde pazar malzemesi yok çıkamadık bu hafta.. şimdi de kociş yok kaldım ortada:44:

neyse olmadı fırına patates veririm yanına da dediğin gibi yine bulgur pilavı cacık yaparım ama salatalık yok ayran yaparım

benimki doğulu olduğundan et yemeden doymuyor.. sebzeleri aparatif olarak görüyor yemek değil:26:

hayatım o zaman sabahları ıse gıtmeden buzlukda et turunu cıkar dolaba koy kı aksama sana hazır olsn benım koca yemek tutu aramaz aparatıf sever cok sanslıyım oyuzden

kocamm bugun bırsuru cıkolata getırmıs :125::125::125::125::125::125::125::125: bıtmıstı cıkolatalarım ne guzel bırakmıstım yemeyı gene basladım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…